چگونه می توانیم یک کپی رایتر حرفه ای شویم ؟ ( 7 راهکار )

  1. خانه
  2. دسته بندی مقالات تولید محتوا
  3. آموزش کپی رایتینگ
  4. چگونه می توانیم یک کپی رایتر حرفه ای شویم ؟ ( 7 راهکار )

شما هم این تجربه را دارید که با کلی ذوق و شوق رزومه خودتان را برای گرفتن جایگاه شغلی تولید محتوا و کپی رایتینگ به چند شرکت مختلف فرستاده اید ولی همه آنها دست رد به سینه تان زده باشند و شما حس کنید هیچ وقت نمی توانید یک کپی رایتر حرفه ای شوید و از این راه کسب درآمد کنید ؟

من هم مثل شما در اوایل کارم همین حس های بد و نه شنیدن ها را تجربه کرده ام اما هیچ وقت از رویاها و آرزوهایم کوتاه نیامدم .

و یکی از بهترین راهکارها برای افزایش انگیزه برای ادامه دادن مسیر های سخت ، خواندن و شنیدن درباره زندگی افرادی است که که با وجود سختی های زیاد توانسته اند به تمام نه شنیدن ها و مشکلات غلبه کنند و به جایگاه رویایی خودشان برسند .

به همین خاطر ما هم در رایتینا هر چند وقت یکبار سراغ یکی از این افراد موفق در زمینه تولید محتوا و کپی رایتینگ می رویم و از توصیه های آنها برای ادامه مسیر و موفق شدن در این مسیر استفاده میکنیم .

در این مقاله به سراغ Han-Gwon Lung موسس شرکت Tailored Ink رفته ایم و تجربیاتش در مسیر کپی رایتینگ و نویسندگی حرفه ای را با شما در میان میگذاریم :

تجربیات یک کپی رایتر حرفه ای
تجربیات یک کپی رایتر حرفه ای

لانگ Lung : « این روزها به علت مشغله زیاد برای مدیریت آژانس مشاوره‌ام، زمان کمی را برای نویسندگی و کپی رایتینگ صرف می‌کنم. من مجبورم برای توسعه کسب و کارم هر روز در حال یادگیری  بازاریابی و برند سازی باشم و زمان بیشتری را به رسیدگی مشتریانم اختصاص بدهم

پیش از آن که کار در این آژانس را شروع کنم، یک فریلنسر کپی رایتر تمام وقت بودم. در آن زمان همیشه نظر خواننده‌ها و مخاطب ها روزم را می‌ساخت. آن‌ها از الهام بخش بودن نوشته‌هایم به این دلیل که به آن‌ها در حرفه‌ای شدنشان کمک کرده است، از من تشکر می‌کنند

به همین دلیل است که می‌خواهم به سوالی که ذهن بسیاری از مخاطبان را مشغول کرده است پاسخ دهم؛ اینکه چگونه توانستم به یک کپی رایتر حرفه‌ای تبدیل شوم؟ »

چگونه می توانیم یک کپی رایتر حرفه ای شویم ؟

1- برای یک کپی رایتر حرفه ای شدن باید بازار خودتان را بشناسید

مردم معمولا به نویسندگی به چشم یک کار فانتزی و رویایی نگاه میکنند نه کاری که می تواند پولساز باشد و با اعداد و ارقام سر و کار داشته باشد. شکی نیست که برای نویسنده شدن باید  خواسته‌های درونی‌تان را دنبال کنید. اما در کنار آن باید به فکر پولسازی و کسب درآمدهم باشید .

برای اینکه یک کپی رایتر پولساز شوید باید به خوبی بازار تان را بشناسید و بپذیرید که شما وارد “اقیانوس قرمز”، که اصطلاحی برای یک میدان نبرد سخت و پر رقیب است، شده‌اید. دیگر هیچ میدان نبرد کم رقیب یا اصطلاحا “اقیانوس آبی” برای نویسندگی حرفه‌ای وجود ندارد.

اقیانوس قرمز در کپی رایتینگ
اقیانوس قرمز در کپی رایتینگ

باید دقیقا در مورد تعرفه ها ، نیاز کارفرما ها ، بیشترین صنعت هایی که این روزها به تولید محتوا رو آورده اند و… تحقیقات مفصلی انجام دهید .

لانگ Lung میگوید: “من به این دلیل کپی رایتینگ را انتخاب کردم که سودآورترین بخش دنیای نویسندگی، با میانگین درآمد 68345 دلار در سال، بود و من قطعا شایستگی‌اش رسدن به این سطح از درآمد را داشتم . من متوجه شدم که به شدت به کپی رایتینگ ( محتوای تجاری و تبلیغاتی برای افزای شفروش )  علاقه مندم به این دلیل که همیشه از صدای تبلیغات بین فیلم ها یا نگاه کردن به بیلبوردها و خلاصه هر چیز تبلیغاتی لذت می‌بردم. من طرفدار پر و پا قرص زبان ارتباطات هستم. همه این‌ها مزید بر علت شد تا با تمام توانم دنبال حرفه ای شدن در کپی رایتینگ باشم”

 

اگر مفهوم درست تولید محتوا را بدانیم قطعا به این جمله باور پیدا میکنیم که بدون محتوا هیچ فردی و هیچ شغلی نمی تواند به هیچ موفقتی برسد

2- برای اینکه یک کپی رایتر حرفه ای شوید باید قبل از هر چیزی خودتان را باور داشته باشید

بسیاری از شما ممکن است به این مطلب بخندید و اهمیتی به آن ندهید، اما برای موفقیت و تبدیل شدن از یک نویسنده معمولی به یک کپی رایتر حرفه ای باید به خودتان و توانایی های تان  100 % باور داشته باشید .

