پیدا کردن { موضوع برای تولید محتوا } در 10 دقیقه

  1. خانه
  2. دسته بندی مقالات تولید محتوا
  3. ایده های تولید محتوا
  4. پیدا کردن { موضوع برای تولید محتوا } در 10 دقیقه

اگر شما هم مانند من تجربه تولید محتوای وبلاگ را داشته باشید با این جمله موافق هستید که سخت ترین قسمت تولید محتوای با کیفیت یا یک مقاله جذاب، پیدا کردن موضوع برای تولید محتوا هست .

بسیاری از افرادی که تازه کار هستند و تجربه کافی در نوشتن ندارند روزها و ساعت ها در اتاقی خلوت می نشینند و فکر میکنند و فکر میکنند تا شاید در نهایت 5 یا 10 ایده به ذهن آنها برسد .

ایده هایی که شاید حتی با نوشتن بهترین متن ها به هیچ وجه نتواند مخاطب را جذب کند و برای آنها مفید باشد . و همین راه خسته کننده باعث می شود بسیاری از افراد از نوشتن فرار کنند و هیچ زمانی هم به سراغ آن نروند.

اما تولید کنندگان محتوای حرفه ای می دانند که برای جذب مخاطب بیشتر ، باید از ایده هایی که از خود مخاطب می گیرند استفاده کنند. بیشتر مخاطبان یا خوانندگان شما به این خاطر به سایت شما یا وبلاگ شما سر می زنند یا از طریق گوگل به آن هدایت میشوند که دنبال پاسخی برای سوال خود یا راه حلی برای مشکل خود بوده اند .

اگر شما نتوانید هیچ مشکلی از مخاطب را رفع کنید پس هیچ دلیلی ندارد از آنها توقع داشته باشید در سایت شما بمانند یا دوباره به شما سر بزنند .

نویسندگان حرفه ای ذهن خودشان را فقط درگیر موضوعاتی می کنند که دغدغه مخاطب آنهاست .

برای پیدا کردن ایده هایی که مورد علاقه مخاطب هستند یا مخاطب به دنبال آنها است ، در فضای آنلاین با این روش ها که در مجموع ممکن است از شما 10 دقیقه وقت بگیرد، می توانید با سختگیری و فیلتر کردن های زیاد بین 90 تا 100 ایده جذاب برای وبلاگ پیدا کنید :

93 ایده برای تولید محتوای وبلاگ

روش 1 : شناسایی نیازهای مخاطب

آیا می توانید ذهن مخاطب تان را بخوانید و بدانید چه سوالهایی در ذهن او می گذرد؟ آیا با مشکلات مخاطب خودتان آشنایی دارید و به دنبال راه حل هایی برای رفع این مشکلات هستید؟

اگر شما پاسخ درست و دقیقی به این دو سوال داشته باشید یکی از قدم های اصلی برای نوشتن یک محتوای جذاب برای مخاطب تان را برداشته اید .

در فضای آنلاین ذهن خوانی مخاطب و پیدا کردن چیزهایی که مورد علاقه اوست اصلا کار سختی نیست .

باید بگوییم یکی از بهترین راه های رسیدن به دغدغه مخاطب نگاهی دقیق به جستجوهای آنها در موتورهای جستجوست.

رایتینا برای شما یک راه حل خوب دارد :

فرض کنیم سایت شما یک سایت در حوزه تکنولوژی است . خودتان را جای مخاطب بگذارید . چه چیزی در حال حاضر برای شما مهم است ؟ دنبال چه چیزی هستید ؟ آیا می خواهید موبایل بخرید اما نمی دانید سامسونگ بهتر است یا آیفون ؟ شاید به این موضوع فکر کنید که یک مقاله بنویسید در مورد مقایسه گوشی های سامسونگ و آیفون . ولی این موضوع خیلی کلی و نخ نماست .

برای اینکه بدانید دقیقا به صورت خاص کدام گوشی های دو برند را با هم مقایسه کنید که مخاطب بیشتر دنبال آن است، بهترین راه حل پیدا کردن سایت هایی است که به شما نشان می دهند مخاطب در این حوزه خاص چه کلمات یا موضوعاتی را بیشتر جستجو کرده است .

