چگونه با تم محتوایی، مخاطب را روزها درگیر کنیم؟

  1. خانه
  2. بازاریابی محتوا
  3. چگونه با تم محتوایی، مخاطب را روزها درگیر کنیم؟

به روز نگه داشتن وبلاگ و انتشار مقاله به طور منظم کار سختی است و بسیار هم سخت تر خواهد شد در صورتی که به مخاطب فعال نیاز داشته باشیم. اگر مخاطب شما با محتوای سایت ارتباط برقرار نکند و در طول مدت حضورش در وبلاگ اقدامی نکند، انتشار مقاله ها پشت سر هم و افزایش میزان بازدید از سایت با تبلیغات، بازاریابی شبکه های اجتماعی و … هم فایده ای نخواهد داشت. علاوه بر تمامی روش های موجود در ترویج محتوای وبلاگ، شما باید به روش هایی برای افزایش جذابیت و درگیری مخاطب با محتوای وبلاگ نیز فکر کنید.

برای افزایش درگیری و ارتباط مخاطب با مقاله های وبلاگ راه های بسیاری وجود دارد. در این آموزش قصد داریم به روشی منحصر به فرد بپردازیم که بر اساس تکمیل تقویم محتوای وبلاگ با استفاده از تم محتوایی تنظیم می شود. همچنین پیشنهادهایی را ارائه می کنیم که با استفاده از آنها جذابیت محتوای شما برای مخاطب و درگیری اش با مقاله های وبلاگ تان بیشتر می شود.

قبل از هر چیز به تعریف تم های محتوا و کمکی که برای افزایش تعامل مخاطب با محتوای وبلاگ می کند، می پردازیم:

تم محتوا چیست؟

تم محتوا مجموعه ای از مقاله هایی است که شما پی در پی و در دوره زمانی مشخصی در وبلاگ تان منتشر می کنید.

در این روش شما باید موضوعی را انتخاب کنید و در طول مدتی مشخص، مثلا یک هفته یا یک ماه بر روی آن تمرکز کنید و تقریبا در تمام مقاله هایی که در این مدت منتشر می کنید باید به همان موضوع ثابت بپردازید.

برای مثال ما در رایتینا می توانیم به مدت یک ماه موضوع کپی رایتینگ را به عنوان تم محتوایی انتخاب کنیم و در طول آن ماه مقاله هایی را در مورد همین تم مثل “15 باید و نباید در کپی رایتینگ”، “چگونه می توانیم یک کپی رایتر حرفه ای شویم” و “5 اصل کپی رایتینگ برای صفحه محصول” منتشر کنیم.

تم محتوا چطور می تواند باعث جذب مخاطب شود؟

تم های محتوا از 3 طریق مخاطبان را جذب می کنند.

اول اینکه تم محتوا قابلیت پیگیری را برای بازدیدکنندگان اولیه آسان تر می کند.

بیشتر وبلاگ نویس ها و تولید کننده های محتوا موضوع مقاله ها را با توجه به علاقه، سلیقه و مهارت خودشان انتخاب می کنند و اغلب پس از انتشار مقاله ای در مورد یک موضوع، در مقاله بعدی به سراغ موضوع دیگری می روند .

در حالی که ممکن است علاقه مندی های مخاطب هدف شان با سلیقه آنها متفاوت باشد و علاوه بر این ممکن است مخاطب از مقاله های پی در پی که هدف شان به طور مثال آموزش و فراگیری کامل یک مهارت خاص است بیشتر لذت ببرد.

علاوه بر این مقاله های پی در پی با موضوع هایی مربوط به هم مخاطب را قدم به قدم و پله به پله به سمت هدف و مرحله بعدی راهنمایی می کند. در این حالت مخاطب دلیل و انگیزه بیشتری برای برگشتن به سایت یا وبلاگ و پیگیری مقاله هایی که در طول مدت زمانی مشخص منتشر می شود، خواهد داشت.

و بالاخره، انتشار مقاله بر اساس تم محتوا، به شما اجازه می دهد که هدف مشخصی را به مخاطب نشان بدهید و به او بگویید که با همراهی شما در طول مسیر و پیگیری مقاله ها پیشرفت خواهد کرد و به هدفش خواهد رسید.