متاسفانه به خیلی از بچه ها از دوران کودکی آموزش داده می‌شود که  شغل هایی مثل نویسندگی یا هنری اساسا خودکشی مالی هستند و به همین خاطر همه باید برای موفقیت دکتر یا مهندس شوند . در نتیجه، آن‌ها حتی اگر استعداد یا انگیزه‌ای برای نویسندگی داشته باشند همیشه توسط اطرافیان و پدر و مادرشان سرکوب و خاموش می شود و همیشه در ذهن شان تصور می کنند که نویسندگی کار بی ارزشی است و اگر یه عنوان کسب و کار آن را انتخاب کنیم قطعا با شکست مواجه می شویم و به همین خاطر معمولا سراغ این نوع شغل ها نمی روند  .

خودکشی مالی یک کپی رایتر حرفه ای
خودکشی مالی یک کپی رایتر حرفه ای

در صورتی که دقیقا بالعکس این روزها دنیای اقتصاد دست آدم هایی است که خلاقیت دارند و به زندگی در عصر مفهومی اعتقاد دارند . از جمله شغل هایی که این روزها طرفدار زیادی دارد قطعا تولید محتوا و کپی رایتینگ است .

اگر تا به حال با همه علاقه ای که به تولید محتوا و کپی رایتینگ دارید ولی هنوز دست به کار نشده اید و از آن برای کسب درآمد استفاده نکرده اید شاید گرفتار همین باورهای اشتباه و غلط آموخته شده از اطرافیان هستید .

بهتر نیست زودتر کاری کنید که این باورهای تان را تغییر بدهید ؟

فقط خودتان می توانید به خودتان کمک کنید که یک کپی رایتر حرفه ای شوید !

و اولین قدم برای این موفقیت باور داشتن به خودتان است .

لانگ Lung میگوید : “من می توانستم به تحصیل در پزشکی ادامه بدهم و در نهایت یک پزشک معمولی و ناراضی شوم اما در همان زمان به صدای درونی ام گوش کردم و تصمیم گرفتم که به جای ادامه دادن پزشکی یک نویسنده حرفه ای و خوشحال شوم . پس من کپی رایتینگ را در شرایطی شروع کردم که هیچی از آن نمی دانستم و فقط می دانستم که به آن علاقه دارم. و همین عشق و علاقه به نویسندگی باعث شد خودم را غرق در کارم بکنم و در نهایت به رویاها و اهدافم در نویسندگی برسم “

آموزش راهکارهای تجربه شده برای موفقیت

3- برای اینکه به یک کپی رایتر حرفه ای تبدیل شوید ، در شروع کار در حد یک سرگرمی به آن نگاه کنید

زمانی که تصمیم گرفتید و با خود گفتید که ” انجامش می‌دهم”، در واقع مهمترین قدم را برداشته اید . اما ممکن است این ترس در دل تان باشد که بدون هیچ تجربه و رزومه قوی ای چه کسی ممکن است به من کار بدهد ؟

برای اینکه به یک کپی رایتر حرفه ای تبدیل شوید ، در شروع کار در حد یک سرگرمی به آن نگاه کنید
برای اینکه به یک کپی رایتر حرفه ای تبدیل شوید ، در شروع کار در حد یک سرگرمی به آن نگاه کنید

قطعا بدون نمونه کار حرفه ای و قابل قبول هیچ کارفرمایی به شما کار نمی دهد . یعنی شما نمی توانید در همان شروع کار و روز اول دنبال یک کاری باشید که بتوانید به اندازه یک کپی رایتر حرفه ای پول بگیرید !

خودتان باشید بدون هیچ نمونه کاری به یک شخص مبتدی اعتماد میکنید و کار بزرگی که به اعتبار برندتان بستگی دارد را به دست او می دهید ؟!

قطعا نه

اما راهکار چیست ؟

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”2,3,4″ ihc_mb_template=”1″ ]

بهترین کار این است که شروع به ساختن یک رزومه عالی بکنید . پس از یک پروژه آزمایشی و بدون هزینه می توانید شروع کنید .

به همان میزان که کارفرما ها از پرداخت هزینه به یک فرد کارآموز و مبتدی فرار میکنند به همان میزان هم از انجام کار بدون هزینه استقبال میکنند . پس یک معامله برد – برد شکل میگیرد . کارفرما به شما پولی نمی دهد و شما هم برای خودتان رزومه سازی میکنید .

پس در اولین فرصت در آگهی ها دنبال عنوان شغلی کپی رایتینگ و تولید محتوا باشید و شروع کنید به مذاکره با کارفرماها . به آنها بگویید که حاضرید پروژه آنها انجام دهید بدون دریافت هیچ مبلغی . مطمئن باشید از کارفرماهای زیادی جواب مثبت می شنوید .

بعد از گرفتن کار اصلا به این فکر نکنید که کار رایگان است و الکی یه چیزهایی سرهم کنید و تحویل بدهید .

بلکه بر عکس تمام نیرو و هر چیزی که در چنته دارید را در این نمونه کارها رو کنید و بهترین خودتان باشید . این کار دقیقا تعیین میکند که شما می توانید در آینده یک کپی رایتر حرفه ای شوید یا نه یک نویسنده با درآمد بخور و نمیر می شوید !

حتی ممکن است از بین همین کارفرماهای رایگان ، افرادی پیدا شوند که از کار شما خوششان بیاید و قرارداد پولی با شما ببندند .

