چگونه به کمک تقویم محتوا می توانیم محتوای بیشتر و با کیفیت تر تولید کنیم و بفروشیم؟ ( معرفی 3 ابزار مشهور در ساخت تقویم محتوا )

  1. خانه
  2. بازاریابی محتوا
  3. چگونه به کمک تقویم محتوا می توانیم محتوای بیشتر و با کیفیت تر تولید کنیم و بفروشیم؟ ( معرفی 3 ابزار مشهور در ساخت تقویم محتوا )

همیشه در حال کار هستید اما نتیجه ای که می خواهید نمی گیرید ؟

خسته اید ؟ زندگی‌ تان دچار بی‌نظمی‌ شده است؟

شب‌ها مجبور هستید تا دیروقت بنویسید. از آن طرف، صبح‌ها هم باید زود بیدار بشوید چون کلی پروژه انجام‌نشده روی دست‌تان مانده است.

تاریخ تحویل کارها به هم ریخته است. تازه برای چند مشتری هم باید مقاله‌های تبلیغاتی بنویسید و انگار با این همه کاری که روی سرتان آوار شده، چشمه ذوق نویسندگی‌تان خشکیده و نمی‌دانید که از چه چیزی و چه کسی بنویسید.

قطعا خیلی حس بد و آزار دهنده ای است . اما شما تنها نیستید و بیشتر کپی رایترها و تولید کنندگان محتوای حتی حرفه ای هم با این مشکل روبرو هستند .

بدون تقویم محتوا همیشه یک تولید کننده محتوای خسته اید !
بدون تقویم محتوا همیشه یک تولید کننده محتوای خسته اید !

گاهی‌اوقات، برنامه‌ریزی کردن برای پیش‌برد پروژه‌های کاری برای هر تولیدکننده محتوایی، کمی چالش‌برانگیز می‌شود.

وقتی به عنوان فردی فریلنسر کار می‌کنید، تمام زمان‌بندی‌های کاری را خودتان باید انجام می‌دهید و طبیعی است که بعضی برنامه‌ها با هم تداخل پیدا می‌کنند.

  همه کسانی که نسبت به تقویم محتوا بی‌اطلاع هستند یا اهمیت آن را دست‌کم می‌گیرند، دچار چنین وضعیتی می‌شوند. مشخصا برای پیشگیری از فرسودگی‌های کاری در تولید محتوا مانند هر فرد دیگری که از سر رسید و نوشتن برنامه ها در تقویم استفاده میکند باید از تقویم محتوا استفاده کنید.

چرا گاهی برنامه‌ریزی برای تولید کننده های محتوا و کپی رایترها سخت می‌شود؟

وقتی به عنوان یک کپی رایتر یا تولیدکننده محتوا مشغول به کار هستید، ممکن است مدیریت اوضاع کمی سخت باشد . چون شما هم در نقش نویسنده ظاهر می‌شوید، هم ویراستار، هم باید صفحات اجتماعی را مدیریت کنید و هم در نقش یک گرافیست و طراح تولید محتوای تصویری کنید  و… . حالا فرض کنید که مسئولیت خانه و خانواده هم به عهده‌تان باشد و یک عالمه کارهای شخصی هم روی سرتان ریخته باشد.

برنامه ریزی با تقویم تولید محتوا
برنامه ریزی با تقویم تولید محتوا

این وضعیت رفته‌رفته غیرقابل تحمل خواهد شد. همه این وظایف ریز و درشت را کنار بگذاریم، خود نوشتن که آسان نیست، هست؟ برای نوشتن باید مطالعه کنید، فکر کنید، ذوق و قریحه به خرج بدهید و… . اگر نتوانید اوضاع را کنترل کنید، از کارایی و بهره‌وری شما تا حد چشم‌گیری کسر خواهد شد. این جا است که لزوم استفاده از تقویم محتوا بیش از پیش احساس می‌شود. استفاده از تقویم محتوا به شما کمک می‌کند تا به کارهای‌تان نظمی درست و حسابی بدهید و در مسیر حرفه‌ای قدم بزنید.

محتوای توجیهی – چرا برای فوق ستاره شدن در تولید محتوا باید مدیریت زمان بلد باشیم؟ (انجام بیشترین کار در کمترین زمان ممکن )

چگونه تقویم محتوا باعث میشود در آخر ماه درآمد بیشتری داشته باشید ؟

تقویم محتوا به شما، اجازه برنامه‌ریزی کردن می‌دهد. چون با وجود آن، یک برنامه، سیستم و فرایندی خواهید داشت که دقیق و بی‌وقفه عمل می‌کند. پس همه مسئولیت‌ها سر جای خودشان قرار می‌گیرند و زمان‌بندی درستی پیدا می‌کنند.

