5 ترفند کپی رایتینگ که مخاطب را به محتوای شما می چسباند!

  1. خانه
  2. دسته بندی مقالات تولید محتوا
  3. آموزش کپی رایتینگ
  4. 5 ترفند کپی رایتینگ که مخاطب را به محتوای شما می چسباند!

55 % از کل بازدید های یک صفحه فقط با چند ثانیه جلب توجه اولیه مخاطب شروع میشوند . ( منبع )

پس قلاب شما در همان ابتدا یا انقدر سریع و قوی است که مخاطب را به دام می اندازد و ممکن است تا انتها مقاله یا محتوای شما را بخواند  یا همان ابتدا صفحه شما را  میبندد و کل محتوای شما اصلا خوانده نمیشود.

پس یا باید همان لحظه اول مخاطب را جذب کنید یا برای همیشه ترافیک ارگانیک و با کیفیت برای سایت تان را ببوسید و بگذارید کنار.

علاوه بر این بازدید کننده ای که محتوای شما را تا انتها می خواند و شاید چند دقیقه ای را در سایت شما می گذارند احتمال بیشتری دارد که به سایت شما برگردد و در یک تحقیق مشخص شد کاربری که یک پست وبلاگ را در 3 دقیقه می خواند و با دقت بیشتری روی محتوا تمرکز می کند 2X بیشتر احتمال دارد به سایت شما برگردد تا کاربری که همان پست را در 1 دقیقه و سر سری می خواند .

همه ما می دانیم که مخاطب این روزها محتوا را Skim می کند ( یعنی دقیقا مثل خامه گرفتن از شیر! فقط نکات خاص و مهم را می گیرد  و یک اسکن کلی از مطلب در ذهن اش میگیرد نه اینکه واو به واو محتوا را بخواند )  علاوه بر این با این حجم از محتوایی که روزانه در دنیای وب منتشر می شود  و از طرف دیگر ما هم مجبور هستیم به خاطر باکیفیت بودن و جامع بودن محتوا و همین طور سئو بهتر سایت محتواهای طولانی بنویسیم ،با این شرایط جذب مخاطب برای خواندن کل محتوا و یا حداقل همان Skim کردن اصلا کار راحتی نیست .

شما قطعا نمی توانید 3000 کلمه همین طوری  پرتاب کنید و توقع داشته باشید مخاطب زمان زیادی را در صفحه شما بگذراند و یا باز هم به سایت شما سر بزند و تنها راه جذب مخاطب در این شرایط استفاده از ترفندهای کپی رایتینگ است

5 ترفند کپی رایتینگ که مخاطب را به محتوای شما می چسباند :

ترفند کپی رایتینگ  1 : از فرمول های کپی رایتینگ استفاده کنید

چرا همیشه آدم ها دوست دارند از کلیشه ها استفاده کنند ؟ چون می دانند که نتیجه ای اثبات شده و مشخص دارند .

در کپی رایتینگ هم نیاز ندارید دوباره از اول چرخ را اختراع کنید بلکه فقط باید آپشن های مختلف به آن اضافه کنید . چیزهایی که سالها پیش کار کرده اند و جواب داده اند قطعا می توانند در این زمان هم استفاده شوند و دقیقا نتیجه مثبتی بدهند .

و از طرف دیگر هم کپی رایتینگ یک خصیصه ارثی نیست که شما یا استعداد آن را دارید و در ژن شما هست یا نیست و یا باید برای همیشه قید کپی رایتینگ را بزنید و حتما از یک شخص دیگری برای تولید محتوا و کپی رایتینگ برند و کسب و کارتان استفاده کنید .

دقیقا بر عکس ، کپی رایتینگ یک فرمول ها و ترفندهای مشخصی دارد که با به کار گیری آنها در زمان نوشتن محتوا می توانید به نتایج دلخواه و مورد نظرتان برسید . فقط همین !

شما می توانید این فرمول ها را یاد بگیرید و آنها را به کار بگیرید و نتیجه را هم ببینید .