علاوه بر این سعی کنید حتی در زمان های غیر کاری هم دنبال محتوا نویسی و کپی رایتینگ باشید . پس اگر به فروشگاهی رفتید که یک چیپس بخرید به محتوای روی بسته نگاهی کنید و ببنید چه طور می توانید این محتوا را ارتقا بدهید و تغییر بدهید تا فروش این چیپس بیشتر شود .

همین محتواها در آینده ممکن است بهترین رزومه شما شوند .

پس در این زمان اصلا نباید درآمد و پولسازی برای شما مهم باشد . شما فقط و فقط باید دنبال تجربه و ساخت رزومه باید باشید .

لانگ Lung میگوید:” آیا فکر می‌کنید که من بدون گذراندن این مرحله یک کپی رایتر حرفه ای شدم؟ قطعا اشتباه میکنید . یکی از بهترین دوران ها برای من همان زمانی بود که در حال کشف و جستجو و رزومه سازی بودم و همین نشانه ای بود از اینکه من در آینده قطعا در این شغل موفق می شوم »

او میگوید: “زمانی که تصمیم گرفتم یک نویسنده حرفه‌ای شوم، خیلی ترسیده بودم. احساس می‌کردم آینده‌ امن، و پر از احترام و پرستیژم به عنوان یک پزشک را به بهای رویای نیوسندگی رها کرده‌ام و چیزی جز فقر نصیبم نمی‌شود. در این نا‌امیدی، برای صدها موقعیت شغلی اقدام کردم و بصورت رایگان برای دوستان و آشنایان نویسندگی کردم. و به هر جایی که فکر میکردم نیاز به نویسنده یا کپی رایتر دارند پیشنهاد همکاری رایگان می دادم “

4- اگر می خواهید یک کپی رایتر حرفه ای شوید باید خودتان را برای « نه » شنیدن آماده کنید

شاید باور نکنید ولی سم مهلک دنیای تولید محتوا و کپی رایتینگ زمانی است که شما به عنوان یه تازه کار اولین دستمزدتان را میگیرید . همین باعث می شود شما فکر کنید دیوید اگلیوی ( نابغه کپی رایتینگ و تبلیغ نویسی ) هستید و در آسمان ها سیر و سیاحت کنید !

و اگر به کارفرمایی مراجعه کنید که به شما « نه » بگوید یا تعدادی از مخاطب ها کار شما را دوست نداشته باشند ، به شدت سرخورده می شوید و برای همیشه دنیای تولید محتوا و کپی رایتینگ را رها میکنید .

یک کپی رایتر حرفه ای زیاد نه می شنود
یک کپی رایتر حرفه ای زیاد نه می شنود

اما فراموش نکنید که قرار نیست همه آدم های روی کره زمین کار شما را دوست داشته باشند و بعد هم قرار نیست با یکی دوتا کار در تولید محتوا شما یک انسان بی اشتباه و حرفه ای شوید . حتی غول ها و بزرگان کپی رایتینگ یا تولید محتوا یا هر تخصص دیگری هیچ وقت ادعا نمیکنند که به ته خط رسیده اند و همه چیز بلد هستند و هیچ کسی نباید از آنها انتقادی کند .

برای اینکه یک کپی رایتر حرفه ای شوید باید انتقادپذیر باشید و قبول کنید که قرار نیست همه کار شما را دوست داشته باشند .

استخدام یک کپی رایتر حرفه ای با این ۳۱ ویژگی ! ( ۷ ،۱۲ ، ۱۸ و ۲۱ مهم تر هستند )

5- اگر می خواهید یک کپی رایتر حرفه ای شوید نباید برای خودتان حد و مرز تعیین کنید

کپی رایتینگ و تولید محتوا جزو شغل هایی است که نباید خودتان را مقید و محدود کنید که حتما باید در زمینه تخصصی خاصی بنویسید . این کار باعث می شود در آینده دست تان بیشتر از الان بسته شود و ذهن تان محدود شود .

فرض کنید شما علاقه مند به نویسندگی در زمینه لباس و پوشاک هستید ، اما به زمانی فکر کنید که هیچ پروژه ای در این زمینه برای مدت های طولانی پیدا نکنید . قطعا به این شکل به یک فریلنسر تولید محتوای فقیر و بدبخت تبدیل می شوید که نیاز به دلسوزی اطرافیان دارید !

پس اگر می خواهید در دنیای کپی رایتینگ یا تولید محتوا به این وضع نیافتید باید ذهن خودتان را باز بگذارید و باید یاد بگیرید که به عنوان یک کپی رایتر حرفه ای باید بتوانید در هر تخصصی بنویسید . نباید برای شما فرقی کند که می خواهید یک متن برای فروش پوشک بچه بنویسید ، یا یک دستگاه صنعتی ، یا قفل دیجیتال ، یا جمع کردن مخاطب برای یک کتاب و افزایش فروش آن یا …. شما باید در همه این موراد بتوانید بهترین متن تبلیغاتی را بنویسید .

6- اگر می خواهید یک کپی رایتر حرفه ای شوید باید بتوایند خودتان را به بهترین شکل ممکن نشان بدهید

کار اصلی یک کپی رایتر چیست ؟

نوشتن یک محتوای تبلیغاتی که بتواند فروش یک محصول یا خدمات را افزایش بدهد

خب اگر قرار است شما برای برندهای بزرگ و کسب و کارهای میلیاردی محتوا نویسی تجاری کنید و باعث افزایش فروش آنها شوید ولی اگر نتوانید در جلسه ای که با آنها می گذارید یا صحبت تلفنی که با آنها دارید خودتان را و برند شخصی تان را به خوبی معرفی کنید ، مدیران آن کسب و کار چگونه باید به شما اعتماد کنند ؟

 اگر می خواهید یک کپی رایتر حرفه ای شوید باید بتوایند خودتان را به بهترین شکل ممکن نشان بدهید
اگر می خواهید یک کپی رایتر حرفه ای شوید باید بتوایند خودتان را به بهترین شکل ممکن نشان بدهید

اگر شما بلد نیستید خودتان را بفروشید می خواهید محصول دیگران را بفروشید ؟!!