جستجوی کلمه کلیدی در گوگل و ایده گرفتن برای موضوع مقالات وبلاگ و تولید محتوا

به احتمال زیاد شما به عنوان مخاطب این وبلاگ به دنبال موضوعات مرتبط با وبلاگ نویسی و یا تولید محتوا هستید پس بهتر است یک مثال تخصصی در مورد کلمه کلیدی ” تولید محتوا ” را با هم پیش ببریم . فرض کنیم شما تصمیم دارید در مورد موضوع تولید محتوا و یا آموزش تولید محتوا برای مخاطب خودتان بنویسید.

این یک ایده کلی است که برای پیدا کردن عنوان خاص تر برای یک مقاله لازم است کمی روی موضوع دقیق تر شوید . برای اینکه دقیق تر بدانید که مخاطب شما بیشتر چه چیزی را جستجو می کند، یک پیشنهاد ساده این است که از خود گوگل استفاده کنید .

یعنی در گوگل عنوان کلمه کلیدی را جستجو کنید ،در قسمت پایین صفحه گوگل علاوه بر 10 صفحه ای که به شما معرفی می کند چندین پیشنهاد هم به شما میدهد . استفاده از گوگل ساده و راحت است اما ممکن است پیشنهادهای زیادی به شما ندهد .

اگر دوست دارید پیشنهادهای بیشتری بگیرید و به مرور زمان در مورد کلماتی که بیشترین جستجو را دارند عنوان نویسی کنید، رایتینا به شما یکی از سایت های معتبر در این زمینه را که به صورت رایگان به شما تعداد زیادی کلمات کلیدی پیشنهاد میدهد را معرفی می کند.

سایت KeywordTool.io مناسب برای پیدا کردن کلمات کلیدی مشابه و پر جستجو در تولید محتوای سایت

شاید برای جستجوی کلمات کلیدی مشابه در مورد این سایت کمتر شنیده باشید.  سایت KeywordTool.io یک سایت پر طرفدار و فوق العاده برای پیدا کردن کلمات کلیدی مشابه و پر جستجو می باشد که با وارد کردن کلمه کلیدی مد نظرتان می توانید پیشنهاد های زیادی دریافت کنید که بر اساس جستجوی مخاطب در موتورهای جستجوی مختلف است.

جستجوی کلمه کلیدی در سایت KeywordTool.io برای ایده گرفتن مقالات وبلاگ یا تولید محتوا

اگر باز هم می خواهید در مورد دغدغه مخاطب تان در این مورد دقیق تر بدانید می توانید از سایت soovle.com استفاده کنید که این سایت هم نتیجه جستجو کلمه کلیدی مورد نظرتان را برای چند موتور جستجو مثل bing  ، google  ، yahoo و حتی you tube  و ویکی پدیا نشان میدهد .

معرفی سایت برای پیدا کردن کلمات کلیدی و عناوین وبلاگ در تولید محتوا

حالا زمانی است که نتایج را باید کنار هم بگذارید و یک تجزیه و تحلیل ساده بکنید . مثلا ما با جستجوی کلمه کلیدی تولید محتوا به این نتایج رسیدیم:

همانطوری که در عکس هم مشخص است از جمله کلمات پیشنهادی این سایت در زمینه تولید محتوا که ما تصمیم گرفتیم در چند هفته پیش رو در مورد آنها کار کنیم این کلمات یا عبارت ها هستند : تولید محتوا به انگلیسی ، تولید محتوا برای سایت ، استخدام تولید محتوا ، تولید محتوای الکترونیکی چیست ؟ ،تولید محتوا چیست؟ ، تولید محتوای آموزشی ، تولید محتوا برای شبکه های اجتماعی ، برنامه تولید محتوا ، پاورپوینت تولید محتوا ، تیم تولید محتوا ، چگونه تولید محتوا کنیم ؟ ، تولید محتوا چگونه است و..

در مورد کلمه کلیدی تولید محتوا که هدف ما بود این سایت حدود 185 مورد پیشنهاد داد که بیشتر آنها هم برای افرادی که می خواهند در خصوص تولید محتوا بنویسند کاملا کاربردی است .