مخاطب هدف را بشناسید

برای موفقیت بوسیله تم محتوایی باید مخاطب هدف تان را بشناسید. شناسایی مخاطب هدف اولین کاری است که هر وبلاگ نویس و تولید کننده محتوایی باید قبل از شروع فعالیت اش انجام دهد. اگر تا حالا این کار را نکرده اید حتما انجامش دهید.

به کسانی که برای آنها محتوا تولید می کنید فکر کنید. برای مثال، تفاوت بسیاری در تولید محتوا برای کسانی که تازه کار هستند با کسانی که در موضوعی تجربه دارند وجود دارد. محتوایی که برای گروهی از مخاطبان تولید می شود الزاما به درد گروه دیگری از آنها نمی خورد.

اگر قبل از تولید محتوا مخاطبان هدف خودتان را بشناسید، موضوعاتی را که باید برای تولید محتوا بر روی آنها متمرکز شوید، بهتر میشناسید. اگر وبلاگی فعال دارید، هر چه سریعتر با استفاده از نظر سنجی بفهمید که چه نوع از شخصیت هایی جزو مخاطبان شما هستند. چند سال دارند؟ علاقه هایشان چیست؟ چه مشکلاتی دارند و …

بزرگترین مشکل یا دغدغه مخاطب هدف شما چیست؟

موفق ترین کسب و کارها همیشه راه حل هایی برای مشکلات مشتریان شان ارائه می کنند. شما هم باید همین کار را انجام دهید. اگر مخاطب خود را بشناسید می توانید از راه های گوناگونی به مشکلات مخاطبان پی ببرید. می توانید مستقیما از خود آنها بپرسید یا از سوال های پر تکرار و ثابتی که در کامنت ها از شما می پرسند، بفهمید یا با خواندن نظرهای مخاطبان در تالارهای گفتگو و از راه کلمات کلیدی سرچ شده در گوگل مشکلات اساسی مخاطبان را پیدا کنید.

مهم نیست که از کدام روش برای پیدا کردن مشکلات مخاطبان استفاده می کنید مهم این است که بررسی کنید هر یک از آنها چند بار توسط مخاطبان مطرح شده اند.

تقویم محتوایی برای تم محتوا

مشکل مخاطب تان را با تم محتوایی حل کنید

اگر تقویم محتوای خود را به صورت سالیانه تنظیم می کنید باید بر روی 12 موضوع برای تم های محتوای ماهانه تمرکز کنید. در این حالت باید 12 مشکل و دغدغه عمده مخاطبان خودتان را پیدا کنید و برای پوشش دادن به آنها و دادن راه حل در مورد هر کدام برنامه ریزی کنید. با پیدا کردن دغدغه های اصلی مخاطب شروع کنید، از روش های موجود استفاده کنید و به فهرستی از مشکلات برسید تا برنامه ریزی های آینده را بر اساس آن انجام دهید. پس از آن می توانید تم های محتوایی خود را با طی کردن مراحل زیر برای یک سال تنظیم کنید:

  • 12 موضوع برای تمرکز در طول سال پیدا کنید.
  • برای هر موضوع، هدفی مشخص کنید.
  • مسیری مشخص را برای رسیدن به هر یک از هدف ها ترسیم کنید.
  • تقویم محتوای سالیانه خود را بر اساس مسیرهای مشخص شده تنظیم کنید.

12 موضوع برای تمرکز در طول سال پیدا کنید

 

با مشخص کردن 12 تا از مهم ترین مشکلات و دغدغه هایی که مخاطبان با آنها روبرو هستند شروع کنید. بهترین ملاک برای مشخص کردن آنها تعداد دفعاتی است که آن مشکل مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است. در این مرحله می توانید از حجم جستجوی های انجام شده در گوگل نیز بهره برداری کنید. کلمات کلیدی هر یک از مشکلات فهرست شده را انتخاب کنید و بعد ببینید هر یک از آنها چقدر در اینترنت جستجو شده اند.

بر اساس میزان جستجوی انجام شده، سوال های پرسیده شده و … 12 دغدغه اصلی مخاطبان را به ترتیب از کمترین تکرار تا پر تکرار ترین دسته بندی کنید.