هر چه بیشتر کار تولید محتوا و کپی رایتینگ را انجام می دهید یا هر نوع بازاریابی  دیگر کاملا به این جمله می رسید که مشتری یا مخاطب فقط به این دلیل تصمیم میگیرد که از شما خرید کند یا با شما قرار داد ببندید یا … که از شما خوشش بیاید و یا یک فرد با محبوبیت بالا بین مردم باشید و تعریف تان را شنیده باشند . مردم در زمان خرید ( هر نوع خریدی حتی استخدام یک فرد در سازمان شان ) کمتر منطقی تصمیم میگریند و بیشتر احساسات شان به آنها میگوید که چه کنند

شاید به اشتباه این طور فکر کنید که خب محتواهای من خودشان خودشان را معرفی میکنند و انقدر با کیفیت و عالی هستند که نیاز به تبلیغ یا معرفی ندارند . اما مطمئن باشید این جمله فقط از زبان یک فرد غیر حرفه ای بیرون می آید و همه حرفه ای ها معتقد هستند برای افزایش تقاضا و فروش بیشتر باید به بهترین شکل ممکن خودشان و کارشان را عرضه و معرفی کنند

پس برای اینکه یک کپی رایتر حرفه ای باشید باید یک بازاریاب حرفه ای باشید.

7- برای اینکه یک کپی رایتر حرفه ای شوید باید تمام وقت روی آن کار کنید

این روزها نویسندگان و تولید کنندگان زیادی را می شناسم که به عنوان شغل دوم و یک کار پاره وقت به این شغل نگاه میکنند و هدف شان هم این است که در کنار کار اصلی و تخصص اصلی شان یک منبع درآمد برای خودشان بسازند . این اصلا بد نیست . چون انتخاب این افراد این است که در همین سطح معمولی باقی بمانند . اما اگر هدف شما فوق ستاره شدن در تولید محتوا و درآمدهای میلیاردی است باید زندگی تان را وقف اینکار کنید و شبانه روز روی آن وقت بگذارید و به پیشرفت آن فکر کنید .

اگر می خواهید یک کپی رایتر حرفه ای شوید باید از خواب و خوراک تان بزنید چه برسد به شغل دیگر .

برای اینکه متخصص کپی رایتینگ شوید نمی توانید به عنوان یک کار حاشیه ای به آن نگاه کنید و در نهایت در طول روز 1 ساعت برای آن وقت بگذارید و توقع داشته باشید به یک فوق ستاره تبدیل شوید

آیا به اندازه‌ای عاشق این کار هستید که آن را تمام وقت انجام دهید؟

بس اگر رویای شما نویسندگی و تولید محتوا به شکلی حرفه ای است و می خواهید قهرمان دنیای تولید محتوا شوید باید عاشق کارتان و رویا های تان باشید و تمام وقت و حتی در خواب هم به آن فکر کنید و به این فکر کنید که چگونه می توانید هر روز بهتر و بهتر شوید . کپی رایتینگ و تولید محتوا باید عشق اول و آخرتان باشد تا بتوانید قهرمان شوید .مطمئن باشید بعد از عبور از این مرحله و تصمیم نهایی دیگر نگران موفقیت نیستید چون خود به خود هر روز موفقیت را در کارتان و رسیدن به رویای تان می بینید .

 

 

 

مینی‌آموزش UX-Writing | دکمه‌نویسی

هدف: یادگیری دکمه‌نویسی و CTA ها ( چه جوری یه دکمه یا لینک رو انقدر جذاب و تاثیرگذار بنویسیم که کاربر روش کلیک کنه؟ )

۵ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • واقعا سایت خوبی دارین مقاله هاتون خیلی عالین . اما چرا وقتی خودتون راجع به مجبور نکردن کاربرا به ثبت نام در سایت صحبت میکنید بعد خودتون کاربرا رو مجبور میکنید؟

    • سلام . لحظه هاتون سبز و عالی .
      سپاس از شما .
      حق اشتراک ماهانه و ایجاد محدودیت دسترسی به همه مقالات و محتواهای سایت یه روشی هست که تو همه دنیا و برای خیلی از سایت ها داره استفاده میشه و کاملا هم منطقی هست . چون قطعا یادگیری هر مهارت یا تخصص هزینه داره و هر شخصی به نوعی این هزینه رو پرداخت میکنه .
      از طرفی من هر چی فکر کردم هیچ جایی ندیدم که ما کاربری رو مجبور به ثبت نام کرده باشیم !!! و این یه انتخاب هست که شما میتونید فقط محتواهای رایگان سایت رو بخونید ( که تعدادشون هم کم نیست ) یا مشترک سایت بشید و به همه مطالب دسترسی داشته باشید .
      ممنون میشم دقیقا منظورتون رو از اجبار کردن به ثبت نام بفرمایید چی هست ؟ اگر منظورتون این هست که کل محتوای یه سایت تخصصی باید رایگان باشه قطعا این از لحاظ حرفه ای امکان پذیر و منطقی نیست.