تقویم محتوا
تقویم محتوا

تقویم محتوا باعث ایجاد انسجام در کارتان می‌شود و با خود نوعی نظم فکری به همراه خواهد آورد. نظمی که کارایی و بهره‌وری شما را به یک اندازه ارتقا می‌دهد و به دریافت پروژه‌های بیشتر هم کمک زیادی می‌کند.

تقویم محتوا به کار شما نظم می‌دهد

اگر از آن دسته محتوانویسانی هستید که ایده‌ها و موضوعات موردنظر خود را روی کاغذهای پراکنده، دفترچه‌های مختلف و… می‌نویسند، قطعا نمی توانید نظم لازم را در تولید محتوا داشته باشید.

دل به دریا زدن فقط درباره سفر کردن می‌چسبد. اما اگر می‌خواهید در کارهای دیگر موفق باشید، هرگز نباید دلی کار کنید و برنامه‌ریزی را به دست فراموشی بسپارید.

وجود تقویم محتوا به شما کمک بزرگی می‌کند زیرا می‌دانید که هر پروژه‌ای را باید در چه روز و زمانی شروع کنید، چه موقع به پایان برسانید و اولویت‌بندی‌های‌تان چگونه خواهد بود. برنامه‌ریزی، شما را از سردرگمی نجات می‌دهد.

زمانی که نمی‌دانید قرار است در طول روزهای هفته چه کارهایی را پیش ببرید، نگرانی عجیبی به جان‌تان می‌افتد. وقتی مدام تحت فشار و نگرانی باشید، بازدهی کارتان به شدت افت خواهد کرد. در نتیجه، هم در انجام پروژه‌های مختلف شکست خواهید خورد و هم از نظر روحی و جسمی دچار فرسودگی شغلی می‌شوید.

با تقویم محتوا می توانید برنامه‌ریزی بلندمدت داشته باشید

یکی از ایراداتی که برخی از افراد به عنوان نقصی فنی به کار فریلنسری وارد می‌کنند، نداشتن چشم‌اندازی بلندمدت است. خب، این انتقاد تا حدودی درست است اما ضعفی جدی به حساب نمی‌رود. شما به عنوان شخصی که خودش وظیفه مدیریت پروژه‌های مختلف را به عهده دارد، باید به دنبال راه‌کارهایی برای افزایش انسجام کاری خود باشید.

۷ تمرین روزانه برای بهبود مدیریت زمان در تولید محتوا ( نوشتن یک کتاب حداقل ۲۵۰۰۰ کلمه ای در ۱ هفته)

برنامه‌ریزی و استفاده از تقویم محتوا، این کار را تا حد زیادی ممکن می‌کند. اوایل کار، شاید کمی سخت باشد که برای فعالیت‌های متعدد و مختلف خود برنامه‌ریزی داشته باشید اما اگر به برنامه‌ریزی کردن و استفاده از تقویم، اصرار داشته باشید، این کار هم شدنی است. آشنایی با تقویم محتوا کمی طول می‌کشد ولی زمانی که به تمام بخش‌های آن مسلط بشوید، استفاده از آن به شدت راحت و مفید خواهد بود.

برای اینکه برنامه‌ریزی بلندمدتی داشته باشید باید از برنامه‌نویسی هفتگی شروع کنید. تقویم محتوای خود را برای طول یک هفته تنظیم کنید.

۵ راه تضمینی در بهبود مهارت مدیریت زمان در تولید محتوا ( الهام گرفته شده از تکنیک های برایان تریسی)

اگر بتوانید اوضاع را به همان روالی که تقویم می‌گوید، پیش ببرید در هفته‌های بعد نیز قدرت و توان پای‌بند ماندن به برنامه‌ها برای‌تان مقدور خواهد بود.

این برنامه‌ریزی را بلندمدت‌تر کنید و برای هر ماه خود به کار بگیرید. شاید باور نکنید که تأثیر آن در موفقیت و نظم کارهای‌تان تا چه حد زیاد خواهد شد.