با این روش در چیزی حدود 3 دقیقه با تعداد زیادی از سوالات و کلماتی که مخاطب جستجو میکند آشنا شدیم که چند صد مقاله و عنوان می توانیم از دل این کلمات و عبارات کلیدی پیدا کنیم .

به کمک این ابزار ها می توانیم مقالاتی بنویسیم که مخاطب به دنبال آنهاست و خودش تمایل به خواندن آنها دارد و بدون تلاش مستقیم می توانیم میزان بازدید کننده های سایت یا وبلاگ مان را افزایش دهیم.

 

روش 2 : آمازون جنگلی پر از ایده های بکر و ناب!

شاید در ابتدا کمی عجیب به نظر برسد . آمازون به عنوان یک سایت فروش کتاب چه کمکی می تواند به ما برای پیدا کردن کلمات کلیدی و عنوان مقالات وبلاگ کند ؟!

جالب است بدانید که با اجرای این روش در پایان می توانید چند صد ایده ناب برای محتوای وبلاگ تان پیدا کنید که هر کدام از آنها می تواند سیلی از مخاطبان تشنه یادگیری را به سمت وبلاگ و سایت شما هدایت کند .

ما باز هم در اینجا دو کلمه مهم و مرتبط با حوزه فعالیت رایتینا را انتخاب کردیم تا با این دو مثال این مرحله را پیش ببریم : SEO و Content

اگر فکر می کنید که این قدم بیشتر برای کسانی مفید است که سطح زبان خوبی دارند باید بگوییم که در این مورد اشتباه فکر می کنید . با پیدا کردن عناوین بکر و تازه از طریق آمازون با یک مترجم معمولی مانند Google Translate هم می توانید به راحتی عناوین را ترجمه کنید ، نه کلمه به کلمه بلکه در حد مفهومی و کلی ایده جدید برای وبلاگ تان با این روش پیدا کنید .

جستجو در سایت آمازون برای ایده گرفتن برای مقالات وبلاگ و تولید محتوای سایت

 

ابتدا سایت Amazon.com را باز کنید . بعد کلمه کلیدی مورد نظرتان را در قسمت جستجوی سایت بزنید ( ما در اینجا کلمه کلیدی SEO سئو را انتخاب کردیم ) .

ایده مقالات وبلاگ و تولید محتوای سایت

 

در اینجا به شما تعدادی کتاب معرفی می شود که به شما پیشنهاد می دهیم که در مرحله اول پر فروش ترین کتاب را انتخاب کنید . سپس روی عنوان کتاب بزنید . با اینکار شما به قسمت پیش نمایش کتاب هدایت میشوید . در اینجا کمی اسکرول کنید تا به قسمت فهرست کتاب برسید . خب اینجا جذاب ترین قسمت این مرحله است . این شما و کلی ایده و موضوع برای وبلاگ تان .

ایده تولید محتوای سایت

 

ایده هایی برای وبلاگ یک سایت در زمینه سئو SEO

 

مثلا ما برای وبلاگ رایتینا برای قسمت سئو محتوا این ایده ها را برداشتیم و یادداشت کردیم که در آینده ای این نزدیک در مورد آنها بنویسیم:

  • روشهای قدیمی SEO که دیگر جواب نمی دهند
  • چگونه کلمات کلیدی ای انتخاب کنید که ترافیک سایت شما را افزایش دهد
  • چگونه با انتخاب کلمات کلیدی مناسب رنک سایت تان را متحول کنید
  • چگونه مطابق با آخرین به روز رسانی های گوگل جزو اولین نتایج گوگل باشید

و بیش از 70+ تا ایده جدید دیگر برای مقالات وبلاگ با موضوع سئو پیدا کردیم که اتفاقا بسیار جذاب و پر کاربرد هم هستند .

شما می توانید این مرحله را با هر کلمه کلیدی دیگری امتحان کنید. تنها کاری که باید انجام بدهید این است که کتابی پیدا کنید که در حوزه کاری و کسب و کار شما پر فروش است . بعد به قسمت فهرست بروید و تمام عنوان ها و سرفصل های کتاب را به دقت بررسی کنید .

یک نکته جالب در این جا این است که نیازی نیست شما کتاب را بخوانید . شاید بهتر باشد بگوییم اصلا کتاب را نخوانید !