 

برای هر موضوع، هدفی مشخص کنید

گام بعدی را با اختصاص یک هدف به هر یک از دغدغه های مخاطب بردارید. هر یک از دغدغه های مخاطبان را به صورت جداگانه بررسی کنید و برای رفع آن راه حلی بیابید. هدف محتوای شما در این مرحله نشان دادن راه حل به مخاطبان برای غلبه بر مشکل و بر طرف کردن دغدغه است.

به عنوان مثال اگر یکی از تم های محتوای شما کپی رایتینگ است. احتمالا اثر بخش بودن تبلیغ ها یکی از دغدغه های مخاطبان است و هدف تم محتوای در این دغدغه افزایش اثر بخشی کپی رایتینگ و افزایش تعامل با خوانندگان متن های تبلیغاتی است.

می توانید برای نشان دادن هدف ها و دغدغه ها به مخاطب از نمودارها و شکل هایی نظیر شکل زیر استفاده کنید.

 

تم محتوایی چیست ؟

 

 

به مخاطب نشان دهید که برای رسیدن به راه حل باید چه مراحلی را طی کند. در طول تم محتوای ماهیانه، در مورد چه موضوعاتی مطالعه می کند و چه مهارت هایی کسب می کند. مثلا نمودار مثال بالا را به صورت زیر کامل کنید.

تم محتوا

به مخاطب نشان دهید که برای رسیدن به هدف باید مرحله به مرحله پایین بیاید و بعد از گذراندن همه مرحله های فرعی به راه حل دغدغه اش می رسد.

تقویم محتوای سالیانه خود را بر اساس مسیرهای مشخص شده تنظیم کنید

بعد از طی کردن تمام مراحل بالا، تکمیل تقویم محتوایی کار ساده ای خواهد بود. تنها کاری که باید انجام دهید این است که هر یک از اطلاعات به دست آمده در بالا را به مقاله های وبلاگ تبدیل کنید. تعداد و فاصله زمانی بین مقاله ها به برنامه ریزی کلی وبلاگ بستگی دارد. می توانید در هفته یک یا دو مقاله یا بیشتر منتشر کنید. لازم نیست که تمام مقاله ها کاملا به تم محتوا مرتبط باشد ولی حتما طوری برنامه ریزی کنید که حداقل یکی از مقاله ها با موضوع تم محتوا منتشر شود.

در انتشار مقاله ها به ترتیب آنها توجه کنید. ممکن است مخاطب برای فهمیدن نکته ای در مقاله ای از مرحله سوم باید مقاله ای از مرحله قبل را زودتر خوانده باشد. دقت کنید که قبل از انتشار مقاله ای از مرحله دوم، مقاله ای از مرحله سوم منتشر نکنید.

با توجه به اهداف کسب و کارتان و برنامه ریزی مقاله های وبلاگ در مورد اینکه چه محتوایی را در چه ماه ای منتشر کنید تصمیم بگیرید. بعضی از کسب و کارها در ماه های خاص رونق بیشتری دارند و اگر تم محتوای آن ماه متناسب با این موضوع باشد احتمال موفقیت و افزایش تعامل با وبلاگ بیشتر می شود.

چگونه مخاطبان را بیشتر درگیر کنیم؟

تمرکز بر روی موضوعات خاص روش بسیار خوبی برای جذب مخاطب است اما می توان از روش های دیگری نیز در کنار آن برای درگیری بیشتر مخاطب با محتوای وبلاگ استفاده کرد.

می توانید از  خدمات و کالاهای رایگان در تم های محتوایی برای جذب مشتری های راغب و بالقوه استفاده کنید با این کار میزان درگیری مخاطبان با محتوای وبلاگ را فراتر از فهرست ایمیلی که دارید گسترش دهید.

استفاده کردن از فهرست ایمیلی مخاطبانی که در وبلاگ شما ثبت نام کرده اند روش موثری برای افزایش تعامل مخاطبان است. ارسال کردن محتوای اختصاصی به ایمیل هر یک از مخاطبان آنها را برای دیدن و خواندن مقاله های شما ترغیب می کند. با این کار محتواهایی را که ممکن است یک مخاطب از دست داده باشد به او یادآوری می کند و او را به فهرست مخاطبان همیشگی وبلاگ بر می گرداند.