تقویم محتوا، باعث انسجام کارتان می‌شود

برخی از تحقیقات نشان می‌دهد، افرادی که برنامه‌های مورد نظر خود را می‌نویسند، در اجرای کارهای‌شان هم موفق‌تر عمل خواهند کرد. وقتی چیزی را می‌نویسیم، مغزمان احساس می‌کند که با مسأله‌ای بسیار جدی رو به رو است.

۶ ترفند افزایش بهره وری پشت میز کار در تولید محتوا (راهنمای تصویری+دانلود موسیقی برای بالا بردن تمرکز )

میزان پای‌بندی به برنامه‌های‌مان بیشتر می‌شود و نتایج منسجم‌تری هم کسب خواهیم کرد. تقویم محتوا هم دقیقا همین‌طور است دیگر. با وجود تقویم محتوا، لازم نیست نگران انتخاب موضوعات جدید برای مقالات خود باشید، پیدا کردن تصاویر و منابع به آخر شب‌ها موکول نخواهد شد و در یک کلام، آرامش بیشتری نصیب‌تان می‌شود.

تقویم محتوا به رشد برنامه بازاریابی کمک می‌کند

برای اینکه محتوای شما دیده و شنیده بشود، باید مخاطبان خاص خود را شناسایی کنید.

منظور از مخاطبان خاص، مخاطبانی است که در اصطلاح به آنها مخاطب هدف گفته می‌شود. مخاطبان خاص شما کسانی هستند که می‌خواهید مطلب شما را حتما ببینند.

در واقع، افرادی هستند که در نظر دارید با خواندن مقالات شما نسبت به انجام دادن کاری ترغیب بشوند. مثلا درباره خرید محصولی توجیه بشوند یا باعث افزایش بازدید سایت‌تان بشوند و… .

اما نقش تقویم محتوا در این‌باره چیست؟ تقویم محتوا به شما کمک می‌کند که کلمات کلیدی و سایر ابزارهایی را که باعث دیده شدن بیشتر می‌شوند در برنامه‌ریزی خود لحاظ کنید. به عبارت دیگر به رشد برنامه بازاریابی شما بسیار کمک می‌کند.

چگونه تقویم محتوا بسازیم؟

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”reg” ihc_mb_template=”3″ ]

فرقی نمی‌کند که درباره چه موضوعاتی تولید محتوا می‌کنید. زمینه تولید محتوای شما هر چیزی که باشد، نیاز به ابزاری برای برنامه‌ریزd بهتر وجود دارد. برخی در زمینه ورزش و تناسب اندام تولید محتوا می‌کنند و برخی دیگر به موضوعات علمی، بهداشتی و … می‌پردازند. در هر صورت، شیوه ساختن تقویم محتوا برای همه یکسان خواهد بود.

استفاده از تقویم محتوا به بهتر دیده شدن مطالب‌تان کمک می‌کند و باعث می‌شود، منسجم، مرتب و در ارتباط بیشتر با مخاطبان هدف شما قرار بگیرید.

تقویم تولید محتوا برای یک تیم محتوای حرفه ای
تقویم تولید محتوا برای یک تیم محتوای حرفه ای

تقویم محتوای شما می تواند دارای سرفصل‌های زیر باشد :

  • نظرات و ایده‌هایی درباره موضوعاتی که از آنها خواهید نوشت
  • گروه‌بندی موضوعات وبلاگ
  • عناوین جذاب پیشنهادی برای مقالات مختلف
  • کلمات کلیدی
  • تصاویر و منابع آنها برای استفاده در متن مقالات
  • ابزارهای ویرایش
  • تاریخ انتشار مطالب
  • و… .

حتما متوجه شده‌اید که تقویم محتوا به شکل سررسیدی قدیمی پر از یادداشت‌های خط‌خطی برای پیشبرد کارها نیست.

برای تقویم محتوا شما می توانید از تقویم های دیجیتالی و پلترم ها استفاده کنید . از جمله ابزارهایی که به عنوان تقویم محتوا به کمک شما می‌آیند باید به trello ، google sheets، coschedule و… اشاره کنیم.

معرفی 3 برنامه مشهور برای ساخت تقویم محتوا

ترِلو (trello) ابزاری جالب و هیجان برانگیز به عنوان تقویم تولید محتوا

ترلو، ابزاری برای مدیریت پروژه است. اگر برای تولید محتوا به صورت تیمی کار می‌کنید، ترلو انتخاب درجه یکی برای شما و تیم‌تان خواهد بود. اگر هم به صورت انفرادی عمل می‌کنید و در تیم محتوای‌تان تنها هستید ، باز هم ترلو انتخابی عالی برای‌تان به شمار می‌رود.