چون قطعا خواندن کتاب شما را چه بخواهید و نخواهید به سمت کپی برداری هدایت می کند . اما وقتی متن کتاب را نخوانده باشید ، مشخصا امکان هیچ کپی برداری ای نیست . شما فقط با این روش کلی ایده و موضوع جدید پیدا کرده اید که هر کدام حتی می تواند موضوع بیش از یک مقاله باشد. و این یک راه کاملا موثر در پیدا کردن ایده هایی ناب برای محتوای وبلاگ شماست .

نویسنده های کتاب های پرفروش در آمازون ساعت ها و روزها زمان گذاشته اند و این عناوین را برای سرفصل های کتاب شان انتخاب کرده اند و شما در عرض چند دقیقه می توانید از ایده های ناب و تازه آنها استفاده کنید .

روش 3  : یک نظرسنجی هدفمند

 

فرم نظرسنجی مخاطب وبلاگ

این مرحله شاید کمی ساده تر از مراحل قبل به نظر برسد اما مشخصا یک سری نکات مهم در طراحی سوالات نظر سنجی باید رعایت شود تا از مطرح کردن این سوالات نتیجه نهایی خوبی بگیرید.

برای شروع این قدم باید یک فرم نظر سنجی ساده طراحی کنید و از مخاطبان تان بخواهید به سوالات مطرح شده پاسخ بدهند و یا اینکه خودشان هر سوال یا مشکلی دارند مستقیما با شما در میان بگذارند و در عوض به آنها قول بدهید که به زودی با تولید محتوای کاربردی مرتبط با سوالات آنها پاسخ آنها را می دهید و مشکل شان را حل می کنید .

این روش یک روش عالی و فوق العاده است البته در شرایطی که مخاطب شما حوصله و وقت پاسخ گویی به نظرسنجی شما را داشته باشد .

بنابراین تا جای ممکن سعی کنید که نظر سنجی شما مختصر و مفید و با سوالات حرفه ای و هدفدار طراحی شده باشد . با تحقیقاتی که در SurveyMonkey منتشر شده است از لحاظ تعداد سوالات، تعداد استاندارد و نرمال برای این گونه نظر سنجی ها 10 سوال است.  اما همانطوری که در عکس هم میبینید گاهی در نظر سنجی های تخصصی بازاریابی و یا انواع دیگر ممکن است لازم باشد تعداد سوالات بیشتر یا کمتری شود .

نظرسنجی استاندارد برای موضوع وبلاگ و تولید محتوا

به هیچ وجه نباید مخاطب خود را خسته و بی حوصله کنید .و فقط روی سوالاتی تمرکز کنید که پاسخ آنها واقعا برای شما اهمیت دارد .

در اینجا چند اشتباه رایجی که افراد زیادی در مطرح کردن سوالات در فرم نظر سنجی مرتکب آن میشوند را با شما در میان میگذاریم تا شما مرتکب این اشتباهات نشوید.

برای نوشتن یک نظر سنجی مفید و هدفمند این اشتباهات را مرتکب نشوید:

1-سوالات بله / خیر نپرسید

” آیا شما مقالات کوتاه را بیشتر دوست دارید ؟” از طریق این نوع سوالات بله / خیر شما نمی توانید پاسخ های مفیدی از مخاطب بگیرید . چون پشت سر هر بله و خیر چندین دلیل وجود دارد که شما با پرسیدن سوالات فقط با دو پاسخ بله یا خیر نمی توانید به این دلایل پی ببرید.

2-سوالهای چند گزینه ای را محدود نکنید

فقط در صورتی گذاشتن این نوع سوالات در نظرسنجی درست است که مطمئن باشید هیچ پاسخ دیگری برای این سوال علاوه بر این 4 گزینه وجود ندارد . در غیر این صورت بهتر است حتما یک باکس برای “موارد دیگر” بگذارید تا مخاطب بتواند نظر دقیق خود را به شما بگوید.

3-از مخاطب راه حل نخواهید

مثلا پرسیدن این سوال که ” یک راه حل مناسب برای انتخاب عنوان وبلاگ از نظر شما چیست؟” یک سوال کاملا اشتباه است.