فرمول های کپی رایتینگ
فرمول های کپی رایتینگ

مثلا یکی از فرمول های جالب در کپی رایتینگ ، فرمول PAPA است

Problem ( مشکل )

Advantages  ( مزایا یا راه حل ها )

Proof ( اثبات یا تایید)

Action ( اقدام و عمل )

ترفندهای کپی رایتینگ برای جذب مخاطب
ترفندهای کپی رایتینگ برای جذب مخاطب

پس طبق این فرمول :

اول شما مشکل یا مساله ای که مخاطب در گیر آن است و برایش آزار دهنده است را مطرح میکنید ( مثلا پیدا کردن کار برای افرادی که تازه فارغ التحصیل شده اند ، یا باز کردن درب خانه وقتی که کلید پشت آن جا مانده است یا… )

بعد راه حل های خودتان را به برای حل این مشکل خاص به او ارائه می دهید ( روشهای نوشتن حرفه ای رزومه جوری که هیچ کارفرمایی نتواند آن را رد کند ! یا استفاده از کارت عابر بانک یا سنجاق سر برای باز کردن درب خانه بدون کلید یا … )

بعد هم حرف تان را به نحوی با استفاده از آمار و ارقام و منابع معتبر تایید میکنید ( مثلا میگویید 1500 نفر از دانشجویان از این تکنیک استفاده کرده اند و همان هفته اول کار پیدا کرده اند )

بعد هم در نهایت مخاطب را تشویق میکنید که یک ویدئوی آموزشی که برایش در این مورد درست کرده اید ببیند یا ایمیل خودش را ثبت کند تا شما راه حل ها را به صورت pdf برایش ارسال کنید یا …

به هر حال حتما در انتها یک CTA خاص برای مخاطب مشخص میکنید تا حتما قبل از ترک شما یک اقدامی هر چندکوچک انجام بدهد .

دومین فرمول بسیار پرکاربرد رد کپی رایتینگ فرمول 4P است .

Problem ( مشکل )

Promise ( وعده )

Proof ( اثبات )

Proposal ( پیشنهاد )

فرمول های کپی رایتینگ
فرمول های کپی رایتینگ

مثلا در این نمونه انگلیسی نویسنده اول مشکل مخاطبانش که کمبود ترافیک است را به مخاطب یاد آوری میکند و بعد به آنها وعده می دهد که به آنها کمک میکند تا به ترافیک مورد نیازشان برسند .

وهمان طور که مخاطب اسکرول میکند و پایین می رود با نشان دادن برندها و کسب و کارهایی که از این روش استفاده کرده اند و موفق شده اند وعده خودش را اثبات میکند .

فرمول کپی رایتینگ
فرمول کپی رایتینگ

و به این شکل به مخاطب می گوید که می توانید به روش من اطمینان کنید . اگر برای این برندهای بزرگ کار کرده است برای شما هم کار میکند . زمانی که مخاطب در این قلاب گیر کرد حالا پیشنهاد خودش را ارائه می دهد و از مخاطب می خواهد که اقدامی انجام دهد .

فرمول های کپی رایتینگ دقیقا به همین حد ساده و موثر هستند .

شما به ژن خوب کپی رایتینگ ! یا سال  ها مطالعه بی وقفه برای یادگیری کپی رایتینگ نیاز ندارید فقط کافی است اصول اولیه و فرمول های کاربردی آن را بلد باشید .

ترفند کپی رایتینگ  2 : از کلمات و محتوای قدرتمند استفاده کنید

شاید برای شما هم بارها اتفاق افتاده باشد که اولین جمله یک محتوا یا مقاله را خوانده اید و یک دفعه چشم باز کردید و خودتان را در حال خواندن آخرین جمله دیده اید بدون هیچ وقفه ای !

با کمی نگاه به تمام پست های وبلاگ یا محتواهایی که مخاطب را جذب میکنند می توانیم به یک ویژگی مشترک در همه آنها برسیم : درگیر کردن احساسات مخاطب

این نوع محتواهایی که احساسات مخاطب را درگیر میکنند نه تنها او را جذب میکنند که محتوا را تا انتها بخواند و با ما همراه شود ،بلکه باعث می شود یک درگیری عاطفی با برند و محتوای ما به مدت طولانی در ذهن اش ایجاد شود  و حتی گاهی می تواند محتوا را در ذهن او فراموش نشدنی بکند .