میزان تعامل و درگیری مخاطب با محتوای وبلاگ مهمترین مولفه یک سایت یا وبلاگ موفق است. بدون تعامل، مخاطبان در وبلاگ ثبت نام نمی کنند و برای خرید کالا یا دریافت خدمات اقدام نمی کنند. استفاده از تم های محتوایی به صورت هفتگی یا ماهانه به مخاطبان به وبلاگ انگیزه و هدف می دهد تا به وبلاگ شما برگردند و مقاله تازه منتشر شده شما را بخوانند و با آن همراه شوند. سعی کنید از این فرصت استفاده کنید و با انواع روش های دیگر مثل خدمات رایگان، ارسال محتواهای اختصاصی درگیری مخاطب را هر چه بیشتر افزایش دهید.

مینی‌آموزش UX-Writing | دکمه‌نویسی

هدف: یادگیری دکمه‌نویسی و CTA ها ( چه جوری یه دکمه یا لینک رو انقدر جذاب و تاثیرگذار بنویسیم که کاربر روش کلیک کنه؟ )

۲ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • با سلام
    میخواستم بدونم فرق مقالات سریالی با تم محتوایی چیه ؟ اگه میشه کامل توضیح بدین چون سردرگم شدم!
    با تشکر از سایت خوبتون

    • ناتاشا جعفری
      ۱۳۹۹/۰۱/۲۱ ۲:۱۱ ق.ظ

      سلام . لحظه هاتون سبز و شاد .
      تو اینستاگرام صفحه هایی رو دیدی که مثلا ۱۰ تا پست شون پشت سرهم یه رنگ ۱۰ تای بعدی یه رنگ دیگه و همین طور با یه تم خاصی پیش میرن ؟
      ما توی محتوای وبلاگ هم میتونیم این طور باشیم . مثلا بیایم تعیین کنیم که یک ماه در مورد مدیریت زمان بنویسیم، ماه بعد در مورد تصمیم گیری ، ماه بعدش در مورد انگیزه و..
      اما محتواهای سریالی در اصل یه مقاله در مورد یه موضوع هستند که به خاطر طولانی بودنشون یا زیاد بودن ایده ها به صورت سرالی و بخش بخش منتشر میشن . مثلا یه مقاله مثل ۲۵۰ ایده برای تولید محتوا میتونه تو ۵ قسمت منتشر بشه . ۵۰ تا ایده تو قسمت اول ، ۵۰ تا ایده بعدی تو قسمت دوم و… تا آخر

ببخشید، برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید

چگونه با تم محتوایی، مخاطب را روزها درگیر کنیم؟

به روز نگه داشتن وبلاگ و انتشار مقاله به طور منظم کار سختی است و بسیار هم سخت تر خواهد شد در صورتی که به مخاطب فعال نیاز داشته باشیم. اگر مخاطب شما با محتوای سایت ارتباط برقرار نکند و در طول مدت حضورش در وبلاگ اقدامی نکند، انتشار مقاله ها پشت سر هم و افزایش میزان بازدید از سایت با تبلیغات، بازاریابی شبکه های اجتماعی و … هم فایده ای نخواهد داشت. علاوه بر تمامی روش های موجود در ترویج محتوای وبلاگ، شما باید به روش هایی برای افزایش جذابیت و درگیری مخاطب با محتوای وبلاگ نیز فکر کنید.

برای افزایش درگیری و ارتباط مخاطب با مقاله های وبلاگ راه های بسیاری وجود دارد. در این آموزش قصد داریم به روشی منحصر به فرد بپردازیم که بر اساس تکمیل تقویم محتوای وبلاگ با استفاده از تم محتوایی تنظیم می شود. همچنین پیشنهادهایی را ارائه می کنیم که با استفاده از آنها جذابیت محتوای شما برای مخاطب و درگیری اش با مقاله های وبلاگ تان بیشتر می شود.

قبل از هر چیز به تعریف تم های محتوا و کمکی که برای افزایش تعامل مخاطب با محتوای وبلاگ می کند، می پردازیم:

تم محتوا چیست؟

تم محتوا مجموعه ای از مقاله هایی است که شما پی در پی و در دوره زمانی مشخصی در وبلاگ تان منتشر می کنید.

در این روش شما باید موضوعی را انتخاب کنید و در طول مدتی مشخص، مثلا یک هفته یا یک ماه بر روی آن تمرکز کنید و تقریبا در تمام مقاله هایی که در این مدت منتشر می کنید باید به همان موضوع ثابت بپردازید.