به کمک ترلو می‌توانید مسیر پیگیری برنامه‌های‌تان را راحت‌تر ببینید. مثلا اگر چندین بلاگ را با هم مدیریت می‌کنید، با وارد کردن تقویم محتوایی هر یک در ترلو تا حد زیادی از آشفتگی ذهنی‌تان کم خواهد شد. در ترلو برای هر بلاگ شما بُردی وجود خواهد داشت که مثل یک تابلو اعلانات از برنامه‌های مختلفی که پیش روی‌تان است خبر می‌دهد.

ساخت تقویم محتوا در ترلو
ساخت تقویم محتوا در ترلو

درون هر یک از بوردها یا  همان تابلوهای اعلانات فهرست‌هایی وجود دارد. برای هر بلاگی که در دست دارید، تابلویی جداگانه بسازید و در آن از موضوعات، تاریخ‌های سررسید و… بنویسید و کار برنامه‌ریزی‌تان را پیش ببرید.

درون هر تابلو، امکانات مختلفی برای ایجاد نظم و انسجام در کارهای‌تان وجود دارد. مثلا برچسب‌هایی با رنگ‌های متفاوت وجود دارد که به شما کمک می‌کنند، وضعیت هر نوشته را دریابید.

مثلا برچسب سبز روی فایل نوشته‌تان به شما می‌گوید که این مقاله تکمیل شده است. بنفش درباره اطلاعات و زمان انتشار به شما خبر می‌دهد و… . امکانات متنوع مختلفی در ترلو وجود دارد و به کمک آن می‌توانید، پروژه‌های محتوایی خود را به بهترین شکل مدیریت کنید.

گوگل شیتز (google sheets) هم مثل ترلو است؟

google sheets دقیقا شبیه ترلو نیست ولی آن هم کارکردهای مثبتی در تنظیم تقویم محتوایی‌تان دارد. google sheets مانند برنامه‌های صفحه‌گسترده (برنامه‌هایی مثل اکسل Excell و…) به شما کمک می‌کند تا تقویم محتوایی خود را بسازید.

ساخت تقویم محتوا با google sheet
ساخت تقویم محتوا با google sheet

نکته مثبت گوگل شیتز در این است که به صورت کلی و در یک نگاه خیلی جامع به شما دیدی از برنامه‌های‌تان در یک بازه زمانی بلندمدت می‌دهد. مثلا در یک صفحه از آن می‌توانید تمام فعالیت‌های ضروری در طول ۱ ماه را کنار هم ببینید.

با کواِسکجول (coschedule) آشنایی دارید؟

کواسکجول هم نوع دیگری از برنامه‌های مدیریت پروژه است. این برنامه شبیه برنامه‌های صفحه گسترده نیست و در تعامل با وردپرس و گوگل‌داکز قرار دارد. یعنی می‌توانید به راحتی از بخش گوگل‌داکز ، فایل‌هایی را به آن منتقل کنید و بالعکس. کواسکجول برای مدیریت شبکه‌های اجتماعی هم مفید است. برای مدیریت تولید و انتشار محتوا در شبکه‌های اجتماعی هم می‌توانید روی coschedule حساب کنید. تاریخ انتشار و مدت زمان انجام پروژه‌ها و… در این برنامه کاربردی به سادگی قابل مدیریت کردن هستند.

ساخت تقویم محتوا با CoSchedule
ساخت تقویم محتوا با CoSchedule

 

 اگر دوست دارید در زمینه تولید محتوا به فردی حرفه‌ای تبدیل بشوید، لازم است از ابزار حرفه‌ای‌ها هم کمک بگیرید. کمک گرفتن از برنامه‌های دقیق مدیریت پروژه به انسجام و نظم کاری‌تان کمک می‌کند و باعث می‌شود که گیج و آشفته نشوید.

اگر تا به حال، از وجود چنین برنامه‌هایی خبر نداشته است، هیچ ایرادی ندارد. بهتر است سریعا دست به کار شوید و ابزاری مناسب برای مدیریت پروژه‌های‌تان انتخاب کنید. باید ببینید که کدام ابزار بیشتر با سلیقه و نوع کار کردن شما هماهنگی دارد. خوشبختانه تنوع خوبی در این ابزارها وجود دارد و با کمی بررسی به سادگی می‌توانید به بهترین انتخاب دست پیدا کنید.