مشخصا تولید این نوع محتوا به همین راحتی که در یک جمله گفتیم نیست ولی برای این هم یک راه حل سریع تر که می توانید نتیجه عالی بگیرید وجود دارد :

کلمات قدرتمند

 

این کلمات قدرتمند به صورت خاص باعث تحریک احساسات مخاطب و هیجان در وجود او می شوند و او را ترغیب میکنند که اقدامی انجام دهد . یکی از جاهایی که باید از این کلمات قدرتمند در آنها استفاده کنید صفحه فروش یا صفحه محصول است . مثلا این نمونه انگلیسی را نگاه کنید :

تکنیک های کپی رایتینگ
تکنیک های کپی رایتینگ

این کلمات قدرتمند نه تنها می توانند مخاطب را میخکوب و جذب کنند و باعث تحریک احساساتش شوند می توانند نرخ تبدیل و کلیک را هم افزایش بدهند . پس بهترین کار اینس ات که در هر دکمه CTA حتما از یکی از این کلمات استفاده کنید .

ترفند کپی رایتینگ  3 : در کمترین حجم بیشترین ارزش را برای مخاطب ایجاد کنید

گاهی بعضی از تولید کننده های محتوای مبتدی زمانی که متوجه می شوند محتوای طولانی برای جلب اعتماد و اطمینان مخاطب و گوگل بسیار موثر است سعی میکنند تا جای ممکن روده درازی کنند و کلمات و جملات ناکارا به محتوای اصلی شان اضافه کنند و دائما چشم شان به شمارش گر کلمات است که ببینند تا اینجا رکورد چند کلمه را زده اند .

و فکر میکنند که اگر محتوای اصلی مورد نظرشان را از 1450 کلمه به 3450 کلمه برسانند بدون اینکه حرف تازه ای برای گفتن داشته باشند شاهکار کرده اند و قطعا همین فردا این محتوای وبلاگ شان اولین لینک در گوگل برای این کلمه کلیدی میشود .

محتوای طولانی بدون شک در بسیاری از مواقع و برای بسیاری از کسب و کارها بسیار حیاتی است و قطعا می تواند باعث افزایش ترافیک سایت و افزایش اعتماد مخاطب به محتوا شود . خصوصا در مورد محتواهای آموزشی می تواند مخاطب را قانع کند که این محتوا و این نویسنده برای آموزش قابل اطمینان است . یا در مورد محصولات بسیار گران قیمت نوشتن محتوای طولانی در صفحه محصول می تواند حتی مخاطب را ترغیب به خرید بکند .

اما قطعا محتوای به درد بخور، نه بازی با کلمات و افزایش حجم محتوا به جای ارزش محتوا.

زمانی که یک مفهوم خاص را می توانیم به راحتی در 2 جمله به مخاطب توضیخح بدهیم به هیچ وجه نباید آن را با کلمات پر کننده و زائد به 6 پاراگراف تبدیل کنیم.

چون اینکار تنها نتیجه ای که دارد ناراحت کردن و آزار رساندن به مخاطب است و قطعا خودتان می توانید حدس بزنید که نتیجه این آزار و اذیت چیست ؟

اما مثلا اگر شما یک محتوایی داشته باشید که بتوانید آن را خورد تر کنید و به جای لیست کردن 3 گزینه آن را تبدیل به 5 گزینه قابل هضم تر کنید قطعا این طولانی کردن محتوا می تواند باعث افزایش نرخ کلیک و حتی جذب مخاطب شود .

مثلا MOZ این مورد را بررسی کرد و به این نتیجه رسید که نرخ کلیک به میزان قابل توجهی افزایش پیدا کرده است .

ترفند کپی رایتینگ 3
ترفند کپی رایتینگ 3

 اپل Apple جزو برندهایی است که بسیار زیاد از این فرمول کپی رایتینگ در زمان تولید محتوا استفاده میکند.

آنها همیشه به جای استفاده از جمله های طولانی از عنوان های بسیار مختصر و تند و تیز استفاده میکنند .