برای مثال ما در رایتینا می توانیم به مدت یک ماه موضوع کپی رایتینگ را به عنوان تم محتوایی انتخاب کنیم و در طول آن ماه مقاله هایی را در مورد همین تم مثل “15 باید و نباید در کپی رایتینگ”، “چگونه می توانیم یک کپی رایتر حرفه ای شویم” و “5 اصل کپی رایتینگ برای صفحه محصول” منتشر کنیم.

تم محتوا چطور می تواند باعث جذب مخاطب شود؟

تم های محتوا از 3 طریق مخاطبان را جذب می کنند.

اول اینکه تم محتوا قابلیت پیگیری را برای بازدیدکنندگان اولیه آسان تر می کند.

بیشتر وبلاگ نویس ها و تولید کننده های محتوا موضوع مقاله ها را با توجه به علاقه، سلیقه و مهارت خودشان انتخاب می کنند و اغلب پس از انتشار مقاله ای در مورد یک موضوع، در مقاله بعدی به سراغ موضوع دیگری می روند .

در حالی که ممکن است علاقه مندی های مخاطب هدف شان با سلیقه آنها متفاوت باشد و علاوه بر این ممکن است مخاطب از مقاله های پی در پی که هدف شان به طور مثال آموزش و فراگیری کامل یک مهارت خاص است بیشتر لذت ببرد.

علاوه بر این مقاله های پی در پی با موضوع هایی مربوط به هم مخاطب را قدم به قدم و پله به پله به سمت هدف و مرحله بعدی راهنمایی می کند. در این حالت مخاطب دلیل و انگیزه بیشتری برای برگشتن به سایت یا وبلاگ و پیگیری مقاله هایی که در طول مدت زمانی مشخص منتشر می شود، خواهد داشت.

و بالاخره، انتشار مقاله بر اساس تم محتوا، به شما اجازه می دهد که هدف مشخصی را به مخاطب نشان بدهید و به او بگویید که با همراهی شما در طول مسیر و پیگیری مقاله ها پیشرفت خواهد کرد و به هدفش خواهد رسید.

مخاطب هدف را بشناسید

برای موفقیت بوسیله تم محتوایی باید مخاطب هدف تان را بشناسید. شناسایی مخاطب هدف اولین کاری است که هر وبلاگ نویس و تولید کننده محتوایی باید قبل از شروع فعالیت اش انجام دهد. اگر تا حالا این کار را نکرده اید حتما انجامش دهید.

به کسانی که برای آنها محتوا تولید می کنید فکر کنید. برای مثال، تفاوت بسیاری در تولید محتوا برای کسانی که تازه کار هستند با کسانی که در موضوعی تجربه دارند وجود دارد. محتوایی که برای گروهی از مخاطبان تولید می شود الزاما به درد گروه دیگری از آنها نمی خورد.

اگر قبل از تولید محتوا مخاطبان هدف خودتان را بشناسید، موضوعاتی را که باید برای تولید محتوا بر روی آنها متمرکز شوید، بهتر میشناسید. اگر وبلاگی فعال دارید، هر چه سریعتر با استفاده از نظر سنجی بفهمید که چه نوع از شخصیت هایی جزو مخاطبان شما هستند. چند سال دارند؟ علاقه هایشان چیست؟ چه مشکلاتی دارند و …

بزرگترین مشکل یا دغدغه مخاطب هدف شما چیست؟

موفق ترین کسب و کارها همیشه راه حل هایی برای مشکلات مشتریان شان ارائه می کنند. شما هم باید همین کار را انجام دهید. اگر مخاطب خود را بشناسید می توانید از راه های گوناگونی به مشکلات مخاطبان پی ببرید. می توانید مستقیما از خود آنها بپرسید یا از سوال های پر تکرار و ثابتی که در کامنت ها از شما می پرسند، بفهمید یا با خواندن نظرهای مخاطبان در تالارهای گفتگو و از راه کلمات کلیدی سرچ شده در گوگل مشکلات اساسی مخاطبان را پیدا کنید.

مهم نیست که از کدام روش برای پیدا کردن مشکلات مخاطبان استفاده می کنید مهم این است که بررسی کنید هر یک از آنها چند بار توسط مخاطبان مطرح شده اند.