مینی‌آموزش UX-Writing | دکمه‌نویسی

هدف: یادگیری دکمه‌نویسی و CTA ها ( چه جوری یه دکمه یا لینک رو انقدر جذاب و تاثیرگذار بنویسیم که کاربر روش کلیک کنه؟ )

۶ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

ببخشید، برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید

چگونه به کمک تقویم محتوا می توانیم محتوای بیشتر و با کیفیت تر تولید کنیم و بفروشیم؟ ( معرفی 3 ابزار مشهور در ساخت تقویم محتوا )

همیشه در حال کار هستید اما نتیجه ای که می خواهید نمی گیرید ؟

خسته اید ؟ زندگی‌ تان دچار بی‌نظمی‌ شده است؟

شب‌ها مجبور هستید تا دیروقت بنویسید. از آن طرف، صبح‌ها هم باید زود بیدار بشوید چون کلی پروژه انجام‌نشده روی دست‌تان مانده است.

تاریخ تحویل کارها به هم ریخته است. تازه برای چند مشتری هم باید مقاله‌های تبلیغاتی بنویسید و انگار با این همه کاری که روی سرتان آوار شده، چشمه ذوق نویسندگی‌تان خشکیده و نمی‌دانید که از چه چیزی و چه کسی بنویسید.

قطعا خیلی حس بد و آزار دهنده ای است . اما شما تنها نیستید و بیشتر کپی رایترها و تولید کنندگان محتوای حتی حرفه ای هم با این مشکل روبرو هستند .

بدون تقویم محتوا همیشه یک تولید کننده محتوای خسته اید !
بدون تقویم محتوا همیشه یک تولید کننده محتوای خسته اید !

گاهی‌اوقات، برنامه‌ریزی کردن برای پیش‌برد پروژه‌های کاری برای هر تولیدکننده محتوایی، کمی چالش‌برانگیز می‌شود.

وقتی به عنوان فردی فریلنسر کار می‌کنید، تمام زمان‌بندی‌های کاری را خودتان باید انجام می‌دهید و طبیعی است که بعضی برنامه‌ها با هم تداخل پیدا می‌کنند.

  همه کسانی که نسبت به تقویم محتوا بی‌اطلاع هستند یا اهمیت آن را دست‌کم می‌گیرند، دچار چنین وضعیتی می‌شوند. مشخصا برای پیشگیری از فرسودگی‌های کاری در تولید محتوا مانند هر فرد دیگری که از سر رسید و نوشتن برنامه ها در تقویم استفاده میکند باید از تقویم محتوا استفاده کنید.

چرا گاهی برنامه‌ریزی برای تولید کننده های محتوا و کپی رایترها سخت می‌شود؟

وقتی به عنوان یک کپی رایتر یا تولیدکننده محتوا مشغول به کار هستید، ممکن است مدیریت اوضاع کمی سخت باشد . چون شما هم در نقش نویسنده ظاهر می‌شوید، هم ویراستار، هم باید صفحات اجتماعی را مدیریت کنید و هم در نقش یک گرافیست و طراح تولید محتوای تصویری کنید  و… . حالا فرض کنید که مسئولیت خانه و خانواده هم به عهده‌تان باشد و یک عالمه کارهای شخصی هم روی سرتان ریخته باشد.

برنامه ریزی با تقویم تولید محتوا
برنامه ریزی با تقویم تولید محتوا

این وضعیت رفته‌رفته غیرقابل تحمل خواهد شد. همه این وظایف ریز و درشت را کنار بگذاریم، خود نوشتن که آسان نیست، هست؟ برای نوشتن باید مطالعه کنید، فکر کنید، ذوق و قریحه به خرج بدهید و… . اگر نتوانید اوضاع را کنترل کنید، از کارایی و بهره‌وری شما تا حد چشم‌گیری کسر خواهد شد. این جا است که لزوم استفاده از تقویم محتوا بیش از پیش احساس می‌شود. استفاده از تقویم محتوا به شما کمک می‌کند تا به کارهای‌تان نظمی درست و حسابی بدهید و در مسیر حرفه‌ای قدم بزنید.

محتوای توجیهی – چرا برای فوق ستاره شدن در تولید محتوا باید مدیریت زمان بلد باشیم؟ (انجام بیشترین کار در کمترین زمان ممکن )

چگونه تقویم محتوا باعث میشود در آخر ماه درآمد بیشتری داشته باشید ؟

تقویم محتوا به شما، اجازه برنامه‌ریزی کردن می‌دهد. چون با وجود آن، یک برنامه، سیستم و فرایندی خواهید داشت که دقیق و بی‌وقفه عمل می‌کند. پس همه مسئولیت‌ها سر جای خودشان قرار می‌گیرند و زمان‌بندی درستی پیدا می‌کنند.