مثلا در این صفحه خاص با 3 کلمه به جای چندین جمله 2 مزیت اصلی محصول را به مخاطب شرح می دهد :

فرمول کپی رایتینگ - برند Apple
فرمول کپی رایتینگ – برند Apple
  • سبک وزن بودن
  • سرآمد بودن از لحاظ فنی نسبت به محصولات رقیب

و بعد هم بعد از به دام انداختن مخاطب با یک پاراگراف مزایای اصلی این محصول را شرح می هد و در نهایت هم ممکن است برای ترغیب به خرید از یک ویدئوی خیره کننده از محصول استفاده کند.

مهمترین اطلاعات را در مختصر ترین حالت ممکن به شما ارائه می دهد . و همین این روند به ظاهر ساده می تواند فروش این برند را چندین برابر کند .

یا برند Everote هم جزو برندهایی است که با چند کلمه مختصر و مفید مخاطب را با خود همراه می کند .

ترفند کپی رایتینگ - برند evernote
ترفند کپی رایتینگ – برند evernote

2 کلمه در عنوان و 2 جمله کوتاه برای توضیح همه آن چیزی که می خواهد بگوید .

پس راز این تکنیک کپی رایتینگ فقط یک چیز است : ASAP  (  “as soon as possible” ) ( انتقال مفاهیم در مختصر ترین و  سریع ترین حالت ممکن  )

ترفند کپی رایتینگ  4 : حذف کلمات زائد تا جای ممکن

شاد از نظر یک کپی رایتر تازه کار یا تولید کننده محتوای مبتدی حذف کلمات و ویرایش جزو ساده ترین کارها باشد اما در واقعیت اتفاقا حذف و ویرایش محتوا جزو سخت ترین کارها و تکنیک ها در تولید محتوا و کپی رایتینگ در سطح حرفه ای است . و اگر یکبار این را تمرین انجام دهید دقیقا به این حرف می رسید .

قتل کلمات یکی از سخت ترین کارهاست چون در بسیاری از موارد مطمئن نیستیم که آیا با حذف این کلمه یا جمله آسیبی به مفهوم می خورد یا نه؟

اما بعد از مدتی تولید محتوا خودتان تا حدودی می توانید کلمات زائد را در محتوا حذف کنید . مثلا کلماتی مانند « بهترین » ، « عالی » ، « بزرگترین » و… را به راحتی می توانیم حذف کنیم . یا من در محتواهایی که می نویسم از کلمه « مشخصا » به میزان زیاد و واقعا غیر ضروری استفاده میکنم و در حال حاضر در حال ترک این اعتیاد کلمه ای هستم !

ترفند کپی رایتینگ  5 :  یک سبک خاص و منحصر به فرد برای خودتان داشته باشید

تولید محتوا و کپی رایتینگ بدون داشتن یک سبک خاص و منحصر به فرد دقیقا مانند سالادی از کلمات است بدون اینکه تاثری خاصی روی مخاطب بگذارد .

دقیقا همانطور که یک نقاش ، یک نویسنده رمان ، یک طراح لباس و… سبک و Style مخصوص به خودشان دارند و مخاطب آنها را با این سبک می شناسد قطعا یک کپی رایتر حرفه ای هم برای موفقیت باید سبک و استایل خاص و منحصر به فرد خودش را داشته باشد .

ترفندهای کپی رایتینگ - برند میل چیمپ
ترفندهای کپی رایتینگ – برند میل چیمپ

 

تکنیک کپی رایتینگ 5
تکنیک کپی رایتینگ 5

 

مثلا برند MailChimp هنر کپی رایتینگ را خوب بلد است و همیشه به سبک خاص و منحصر به فرد خودش محتوا نویسی میکند و حتی برای توضیح به مخاطبش یک صفحه به اسم tone and style guide ساخته است  و به جای اینکه از سبک خشک و رسمی تولید محتوا استفاده کند این طور حس میکند مخاطب روبرویش نشسته است و به شکل خودمانی و محاوره ای با او صحبت میکند .