تقویم محتوایی برای تم محتوا

مشکل مخاطب تان را با تم محتوایی حل کنید

اگر تقویم محتوای خود را به صورت سالیانه تنظیم می کنید باید بر روی 12 موضوع برای تم های محتوای ماهانه تمرکز کنید. در این حالت باید 12 مشکل و دغدغه عمده مخاطبان خودتان را پیدا کنید و برای پوشش دادن به آنها و دادن راه حل در مورد هر کدام برنامه ریزی کنید. با پیدا کردن دغدغه های اصلی مخاطب شروع کنید، از روش های موجود استفاده کنید و به فهرستی از مشکلات برسید تا برنامه ریزی های آینده را بر اساس آن انجام دهید. پس از آن می توانید تم های محتوایی خود را با طی کردن مراحل زیر برای یک سال تنظیم کنید:

  • 12 موضوع برای تمرکز در طول سال پیدا کنید.
  • برای هر موضوع، هدفی مشخص کنید.
  • مسیری مشخص را برای رسیدن به هر یک از هدف ها ترسیم کنید.
  • تقویم محتوای سالیانه خود را بر اساس مسیرهای مشخص شده تنظیم کنید.

12 موضوع برای تمرکز در طول سال پیدا کنید

 

با مشخص کردن 12 تا از مهم ترین مشکلات و دغدغه هایی که مخاطبان با آنها روبرو هستند شروع کنید. بهترین ملاک برای مشخص کردن آنها تعداد دفعاتی است که آن مشکل مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است. در این مرحله می توانید از حجم جستجوی های انجام شده در گوگل نیز بهره برداری کنید. کلمات کلیدی هر یک از مشکلات فهرست شده را انتخاب کنید و بعد ببینید هر یک از آنها چقدر در اینترنت جستجو شده اند.

بر اساس میزان جستجوی انجام شده، سوال های پرسیده شده و … 12 دغدغه اصلی مخاطبان را به ترتیب از کمترین تکرار تا پر تکرار ترین دسته بندی کنید.

 

برای هر موضوع، هدفی مشخص کنید

گام بعدی را با اختصاص یک هدف به هر یک از دغدغه های مخاطب بردارید. هر یک از دغدغه های مخاطبان را به صورت جداگانه بررسی کنید و برای رفع آن راه حلی بیابید. هدف محتوای شما در این مرحله نشان دادن راه حل به مخاطبان برای غلبه بر مشکل و بر طرف کردن دغدغه است.

به عنوان مثال اگر یکی از تم های محتوای شما کپی رایتینگ است. احتمالا اثر بخش بودن تبلیغ ها یکی از دغدغه های مخاطبان است و هدف تم محتوای در این دغدغه افزایش اثر بخشی کپی رایتینگ و افزایش تعامل با خوانندگان متن های تبلیغاتی است.

می توانید برای نشان دادن هدف ها و دغدغه ها به مخاطب از نمودارها و شکل هایی نظیر شکل زیر استفاده کنید.

 

تم محتوایی چیست ؟

 

 

به مخاطب نشان دهید که برای رسیدن به راه حل باید چه مراحلی را طی کند. در طول تم محتوای ماهیانه، در مورد چه موضوعاتی مطالعه می کند و چه مهارت هایی کسب می کند. مثلا نمودار مثال بالا را به صورت زیر کامل کنید.

تم محتوا

به مخاطب نشان دهید که برای رسیدن به هدف باید مرحله به مرحله پایین بیاید و بعد از گذراندن همه مرحله های فرعی به راه حل دغدغه اش می رسد.

تقویم محتوای سالیانه خود را بر اساس مسیرهای مشخص شده تنظیم کنید

بعد از طی کردن تمام مراحل بالا، تکمیل تقویم محتوایی کار ساده ای خواهد بود. تنها کاری که باید انجام دهید این است که هر یک از اطلاعات به دست آمده در بالا را به مقاله های وبلاگ تبدیل کنید. تعداد و فاصله زمانی بین مقاله ها به برنامه ریزی کلی وبلاگ بستگی دارد. می توانید در هفته یک یا دو مقاله یا بیشتر منتشر کنید. لازم نیست که تمام مقاله ها کاملا به تم محتوا مرتبط باشد ولی حتما طوری برنامه ریزی کنید که حداقل یکی از مقاله ها با موضوع تم محتوا منتشر شود.