تقویم محتوا
تقویم محتوا

تقویم محتوا باعث ایجاد انسجام در کارتان می‌شود و با خود نوعی نظم فکری به همراه خواهد آورد. نظمی که کارایی و بهره‌وری شما را به یک اندازه ارتقا می‌دهد و به دریافت پروژه‌های بیشتر هم کمک زیادی می‌کند.

تقویم محتوا به کار شما نظم می‌دهد

اگر از آن دسته محتوانویسانی هستید که ایده‌ها و موضوعات موردنظر خود را روی کاغذهای پراکنده، دفترچه‌های مختلف و… می‌نویسند، قطعا نمی توانید نظم لازم را در تولید محتوا داشته باشید.

دل به دریا زدن فقط درباره سفر کردن می‌چسبد. اما اگر می‌خواهید در کارهای دیگر موفق باشید، هرگز نباید دلی کار کنید و برنامه‌ریزی را به دست فراموشی بسپارید.

وجود تقویم محتوا به شما کمک بزرگی می‌کند زیرا می‌دانید که هر پروژه‌ای را باید در چه روز و زمانی شروع کنید، چه موقع به پایان برسانید و اولویت‌بندی‌های‌تان چگونه خواهد بود. برنامه‌ریزی، شما را از سردرگمی نجات می‌دهد.

زمانی که نمی‌دانید قرار است در طول روزهای هفته چه کارهایی را پیش ببرید، نگرانی عجیبی به جان‌تان می‌افتد. وقتی مدام تحت فشار و نگرانی باشید، بازدهی کارتان به شدت افت خواهد کرد. در نتیجه، هم در انجام پروژه‌های مختلف شکست خواهید خورد و هم از نظر روحی و جسمی دچار فرسودگی شغلی می‌شوید.

با تقویم محتوا می توانید برنامه‌ریزی بلندمدت داشته باشید

یکی از ایراداتی که برخی از افراد به عنوان نقصی فنی به کار فریلنسری وارد می‌کنند، نداشتن چشم‌اندازی بلندمدت است. خب، این انتقاد تا حدودی درست است اما ضعفی جدی به حساب نمی‌رود. شما به عنوان شخصی که خودش وظیفه مدیریت پروژه‌های مختلف را به عهده دارد، باید به دنبال راه‌کارهایی برای افزایش انسجام کاری خود باشید.

۷ تمرین روزانه برای بهبود مدیریت زمان در تولید محتوا ( نوشتن یک کتاب حداقل ۲۵۰۰۰ کلمه ای در ۱ هفته)

برنامه‌ریزی و استفاده از تقویم محتوا، این کار را تا حد زیادی ممکن می‌کند. اوایل کار، شاید کمی سخت باشد که برای فعالیت‌های متعدد و مختلف خود برنامه‌ریزی داشته باشید اما اگر به برنامه‌ریزی کردن و استفاده از تقویم، اصرار داشته باشید، این کار هم شدنی است. آشنایی با تقویم محتوا کمی طول می‌کشد ولی زمانی که به تمام بخش‌های آن مسلط بشوید، استفاده از آن به شدت راحت و مفید خواهد بود.

برای اینکه برنامه‌ریزی بلندمدتی داشته باشید باید از برنامه‌نویسی هفتگی شروع کنید. تقویم محتوای خود را برای طول یک هفته تنظیم کنید.

۵ راه تضمینی در بهبود مهارت مدیریت زمان در تولید محتوا ( الهام گرفته شده از تکنیک های برایان تریسی)

اگر بتوانید اوضاع را به همان روالی که تقویم می‌گوید، پیش ببرید در هفته‌های بعد نیز قدرت و توان پای‌بند ماندن به برنامه‌ها برای‌تان مقدور خواهد بود.

این برنامه‌ریزی را بلندمدت‌تر کنید و برای هر ماه خود به کار بگیرید. شاید باور نکنید که تأثیر آن در موفقیت و نظم کارهای‌تان تا چه حد زیاد خواهد شد.