 

مینی‌آموزش UX-Writing | دکمه‌نویسی

هدف: یادگیری دکمه‌نویسی و CTA ها ( چه جوری یه دکمه یا لینک رو انقدر جذاب و تاثیرگذار بنویسیم که کاربر روش کلیک کنه؟ )

۱۱ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

ببخشید، برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید

5 ترفند کپی رایتینگ که مخاطب را به محتوای شما می چسباند!

55 % از کل بازدید های یک صفحه فقط با چند ثانیه جلب توجه اولیه مخاطب شروع میشوند . ( منبع )

پس قلاب شما در همان ابتدا یا انقدر سریع و قوی است که مخاطب را به دام می اندازد و ممکن است تا انتها مقاله یا محتوای شما را بخواند  یا همان ابتدا صفحه شما را  میبندد و کل محتوای شما اصلا خوانده نمیشود.

پس یا باید همان لحظه اول مخاطب را جذب کنید یا برای همیشه ترافیک ارگانیک و با کیفیت برای سایت تان را ببوسید و بگذارید کنار.

علاوه بر این بازدید کننده ای که محتوای شما را تا انتها می خواند و شاید چند دقیقه ای را در سایت شما می گذارند احتمال بیشتری دارد که به سایت شما برگردد و در یک تحقیق مشخص شد کاربری که یک پست وبلاگ را در 3 دقیقه می خواند و با دقت بیشتری روی محتوا تمرکز می کند 2X بیشتر احتمال دارد به سایت شما برگردد تا کاربری که همان پست را در 1 دقیقه و سر سری می خواند .

همه ما می دانیم که مخاطب این روزها محتوا را Skim می کند ( یعنی دقیقا مثل خامه گرفتن از شیر! فقط نکات خاص و مهم را می گیرد  و یک اسکن کلی از مطلب در ذهن اش میگیرد نه اینکه واو به واو محتوا را بخواند )  علاوه بر این با این حجم از محتوایی که روزانه در دنیای وب منتشر می شود  و از طرف دیگر ما هم مجبور هستیم به خاطر باکیفیت بودن و جامع بودن محتوا و همین طور سئو بهتر سایت محتواهای طولانی بنویسیم ،با این شرایط جذب مخاطب برای خواندن کل محتوا و یا حداقل همان Skim کردن اصلا کار راحتی نیست .

شما قطعا نمی توانید 3000 کلمه همین طوری  پرتاب کنید و توقع داشته باشید مخاطب زمان زیادی را در صفحه شما بگذراند و یا باز هم به سایت شما سر بزند و تنها راه جذب مخاطب در این شرایط استفاده از ترفندهای کپی رایتینگ است

5 ترفند کپی رایتینگ که مخاطب را به محتوای شما می چسباند :

ترفند کپی رایتینگ  1 : از فرمول های کپی رایتینگ استفاده کنید

چرا همیشه آدم ها دوست دارند از کلیشه ها استفاده کنند ؟ چون می دانند که نتیجه ای اثبات شده و مشخص دارند .

در کپی رایتینگ هم نیاز ندارید دوباره از اول چرخ را اختراع کنید بلکه فقط باید آپشن های مختلف به آن اضافه کنید . چیزهایی که سالها پیش کار کرده اند و جواب داده اند قطعا می توانند در این زمان هم استفاده شوند و دقیقا نتیجه مثبتی بدهند .

و از طرف دیگر هم کپی رایتینگ یک خصیصه ارثی نیست که شما یا استعداد آن را دارید و در ژن شما هست یا نیست و یا باید برای همیشه قید کپی رایتینگ را بزنید و حتما از یک شخص دیگری برای تولید محتوا و کپی رایتینگ برند و کسب و کارتان استفاده کنید .

دقیقا بر عکس ، کپی رایتینگ یک فرمول ها و ترفندهای مشخصی دارد که با به کار گیری آنها در زمان نوشتن محتوا می توانید به نتایج دلخواه و مورد نظرتان برسید . فقط همین !

شما می توانید این فرمول ها را یاد بگیرید و آنها را به کار بگیرید و نتیجه را هم ببینید .