در انتشار مقاله ها به ترتیب آنها توجه کنید. ممکن است مخاطب برای فهمیدن نکته ای در مقاله ای از مرحله سوم باید مقاله ای از مرحله قبل را زودتر خوانده باشد. دقت کنید که قبل از انتشار مقاله ای از مرحله دوم، مقاله ای از مرحله سوم منتشر نکنید.

با توجه به اهداف کسب و کارتان و برنامه ریزی مقاله های وبلاگ در مورد اینکه چه محتوایی را در چه ماه ای منتشر کنید تصمیم بگیرید. بعضی از کسب و کارها در ماه های خاص رونق بیشتری دارند و اگر تم محتوای آن ماه متناسب با این موضوع باشد احتمال موفقیت و افزایش تعامل با وبلاگ بیشتر می شود.

چگونه مخاطبان را بیشتر درگیر کنیم؟

تمرکز بر روی موضوعات خاص روش بسیار خوبی برای جذب مخاطب است اما می توان از روش های دیگری نیز در کنار آن برای درگیری بیشتر مخاطب با محتوای وبلاگ استفاده کرد.

می توانید از  خدمات و کالاهای رایگان در تم های محتوایی برای جذب مشتری های راغب و بالقوه استفاده کنید با این کار میزان درگیری مخاطبان با محتوای وبلاگ را فراتر از فهرست ایمیلی که دارید گسترش دهید.

استفاده کردن از فهرست ایمیلی مخاطبانی که در وبلاگ شما ثبت نام کرده اند روش موثری برای افزایش تعامل مخاطبان است. ارسال کردن محتوای اختصاصی به ایمیل هر یک از مخاطبان آنها را برای دیدن و خواندن مقاله های شما ترغیب می کند. با این کار محتواهایی را که ممکن است یک مخاطب از دست داده باشد به او یادآوری می کند و او را به فهرست مخاطبان همیشگی وبلاگ بر می گرداند.

میزان تعامل و درگیری مخاطب با محتوای وبلاگ مهمترین مولفه یک سایت یا وبلاگ موفق است. بدون تعامل، مخاطبان در وبلاگ ثبت نام نمی کنند و برای خرید کالا یا دریافت خدمات اقدام نمی کنند. استفاده از تم های محتوایی به صورت هفتگی یا ماهانه به مخاطبان به وبلاگ انگیزه و هدف می دهد تا به وبلاگ شما برگردند و مقاله تازه منتشر شده شما را بخوانند و با آن همراه شوند. سعی کنید از این فرصت استفاده کنید و با انواع روش های دیگر مثل خدمات رایگان، ارسال محتواهای اختصاصی درگیری مخاطب را هر چه بیشتر افزایش دهید.

۲ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • با سلام
    میخواستم بدونم فرق مقالات سریالی با تم محتوایی چیه ؟ اگه میشه کامل توضیح بدین چون سردرگم شدم!
    با تشکر از سایت خوبتون

    • ناتاشا جعفری
      ۱۳۹۹/۰۱/۲۱ ۲:۱۱ ق.ظ

      سلام . لحظه هاتون سبز و شاد .
      تو اینستاگرام صفحه هایی رو دیدی که مثلا ۱۰ تا پست شون پشت سرهم یه رنگ ۱۰ تای بعدی یه رنگ دیگه و همین طور با یه تم خاصی پیش میرن ؟
      ما توی محتوای وبلاگ هم میتونیم این طور باشیم . مثلا بیایم تعیین کنیم که یک ماه در مورد مدیریت زمان بنویسیم، ماه بعد در مورد تصمیم گیری ، ماه بعدش در مورد انگیزه و..
      اما محتواهای سریالی در اصل یه مقاله در مورد یه موضوع هستند که به خاطر طولانی بودنشون یا زیاد بودن ایده ها به صورت سرالی و بخش بخش منتشر میشن . مثلا یه مقاله مثل ۲۵۰ ایده برای تولید محتوا میتونه تو ۵ قسمت منتشر بشه . ۵۰ تا ایده تو قسمت اول ، ۵۰ تا ایده بعدی تو قسمت دوم و… تا آخر

ببخشید، برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید
فهرست