تقویم محتوا، باعث انسجام کارتان می‌شود

برخی از تحقیقات نشان می‌دهد، افرادی که برنامه‌های مورد نظر خود را می‌نویسند، در اجرای کارهای‌شان هم موفق‌تر عمل خواهند کرد. وقتی چیزی را می‌نویسیم، مغزمان احساس می‌کند که با مسأله‌ای بسیار جدی رو به رو است.

۶ ترفند افزایش بهره وری پشت میز کار در تولید محتوا (راهنمای تصویری+دانلود موسیقی برای بالا بردن تمرکز )

میزان پای‌بندی به برنامه‌های‌مان بیشتر می‌شود و نتایج منسجم‌تری هم کسب خواهیم کرد. تقویم محتوا هم دقیقا همین‌طور است دیگر. با وجود تقویم محتوا، لازم نیست نگران انتخاب موضوعات جدید برای مقالات خود باشید، پیدا کردن تصاویر و منابع به آخر شب‌ها موکول نخواهد شد و در یک کلام، آرامش بیشتری نصیب‌تان می‌شود.

تقویم محتوا به رشد برنامه بازاریابی کمک می‌کند

برای اینکه محتوای شما دیده و شنیده بشود، باید مخاطبان خاص خود را شناسایی کنید.

منظور از مخاطبان خاص، مخاطبانی است که در اصطلاح به آنها مخاطب هدف گفته می‌شود. مخاطبان خاص شما کسانی هستند که می‌خواهید مطلب شما را حتما ببینند.

در واقع، افرادی هستند که در نظر دارید با خواندن مقالات شما نسبت به انجام دادن کاری ترغیب بشوند. مثلا درباره خرید محصولی توجیه بشوند یا باعث افزایش بازدید سایت‌تان بشوند و… .

اما نقش تقویم محتوا در این‌باره چیست؟ تقویم محتوا به شما کمک می‌کند که کلمات کلیدی و سایر ابزارهایی را که باعث دیده شدن بیشتر می‌شوند در برنامه‌ریزی خود لحاظ کنید. به عبارت دیگر به رشد برنامه بازاریابی شما بسیار کمک می‌کند.

چگونه تقویم محتوا بسازیم؟

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”reg” ihc_mb_template=”3″ ]

فرقی نمی‌کند که درباره چه موضوعاتی تولید محتوا می‌کنید. زمینه تولید محتوای شما هر چیزی که باشد، نیاز به ابزاری برای برنامه‌ریزd بهتر وجود دارد. برخی در زمینه ورزش و تناسب اندام تولید محتوا می‌کنند و برخی دیگر به موضوعات علمی، بهداشتی و … می‌پردازند. در هر صورت، شیوه ساختن تقویم محتوا برای همه یکسان خواهد بود.

استفاده از تقویم محتوا به بهتر دیده شدن مطالب‌تان کمک می‌کند و باعث می‌شود، منسجم، مرتب و در ارتباط بیشتر با مخاطبان هدف شما قرار بگیرید.

تقویم تولید محتوا برای یک تیم محتوای حرفه ای
تقویم تولید محتوا برای یک تیم محتوای حرفه ای

تقویم محتوای شما می تواند دارای سرفصل‌های زیر باشد :

  • نظرات و ایده‌هایی درباره موضوعاتی که از آنها خواهید نوشت
  • گروه‌بندی موضوعات وبلاگ
  • عناوین جذاب پیشنهادی برای مقالات مختلف
  • کلمات کلیدی
  • تصاویر و منابع آنها برای استفاده در متن مقالات
  • ابزارهای ویرایش
  • تاریخ انتشار مطالب
  • و… .

حتما متوجه شده‌اید که تقویم محتوا به شکل سررسیدی قدیمی پر از یادداشت‌های خط‌خطی برای پیشبرد کارها نیست.

برای تقویم محتوا شما می توانید از تقویم های دیجیتالی و پلترم ها استفاده کنید . از جمله ابزارهایی که به عنوان تقویم محتوا به کمک شما می‌آیند باید به trello ، google sheets، coschedule و… اشاره کنیم.

معرفی 3 برنامه مشهور برای ساخت تقویم محتوا

ترِلو (trello) ابزاری جالب و هیجان برانگیز به عنوان تقویم تولید محتوا

ترلو، ابزاری برای مدیریت پروژه است. اگر برای تولید محتوا به صورت تیمی کار می‌کنید، ترلو انتخاب درجه یکی برای شما و تیم‌تان خواهد بود. اگر هم به صورت انفرادی عمل می‌کنید و در تیم محتوای‌تان تنها هستید ، باز هم ترلو انتخابی عالی برای‌تان به شمار می‌رود.