  • سلام، وقتتون بخیر
    همیشه عالی هستید و همینطور عالی پیش برید.
    یه انتقادی داشتم که البته شاید از نظر دیگران بجا نباش، نمیدونم چرا حس میکنم آرم شبکه های اجتماعی جای درستی قرار داده نشدن و خیلی رو مخن، من جذب همین سادگی رایتینا شدم ولی یکم اینا اذیت میکنن آدمو.
    البته بازم بگم این نظر منه و ممکنه نظر کل نباش.
    با سپاس

ببخشید، برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید

چگونه می توانیم یک کپی رایتر حرفه ای شویم ؟ ( 7 راهکار )

شما هم این تجربه را دارید که با کلی ذوق و شوق رزومه خودتان را برای گرفتن جایگاه شغلی تولید محتوا و کپی رایتینگ به چند شرکت مختلف فرستاده اید ولی همه آنها دست رد به سینه تان زده باشند و شما حس کنید هیچ وقت نمی توانید یک کپی رایتر حرفه ای شوید و از این راه کسب درآمد کنید ؟

من هم مثل شما در اوایل کارم همین حس های بد و نه شنیدن ها را تجربه کرده ام اما هیچ وقت از رویاها و آرزوهایم کوتاه نیامدم .

و یکی از بهترین راهکارها برای افزایش انگیزه برای ادامه دادن مسیر های سخت ، خواندن و شنیدن درباره زندگی افرادی است که که با وجود سختی های زیاد توانسته اند به تمام نه شنیدن ها و مشکلات غلبه کنند و به جایگاه رویایی خودشان برسند .

به همین خاطر ما هم در رایتینا هر چند وقت یکبار سراغ یکی از این افراد موفق در زمینه تولید محتوا و کپی رایتینگ می رویم و از توصیه های آنها برای ادامه مسیر و موفق شدن در این مسیر استفاده میکنیم .

در این مقاله به سراغ Han-Gwon Lung موسس شرکت Tailored Ink رفته ایم و تجربیاتش در مسیر کپی رایتینگ و نویسندگی حرفه ای را با شما در میان میگذاریم :

تجربیات یک کپی رایتر حرفه ای
تجربیات یک کپی رایتر حرفه ای

لانگ Lung : « این روزها به علت مشغله زیاد برای مدیریت آژانس مشاوره‌ام، زمان کمی را برای نویسندگی و کپی رایتینگ صرف می‌کنم. من مجبورم برای توسعه کسب و کارم هر روز در حال یادگیری  بازاریابی و برند سازی باشم و زمان بیشتری را به رسیدگی مشتریانم اختصاص بدهم

پیش از آن که کار در این آژانس را شروع کنم، یک فریلنسر کپی رایتر تمام وقت بودم. در آن زمان همیشه نظر خواننده‌ها و مخاطب ها روزم را می‌ساخت. آن‌ها از الهام بخش بودن نوشته‌هایم به این دلیل که به آن‌ها در حرفه‌ای شدنشان کمک کرده است، از من تشکر می‌کنند

به همین دلیل است که می‌خواهم به سوالی که ذهن بسیاری از مخاطبان را مشغول کرده است پاسخ دهم؛ اینکه چگونه توانستم به یک کپی رایتر حرفه‌ای تبدیل شوم؟ »

چگونه می توانیم یک کپی رایتر حرفه ای شویم ؟

1- برای یک کپی رایتر حرفه ای شدن باید بازار خودتان را بشناسید

مردم معمولا به نویسندگی به چشم یک کار فانتزی و رویایی نگاه میکنند نه کاری که می تواند پولساز باشد و با اعداد و ارقام سر و کار داشته باشد. شکی نیست که برای نویسنده شدن باید  خواسته‌های درونی‌تان را دنبال کنید. اما در کنار آن باید به فکر پولسازی و کسب درآمدهم باشید .

برای اینکه یک کپی رایتر پولساز شوید باید به خوبی بازار تان را بشناسید و بپذیرید که شما وارد “اقیانوس قرمز”، که اصطلاحی برای یک میدان نبرد سخت و پر رقیب است، شده‌اید. دیگر هیچ میدان نبرد کم رقیب یا اصطلاحا “اقیانوس آبی” برای نویسندگی حرفه‌ای وجود ندارد.

اقیانوس قرمز در کپی رایتینگ
اقیانوس قرمز در کپی رایتینگ

باید دقیقا در مورد تعرفه ها ، نیاز کارفرما ها ، بیشترین صنعت هایی که این روزها به تولید محتوا رو آورده اند و… تحقیقات مفصلی انجام دهید .

لانگ Lung میگوید: “من به این دلیل کپی رایتینگ را انتخاب کردم که سودآورترین بخش دنیای نویسندگی، با میانگین درآمد 68345 دلار در سال، بود و من قطعا شایستگی‌اش رسدن به این سطح از درآمد را داشتم . من متوجه شدم که به شدت به کپی رایتینگ ( محتوای تجاری و تبلیغاتی برای افزای شفروش )  علاقه مندم به این دلیل که همیشه از صدای تبلیغات بین فیلم ها یا نگاه کردن به بیلبوردها و خلاصه هر چیز تبلیغاتی لذت می‌بردم. من طرفدار پر و پا قرص زبان ارتباطات هستم. همه این‌ها مزید بر علت شد تا با تمام توانم دنبال حرفه ای شدن در کپی رایتینگ باشم”

 

اگر مفهوم درست تولید محتوا را بدانیم قطعا به این جمله باور پیدا میکنیم که بدون محتوا هیچ فردی و هیچ شغلی نمی تواند به هیچ موفقتی برسد

2- برای اینکه یک کپی رایتر حرفه ای شوید باید قبل از هر چیزی خودتان را باور داشته باشید

بسیاری از شما ممکن است به این مطلب بخندید و اهمیتی به آن ندهید، اما برای موفقیت و تبدیل شدن از یک نویسنده معمولی به یک کپی رایتر حرفه ای باید به خودتان و توانایی های تان  100 % باور داشته باشید .