فرمول های کپی رایتینگ
فرمول های کپی رایتینگ

مثلا یکی از فرمول های جالب در کپی رایتینگ ، فرمول PAPA است

Problem ( مشکل )

Advantages  ( مزایا یا راه حل ها )

Proof ( اثبات یا تایید)

Action ( اقدام و عمل )

ترفندهای کپی رایتینگ برای جذب مخاطب
ترفندهای کپی رایتینگ برای جذب مخاطب

پس طبق این فرمول :

اول شما مشکل یا مساله ای که مخاطب در گیر آن است و برایش آزار دهنده است را مطرح میکنید ( مثلا پیدا کردن کار برای افرادی که تازه فارغ التحصیل شده اند ، یا باز کردن درب خانه وقتی که کلید پشت آن جا مانده است یا… )

بعد راه حل های خودتان را به برای حل این مشکل خاص به او ارائه می دهید ( روشهای نوشتن حرفه ای رزومه جوری که هیچ کارفرمایی نتواند آن را رد کند ! یا استفاده از کارت عابر بانک یا سنجاق سر برای باز کردن درب خانه بدون کلید یا … )

بعد هم حرف تان را به نحوی با استفاده از آمار و ارقام و منابع معتبر تایید میکنید ( مثلا میگویید 1500 نفر از دانشجویان از این تکنیک استفاده کرده اند و همان هفته اول کار پیدا کرده اند )

بعد هم در نهایت مخاطب را تشویق میکنید که یک ویدئوی آموزشی که برایش در این مورد درست کرده اید ببیند یا ایمیل خودش را ثبت کند تا شما راه حل ها را به صورت pdf برایش ارسال کنید یا …

به هر حال حتما در انتها یک CTA خاص برای مخاطب مشخص میکنید تا حتما قبل از ترک شما یک اقدامی هر چندکوچک انجام بدهد .

دومین فرمول بسیار پرکاربرد رد کپی رایتینگ فرمول 4P است .

Problem ( مشکل )

Promise ( وعده )

Proof ( اثبات )

Proposal ( پیشنهاد )

فرمول های کپی رایتینگ
فرمول های کپی رایتینگ

مثلا در این نمونه انگلیسی نویسنده اول مشکل مخاطبانش که کمبود ترافیک است را به مخاطب یاد آوری میکند و بعد به آنها وعده می دهد که به آنها کمک میکند تا به ترافیک مورد نیازشان برسند .

وهمان طور که مخاطب اسکرول میکند و پایین می رود با نشان دادن برندها و کسب و کارهایی که از این روش استفاده کرده اند و موفق شده اند وعده خودش را اثبات میکند .

فرمول کپی رایتینگ
فرمول کپی رایتینگ

و به این شکل به مخاطب می گوید که می توانید به روش من اطمینان کنید . اگر برای این برندهای بزرگ کار کرده است برای شما هم کار میکند . زمانی که مخاطب در این قلاب گیر کرد حالا پیشنهاد خودش را ارائه می دهد و از مخاطب می خواهد که اقدامی انجام دهد .

فرمول های کپی رایتینگ دقیقا به همین حد ساده و موثر هستند .

شما به ژن خوب کپی رایتینگ ! یا سال  ها مطالعه بی وقفه برای یادگیری کپی رایتینگ نیاز ندارید فقط کافی است اصول اولیه و فرمول های کاربردی آن را بلد باشید .

ترفند کپی رایتینگ  2 : از کلمات و محتوای قدرتمند استفاده کنید

شاید برای شما هم بارها اتفاق افتاده باشد که اولین جمله یک محتوا یا مقاله را خوانده اید و یک دفعه چشم باز کردید و خودتان را در حال خواندن آخرین جمله دیده اید بدون هیچ وقفه ای !

با کمی نگاه به تمام پست های وبلاگ یا محتواهایی که مخاطب را جذب میکنند می توانیم به یک ویژگی مشترک در همه آنها برسیم : درگیر کردن احساسات مخاطب

این نوع محتواهایی که احساسات مخاطب را درگیر میکنند نه تنها او را جذب میکنند که محتوا را تا انتها بخواند و با ما همراه شود ،بلکه باعث می شود یک درگیری عاطفی با برند و محتوای ما به مدت طولانی در ذهن اش ایجاد شود  و حتی گاهی می تواند محتوا را در ذهن او فراموش نشدنی بکند .