به کمک ترلو می‌توانید مسیر پیگیری برنامه‌های‌تان را راحت‌تر ببینید. مثلا اگر چندین بلاگ را با هم مدیریت می‌کنید، با وارد کردن تقویم محتوایی هر یک در ترلو تا حد زیادی از آشفتگی ذهنی‌تان کم خواهد شد. در ترلو برای هر بلاگ شما بُردی وجود خواهد داشت که مثل یک تابلو اعلانات از برنامه‌های مختلفی که پیش روی‌تان است خبر می‌دهد.

ساخت تقویم محتوا در ترلو
ساخت تقویم محتوا در ترلو

درون هر یک از بوردها یا  همان تابلوهای اعلانات فهرست‌هایی وجود دارد. برای هر بلاگی که در دست دارید، تابلویی جداگانه بسازید و در آن از موضوعات، تاریخ‌های سررسید و… بنویسید و کار برنامه‌ریزی‌تان را پیش ببرید.

درون هر تابلو، امکانات مختلفی برای ایجاد نظم و انسجام در کارهای‌تان وجود دارد. مثلا برچسب‌هایی با رنگ‌های متفاوت وجود دارد که به شما کمک می‌کنند، وضعیت هر نوشته را دریابید.

مثلا برچسب سبز روی فایل نوشته‌تان به شما می‌گوید که این مقاله تکمیل شده است. بنفش درباره اطلاعات و زمان انتشار به شما خبر می‌دهد و… . امکانات متنوع مختلفی در ترلو وجود دارد و به کمک آن می‌توانید، پروژه‌های محتوایی خود را به بهترین شکل مدیریت کنید.

گوگل شیتز (google sheets) هم مثل ترلو است؟

google sheets دقیقا شبیه ترلو نیست ولی آن هم کارکردهای مثبتی در تنظیم تقویم محتوایی‌تان دارد. google sheets مانند برنامه‌های صفحه‌گسترده (برنامه‌هایی مثل اکسل Excell و…) به شما کمک می‌کند تا تقویم محتوایی خود را بسازید.

ساخت تقویم محتوا با google sheet
ساخت تقویم محتوا با google sheet

نکته مثبت گوگل شیتز در این است که به صورت کلی و در یک نگاه خیلی جامع به شما دیدی از برنامه‌های‌تان در یک بازه زمانی بلندمدت می‌دهد. مثلا در یک صفحه از آن می‌توانید تمام فعالیت‌های ضروری در طول ۱ ماه را کنار هم ببینید.

با کواِسکجول (coschedule) آشنایی دارید؟

کواسکجول هم نوع دیگری از برنامه‌های مدیریت پروژه است. این برنامه شبیه برنامه‌های صفحه گسترده نیست و در تعامل با وردپرس و گوگل‌داکز قرار دارد. یعنی می‌توانید به راحتی از بخش گوگل‌داکز ، فایل‌هایی را به آن منتقل کنید و بالعکس. کواسکجول برای مدیریت شبکه‌های اجتماعی هم مفید است. برای مدیریت تولید و انتشار محتوا در شبکه‌های اجتماعی هم می‌توانید روی coschedule حساب کنید. تاریخ انتشار و مدت زمان انجام پروژه‌ها و… در این برنامه کاربردی به سادگی قابل مدیریت کردن هستند.

ساخت تقویم محتوا با CoSchedule
ساخت تقویم محتوا با CoSchedule

 

 اگر دوست دارید در زمینه تولید محتوا به فردی حرفه‌ای تبدیل بشوید، لازم است از ابزار حرفه‌ای‌ها هم کمک بگیرید. کمک گرفتن از برنامه‌های دقیق مدیریت پروژه به انسجام و نظم کاری‌تان کمک می‌کند و باعث می‌شود که گیج و آشفته نشوید.

اگر تا به حال، از وجود چنین برنامه‌هایی خبر نداشته است، هیچ ایرادی ندارد. بهتر است سریعا دست به کار شوید و ابزاری مناسب برای مدیریت پروژه‌های‌تان انتخاب کنید. باید ببینید که کدام ابزار بیشتر با سلیقه و نوع کار کردن شما هماهنگی دارد. خوشبختانه تنوع خوبی در این ابزارها وجود دارد و با کمی بررسی به سادگی می‌توانید به بهترین انتخاب دست پیدا کنید.

۶ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

ببخشید، برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید
فهرست