متاسفانه به خیلی از بچه ها از دوران کودکی آموزش داده می‌شود که  شغل هایی مثل نویسندگی یا هنری اساسا خودکشی مالی هستند و به همین خاطر همه باید برای موفقیت دکتر یا مهندس شوند . در نتیجه، آن‌ها حتی اگر استعداد یا انگیزه‌ای برای نویسندگی داشته باشند همیشه توسط اطرافیان و پدر و مادرشان سرکوب و خاموش می شود و همیشه در ذهن شان تصور می کنند که نویسندگی کار بی ارزشی است و اگر یه عنوان کسب و کار آن را انتخاب کنیم قطعا با شکست مواجه می شویم و به همین خاطر معمولا سراغ این نوع شغل ها نمی روند  .

خودکشی مالی یک کپی رایتر حرفه ای
خودکشی مالی یک کپی رایتر حرفه ای

در صورتی که دقیقا بالعکس این روزها دنیای اقتصاد دست آدم هایی است که خلاقیت دارند و به زندگی در عصر مفهومی اعتقاد دارند . از جمله شغل هایی که این روزها طرفدار زیادی دارد قطعا تولید محتوا و کپی رایتینگ است .

اگر تا به حال با همه علاقه ای که به تولید محتوا و کپی رایتینگ دارید ولی هنوز دست به کار نشده اید و از آن برای کسب درآمد استفاده نکرده اید شاید گرفتار همین باورهای اشتباه و غلط آموخته شده از اطرافیان هستید .

بهتر نیست زودتر کاری کنید که این باورهای تان را تغییر بدهید ؟

فقط خودتان می توانید به خودتان کمک کنید که یک کپی رایتر حرفه ای شوید !

و اولین قدم برای این موفقیت باور داشتن به خودتان است .

لانگ Lung میگوید : “من می توانستم به تحصیل در پزشکی ادامه بدهم و در نهایت یک پزشک معمولی و ناراضی شوم اما در همان زمان به صدای درونی ام گوش کردم و تصمیم گرفتم که به جای ادامه دادن پزشکی یک نویسنده حرفه ای و خوشحال شوم . پس من کپی رایتینگ را در شرایطی شروع کردم که هیچی از آن نمی دانستم و فقط می دانستم که به آن علاقه دارم. و همین عشق و علاقه به نویسندگی باعث شد خودم را غرق در کارم بکنم و در نهایت به رویاها و اهدافم در نویسندگی برسم “

آموزش راهکارهای تجربه شده برای موفقیت

3- برای اینکه به یک کپی رایتر حرفه ای تبدیل شوید ، در شروع کار در حد یک سرگرمی به آن نگاه کنید

زمانی که تصمیم گرفتید و با خود گفتید که ” انجامش می‌دهم”، در واقع مهمترین قدم را برداشته اید . اما ممکن است این ترس در دل تان باشد که بدون هیچ تجربه و رزومه قوی ای چه کسی ممکن است به من کار بدهد ؟

برای اینکه به یک کپی رایتر حرفه ای تبدیل شوید ، در شروع کار در حد یک سرگرمی به آن نگاه کنید
برای اینکه به یک کپی رایتر حرفه ای تبدیل شوید ، در شروع کار در حد یک سرگرمی به آن نگاه کنید

قطعا بدون نمونه کار حرفه ای و قابل قبول هیچ کارفرمایی به شما کار نمی دهد . یعنی شما نمی توانید در همان شروع کار و روز اول دنبال یک کاری باشید که بتوانید به اندازه یک کپی رایتر حرفه ای پول بگیرید !

خودتان باشید بدون هیچ نمونه کاری به یک شخص مبتدی اعتماد میکنید و کار بزرگی که به اعتبار برندتان بستگی دارد را به دست او می دهید ؟!

قطعا نه

اما راهکار چیست ؟

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”2,3,4″ ihc_mb_template=”1″ ]

بهترین کار این است که شروع به ساختن یک رزومه عالی بکنید . پس از یک پروژه آزمایشی و بدون هزینه می توانید شروع کنید .

به همان میزان که کارفرما ها از پرداخت هزینه به یک فرد کارآموز و مبتدی فرار میکنند به همان میزان هم از انجام کار بدون هزینه استقبال میکنند . پس یک معامله برد – برد شکل میگیرد . کارفرما به شما پولی نمی دهد و شما هم برای خودتان رزومه سازی میکنید .

پس در اولین فرصت در آگهی ها دنبال عنوان شغلی کپی رایتینگ و تولید محتوا باشید و شروع کنید به مذاکره با کارفرماها . به آنها بگویید که حاضرید پروژه آنها انجام دهید بدون دریافت هیچ مبلغی . مطمئن باشید از کارفرماهای زیادی جواب مثبت می شنوید .

بعد از گرفتن کار اصلا به این فکر نکنید که کار رایگان است و الکی یه چیزهایی سرهم کنید و تحویل بدهید .

بلکه بر عکس تمام نیرو و هر چیزی که در چنته دارید را در این نمونه کارها رو کنید و بهترین خودتان باشید . این کار دقیقا تعیین میکند که شما می توانید در آینده یک کپی رایتر حرفه ای شوید یا نه یک نویسنده با درآمد بخور و نمیر می شوید !

حتی ممکن است از بین همین کارفرماهای رایگان ، افرادی پیدا شوند که از کار شما خوششان بیاید و قرارداد پولی با شما ببندند .