مشخصا تولید این نوع محتوا به همین راحتی که در یک جمله گفتیم نیست ولی برای این هم یک راه حل سریع تر که می توانید نتیجه عالی بگیرید وجود دارد :

کلمات قدرتمند

 

این کلمات قدرتمند به صورت خاص باعث تحریک احساسات مخاطب و هیجان در وجود او می شوند و او را ترغیب میکنند که اقدامی انجام دهد . یکی از جاهایی که باید از این کلمات قدرتمند در آنها استفاده کنید صفحه فروش یا صفحه محصول است . مثلا این نمونه انگلیسی را نگاه کنید :

تکنیک های کپی رایتینگ
تکنیک های کپی رایتینگ

این کلمات قدرتمند نه تنها می توانند مخاطب را میخکوب و جذب کنند و باعث تحریک احساساتش شوند می توانند نرخ تبدیل و کلیک را هم افزایش بدهند . پس بهترین کار اینس ات که در هر دکمه CTA حتما از یکی از این کلمات استفاده کنید .

ترفند کپی رایتینگ  3 : در کمترین حجم بیشترین ارزش را برای مخاطب ایجاد کنید

گاهی بعضی از تولید کننده های محتوای مبتدی زمانی که متوجه می شوند محتوای طولانی برای جلب اعتماد و اطمینان مخاطب و گوگل بسیار موثر است سعی میکنند تا جای ممکن روده درازی کنند و کلمات و جملات ناکارا به محتوای اصلی شان اضافه کنند و دائما چشم شان به شمارش گر کلمات است که ببینند تا اینجا رکورد چند کلمه را زده اند .

و فکر میکنند که اگر محتوای اصلی مورد نظرشان را از 1450 کلمه به 3450 کلمه برسانند بدون اینکه حرف تازه ای برای گفتن داشته باشند شاهکار کرده اند و قطعا همین فردا این محتوای وبلاگ شان اولین لینک در گوگل برای این کلمه کلیدی میشود .

محتوای طولانی بدون شک در بسیاری از مواقع و برای بسیاری از کسب و کارها بسیار حیاتی است و قطعا می تواند باعث افزایش ترافیک سایت و افزایش اعتماد مخاطب به محتوا شود . خصوصا در مورد محتواهای آموزشی می تواند مخاطب را قانع کند که این محتوا و این نویسنده برای آموزش قابل اطمینان است . یا در مورد محصولات بسیار گران قیمت نوشتن محتوای طولانی در صفحه محصول می تواند حتی مخاطب را ترغیب به خرید بکند .

اما قطعا محتوای به درد بخور، نه بازی با کلمات و افزایش حجم محتوا به جای ارزش محتوا.

زمانی که یک مفهوم خاص را می توانیم به راحتی در 2 جمله به مخاطب توضیخح بدهیم به هیچ وجه نباید آن را با کلمات پر کننده و زائد به 6 پاراگراف تبدیل کنیم.

چون اینکار تنها نتیجه ای که دارد ناراحت کردن و آزار رساندن به مخاطب است و قطعا خودتان می توانید حدس بزنید که نتیجه این آزار و اذیت چیست ؟

اما مثلا اگر شما یک محتوایی داشته باشید که بتوانید آن را خورد تر کنید و به جای لیست کردن 3 گزینه آن را تبدیل به 5 گزینه قابل هضم تر کنید قطعا این طولانی کردن محتوا می تواند باعث افزایش نرخ کلیک و حتی جذب مخاطب شود .

مثلا MOZ این مورد را بررسی کرد و به این نتیجه رسید که نرخ کلیک به میزان قابل توجهی افزایش پیدا کرده است .

ترفند کپی رایتینگ 3
ترفند کپی رایتینگ 3

 اپل Apple جزو برندهایی است که بسیار زیاد از این فرمول کپی رایتینگ در زمان تولید محتوا استفاده میکند.

آنها همیشه به جای استفاده از جمله های طولانی از عنوان های بسیار مختصر و تند و تیز استفاده میکنند .