علاوه بر این سعی کنید حتی در زمان های غیر کاری هم دنبال محتوا نویسی و کپی رایتینگ باشید . پس اگر به فروشگاهی رفتید که یک چیپس بخرید به محتوای روی بسته نگاهی کنید و ببنید چه طور می توانید این محتوا را ارتقا بدهید و تغییر بدهید تا فروش این چیپس بیشتر شود .

همین محتواها در آینده ممکن است بهترین رزومه شما شوند .

پس در این زمان اصلا نباید درآمد و پولسازی برای شما مهم باشد . شما فقط و فقط باید دنبال تجربه و ساخت رزومه باید باشید .

لانگ Lung میگوید:” آیا فکر می‌کنید که من بدون گذراندن این مرحله یک کپی رایتر حرفه ای شدم؟ قطعا اشتباه میکنید . یکی از بهترین دوران ها برای من همان زمانی بود که در حال کشف و جستجو و رزومه سازی بودم و همین نشانه ای بود از اینکه من در آینده قطعا در این شغل موفق می شوم »

او میگوید: “زمانی که تصمیم گرفتم یک نویسنده حرفه‌ای شوم، خیلی ترسیده بودم. احساس می‌کردم آینده‌ امن، و پر از احترام و پرستیژم به عنوان یک پزشک را به بهای رویای نیوسندگی رها کرده‌ام و چیزی جز فقر نصیبم نمی‌شود. در این نا‌امیدی، برای صدها موقعیت شغلی اقدام کردم و بصورت رایگان برای دوستان و آشنایان نویسندگی کردم. و به هر جایی که فکر میکردم نیاز به نویسنده یا کپی رایتر دارند پیشنهاد همکاری رایگان می دادم “

4- اگر می خواهید یک کپی رایتر حرفه ای شوید باید خودتان را برای « نه » شنیدن آماده کنید

شاید باور نکنید ولی سم مهلک دنیای تولید محتوا و کپی رایتینگ زمانی است که شما به عنوان یه تازه کار اولین دستمزدتان را میگیرید . همین باعث می شود شما فکر کنید دیوید اگلیوی ( نابغه کپی رایتینگ و تبلیغ نویسی ) هستید و در آسمان ها سیر و سیاحت کنید !

و اگر به کارفرمایی مراجعه کنید که به شما « نه » بگوید یا تعدادی از مخاطب ها کار شما را دوست نداشته باشند ، به شدت سرخورده می شوید و برای همیشه دنیای تولید محتوا و کپی رایتینگ را رها میکنید .

یک کپی رایتر حرفه ای زیاد نه می شنود
یک کپی رایتر حرفه ای زیاد نه می شنود

اما فراموش نکنید که قرار نیست همه آدم های روی کره زمین کار شما را دوست داشته باشند و بعد هم قرار نیست با یکی دوتا کار در تولید محتوا شما یک انسان بی اشتباه و حرفه ای شوید . حتی غول ها و بزرگان کپی رایتینگ یا تولید محتوا یا هر تخصص دیگری هیچ وقت ادعا نمیکنند که به ته خط رسیده اند و همه چیز بلد هستند و هیچ کسی نباید از آنها انتقادی کند .

برای اینکه یک کپی رایتر حرفه ای شوید باید انتقادپذیر باشید و قبول کنید که قرار نیست همه کار شما را دوست داشته باشند .

استخدام یک کپی رایتر حرفه ای با این ۳۱ ویژگی ! ( ۷ ،۱۲ ، ۱۸ و ۲۱ مهم تر هستند )

5- اگر می خواهید یک کپی رایتر حرفه ای شوید نباید برای خودتان حد و مرز تعیین کنید

کپی رایتینگ و تولید محتوا جزو شغل هایی است که نباید خودتان را مقید و محدود کنید که حتما باید در زمینه تخصصی خاصی بنویسید . این کار باعث می شود در آینده دست تان بیشتر از الان بسته شود و ذهن تان محدود شود .

فرض کنید شما علاقه مند به نویسندگی در زمینه لباس و پوشاک هستید ، اما به زمانی فکر کنید که هیچ پروژه ای در این زمینه برای مدت های طولانی پیدا نکنید . قطعا به این شکل به یک فریلنسر تولید محتوای فقیر و بدبخت تبدیل می شوید که نیاز به دلسوزی اطرافیان دارید !

پس اگر می خواهید در دنیای کپی رایتینگ یا تولید محتوا به این وضع نیافتید باید ذهن خودتان را باز بگذارید و باید یاد بگیرید که به عنوان یک کپی رایتر حرفه ای باید بتوانید در هر تخصصی بنویسید . نباید برای شما فرقی کند که می خواهید یک متن برای فروش پوشک بچه بنویسید ، یا یک دستگاه صنعتی ، یا قفل دیجیتال ، یا جمع کردن مخاطب برای یک کتاب و افزایش فروش آن یا …. شما باید در همه این موراد بتوانید بهترین متن تبلیغاتی را بنویسید .

6- اگر می خواهید یک کپی رایتر حرفه ای شوید باید بتوایند خودتان را به بهترین شکل ممکن نشان بدهید

کار اصلی یک کپی رایتر چیست ؟

نوشتن یک محتوای تبلیغاتی که بتواند فروش یک محصول یا خدمات را افزایش بدهد

خب اگر قرار است شما برای برندهای بزرگ و کسب و کارهای میلیاردی محتوا نویسی تجاری کنید و باعث افزایش فروش آنها شوید ولی اگر نتوانید در جلسه ای که با آنها می گذارید یا صحبت تلفنی که با آنها دارید خودتان را و برند شخصی تان را به خوبی معرفی کنید ، مدیران آن کسب و کار چگونه باید به شما اعتماد کنند ؟

 اگر می خواهید یک کپی رایتر حرفه ای شوید باید بتوایند خودتان را به بهترین شکل ممکن نشان بدهید
اگر می خواهید یک کپی رایتر حرفه ای شوید باید بتوایند خودتان را به بهترین شکل ممکن نشان بدهید

اگر شما بلد نیستید خودتان را بفروشید می خواهید محصول دیگران را بفروشید ؟!!

هر چه بیشتر کار تولید محتوا و کپی رایتینگ را انجام می دهید یا هر نوع بازاریابی  دیگر کاملا به این جمله می رسید که مشتری یا مخاطب فقط به این دلیل تصمیم میگیرد که از شما خرید کند یا با شما قرار داد ببندید یا … که از شما خوشش بیاید و یا یک فرد با محبوبیت بالا بین مردم باشید و تعریف تان را شنیده باشند . مردم در زمان خرید ( هر نوع خریدی حتی استخدام یک فرد در سازمان شان ) کمتر منطقی تصمیم میگریند و بیشتر احساسات شان به آنها میگوید که چه کنند

شاید به اشتباه این طور فکر کنید که خب محتواهای من خودشان خودشان را معرفی میکنند و انقدر با کیفیت و عالی هستند که نیاز به تبلیغ یا معرفی ندارند . اما مطمئن باشید این جمله فقط از زبان یک فرد غیر حرفه ای بیرون می آید و همه حرفه ای ها معتقد هستند برای افزایش تقاضا و فروش بیشتر باید به بهترین شکل ممکن خودشان و کارشان را عرضه و معرفی کنند

پس برای اینکه یک کپی رایتر حرفه ای باشید باید یک بازاریاب حرفه ای باشید.

7- برای اینکه یک کپی رایتر حرفه ای شوید باید تمام وقت روی آن کار کنید

این روزها نویسندگان و تولید کنندگان زیادی را می شناسم که به عنوان شغل دوم و یک کار پاره وقت به این شغل نگاه میکنند و هدف شان هم این است که در کنار کار اصلی و تخصص اصلی شان یک منبع درآمد برای خودشان بسازند . این اصلا بد نیست . چون انتخاب این افراد این است که در همین سطح معمولی باقی بمانند . اما اگر هدف شما فوق ستاره شدن در تولید محتوا و درآمدهای میلیاردی است باید زندگی تان را وقف اینکار کنید و شبانه روز روی آن وقت بگذارید و به پیشرفت آن فکر کنید .

اگر می خواهید یک کپی رایتر حرفه ای شوید باید از خواب و خوراک تان بزنید چه برسد به شغل دیگر .

برای اینکه متخصص کپی رایتینگ شوید نمی توانید به عنوان یک کار حاشیه ای به آن نگاه کنید و در نهایت در طول روز 1 ساعت برای آن وقت بگذارید و توقع داشته باشید به یک فوق ستاره تبدیل شوید

آیا به اندازه‌ای عاشق این کار هستید که آن را تمام وقت انجام دهید؟

بس اگر رویای شما نویسندگی و تولید محتوا به شکلی حرفه ای است و می خواهید قهرمان دنیای تولید محتوا شوید باید عاشق کارتان و رویا های تان باشید و تمام وقت و حتی در خواب هم به آن فکر کنید و به این فکر کنید که چگونه می توانید هر روز بهتر و بهتر شوید . کپی رایتینگ و تولید محتوا باید عشق اول و آخرتان باشد تا بتوانید قهرمان شوید .مطمئن باشید بعد از عبور از این مرحله و تصمیم نهایی دیگر نگران موفقیت نیستید چون خود به خود هر روز موفقیت را در کارتان و رسیدن به رویای تان می بینید .

 

 

 

۵ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • واقعا سایت خوبی دارین مقاله هاتون خیلی عالین . اما چرا وقتی خودتون راجع به مجبور نکردن کاربرا به ثبت نام در سایت صحبت میکنید بعد خودتون کاربرا رو مجبور میکنید؟

    • سلام . لحظه هاتون سبز و عالی .
      سپاس از شما .
      حق اشتراک ماهانه و ایجاد محدودیت دسترسی به همه مقالات و محتواهای سایت یه روشی هست که تو همه دنیا و برای خیلی از سایت ها داره استفاده میشه و کاملا هم منطقی هست . چون قطعا یادگیری هر مهارت یا تخصص هزینه داره و هر شخصی به نوعی این هزینه رو پرداخت میکنه .
      از طرفی من هر چی فکر کردم هیچ جایی ندیدم که ما کاربری رو مجبور به ثبت نام کرده باشیم !!! و این یه انتخاب هست که شما میتونید فقط محتواهای رایگان سایت رو بخونید ( که تعدادشون هم کم نیست ) یا مشترک سایت بشید و به همه مطالب دسترسی داشته باشید .
      ممنون میشم دقیقا منظورتون رو از اجبار کردن به ثبت نام بفرمایید چی هست ؟ اگر منظورتون این هست که کل محتوای یه سایت تخصصی باید رایگان باشه قطعا این از لحاظ حرفه ای امکان پذیر و منطقی نیست.

  • سلام، وقتتون بخیر
    همیشه عالی هستید و همینطور عالی پیش برید.
    یه انتقادی داشتم که البته شاید از نظر دیگران بجا نباش، نمیدونم چرا حس میکنم آرم شبکه های اجتماعی جای درستی قرار داده نشدن و خیلی رو مخن، من جذب همین سادگی رایتینا شدم ولی یکم اینا اذیت میکنن آدمو.
    البته بازم بگم این نظر منه و ممکنه نظر کل نباش.
    با سپاس

ببخشید، برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید
فهرست