مثلا در این صفحه خاص با 3 کلمه به جای چندین جمله 2 مزیت اصلی محصول را به مخاطب شرح می دهد :

فرمول کپی رایتینگ - برند Apple
فرمول کپی رایتینگ – برند Apple
  • سبک وزن بودن
  • سرآمد بودن از لحاظ فنی نسبت به محصولات رقیب

و بعد هم بعد از به دام انداختن مخاطب با یک پاراگراف مزایای اصلی این محصول را شرح می هد و در نهایت هم ممکن است برای ترغیب به خرید از یک ویدئوی خیره کننده از محصول استفاده کند.

مهمترین اطلاعات را در مختصر ترین حالت ممکن به شما ارائه می دهد . و همین این روند به ظاهر ساده می تواند فروش این برند را چندین برابر کند .

یا برند Everote هم جزو برندهایی است که با چند کلمه مختصر و مفید مخاطب را با خود همراه می کند .

ترفند کپی رایتینگ - برند evernote
ترفند کپی رایتینگ – برند evernote

2 کلمه در عنوان و 2 جمله کوتاه برای توضیح همه آن چیزی که می خواهد بگوید .

پس راز این تکنیک کپی رایتینگ فقط یک چیز است : ASAP  (  “as soon as possible” ) ( انتقال مفاهیم در مختصر ترین و  سریع ترین حالت ممکن  )

ترفند کپی رایتینگ  4 : حذف کلمات زائد تا جای ممکن

شاد از نظر یک کپی رایتر تازه کار یا تولید کننده محتوای مبتدی حذف کلمات و ویرایش جزو ساده ترین کارها باشد اما در واقعیت اتفاقا حذف و ویرایش محتوا جزو سخت ترین کارها و تکنیک ها در تولید محتوا و کپی رایتینگ در سطح حرفه ای است . و اگر یکبار این را تمرین انجام دهید دقیقا به این حرف می رسید .

قتل کلمات یکی از سخت ترین کارهاست چون در بسیاری از موارد مطمئن نیستیم که آیا با حذف این کلمه یا جمله آسیبی به مفهوم می خورد یا نه؟

اما بعد از مدتی تولید محتوا خودتان تا حدودی می توانید کلمات زائد را در محتوا حذف کنید . مثلا کلماتی مانند « بهترین » ، « عالی » ، « بزرگترین » و… را به راحتی می توانیم حذف کنیم . یا من در محتواهایی که می نویسم از کلمه « مشخصا » به میزان زیاد و واقعا غیر ضروری استفاده میکنم و در حال حاضر در حال ترک این اعتیاد کلمه ای هستم !

ترفند کپی رایتینگ  5 :  یک سبک خاص و منحصر به فرد برای خودتان داشته باشید

تولید محتوا و کپی رایتینگ بدون داشتن یک سبک خاص و منحصر به فرد دقیقا مانند سالادی از کلمات است بدون اینکه تاثری خاصی روی مخاطب بگذارد .

دقیقا همانطور که یک نقاش ، یک نویسنده رمان ، یک طراح لباس و… سبک و Style مخصوص به خودشان دارند و مخاطب آنها را با این سبک می شناسد قطعا یک کپی رایتر حرفه ای هم برای موفقیت باید سبک و استایل خاص و منحصر به فرد خودش را داشته باشد .

ترفندهای کپی رایتینگ - برند میل چیمپ
ترفندهای کپی رایتینگ – برند میل چیمپ

 

تکنیک کپی رایتینگ 5
تکنیک کپی رایتینگ 5

 

مثلا برند MailChimp هنر کپی رایتینگ را خوب بلد است و همیشه به سبک خاص و منحصر به فرد خودش محتوا نویسی میکند و حتی برای توضیح به مخاطبش یک صفحه به اسم tone and style guide ساخته است  و به جای اینکه از سبک خشک و رسمی تولید محتوا استفاده کند این طور حس میکند مخاطب روبرویش نشسته است و به شکل خودمانی و محاوره ای با او صحبت میکند .

 

۱۱ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

ببخشید، برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید
فهرست