مخاطبانی که به سایت یا وبلاگ شما سر میزنند به احتمال زیاد دنبال راه حل هستند نه به اشتراک گذاری راه حل با شما . پس پرسیدن این نوع سوالات باعث ایجاد ترس و اضطراب در آنها می شود . و این حس منفی را در آنها ایجاد میکند که آنها هیچ چیزی نمی دانند . پس قطعا با دیدن این نوع سوالات سایت یا وبلاگ شما را برای همیشه ترک می کنند.

 

4-پاسخ خودتان را در صورت سوال نگذارید

سوال غلط : ” آیا شما برای جا به جایی روزانه از اسنپ استفاده میکنید ؟” بله /خیر

سوال درست : شما برای حمل و نقل درون شهری از کدام برنامه یا اپلیکیشن استفاده می کنید ؟

5-دو سوال در یک سوال نکنید!

مثلا پرسیدن این سوال که : ” شما به چه میزان از محتوای سایت رایتینا و طراحی آن خوش تان آمده است ؟” یک سوال کاملا اشتباه است چون در صورت سوال در مورد دو موضوع کاملا جدا گانه سوال و مقایسه انجام گرفته است . اگر مخاطب شما از طراحی سایت شما راضی باشد و از محتوای آن کاملا ناراضی چه پاسخی باید به شما بدهد؟! پس هر موضوع را در یک سوال جداگانه بپرسید.

6-از سوالات مطلق استفاده نکنید

” آیا شما همیشه مقالات را از ابتدا تا انتها می خوانید؟”  این نوع سوال هم جزو سوالات اشتباه یک نظر سنجی برای انتخاب موضوعات وبلاگ است .

ایجاد انگیزه برای پاسخگویی فرم نظرسنجی توسط مخاطب

7- انگیزه غلط برای مخاطب در مقابل پاسخگویی ایجاد نکنید

مثلا اگر شما یک سایت تولید محتوا هستید ، یک کار اشتباه این است که به مخاطب خود بگویید در صورت پاسخ گویی به سوالات به عنوان هدیه به او یک دست لباس ورزشی میدهید !

به نظر شما چند درصد خوانندگان وبلاگ و نظر سنجی شما به ورزش علاقه دارند ؟ آیا گذاشتن این نوع جایزه می تواند انگیزه مناسبی در آنها ایجاد کند ؟

بهتر نیست در یک وبلاگ یا سایت بازاریابی محتوا یا تولید محتوا به مخاطب مان بگوییم در صورتی که با دقت فرم نظر سنجی ما را پرکند یک ایبوک رایگان بازارایابی محتوا به او هدیه می دهیم؟ مشخصا این پیشنهاد برای کسانی در حوزه تولید محتوا فعالیت می کنند بسیار جذاب است.

8-محدودیت زمانی برای پاسخگویی در نظر بگیرید

اگر مخاطب شما هیچ مهلت زمانی را در فرم نظر سنجی نبیند و حس کند زمان زیادی برای پاسخگویی دارد مشخصا فرم پاسخ گویی را در همان لحظه اول می بندد و پاسخ گویی را به بعد موکول می کند.

از مخاطب سوالات سخت نپرسید

9-سوالات بسیار سخت نپرسید

پرسیدن این سوال که “بزرگترین اشتباهی که نویسندگان محتوای سایت مرتکب می شوند چیست ؟ ” سوالی است که می تواند اطلاعات مخاطب را به چالش بکشد و باعث رها کردن و سکوت او در مقابل سوال شما شود .

10- از اصطلاحات بسیار سخت و تخصصی استفاد نکنید

در صورتی از اصطلاحات تخصصی یا مخفف کلمات استفاده کنید که مطمئن باشید که مخاطب شما آنها را کاملا می شناسد . در غیر این صورت بهتر است از آنها استفاده نکنید یا معادل آنها را کنارشان بنویسید . مثلا اگر در جایی شما مجبور هستید از CMS استفاده کنید بهتر است در کنار آن مفهوم آن را که سیستم مدیریت محتوا است را هم بنویسید. یا اگر از CRM در جایی استفاده میکنید حتما مفهوم آن را که مدیریت ارتباط با مشتری است در کنار آن بیاورید.

اگر شما مرتکب این اشتباهات در طرح سوال های نظر سنجی شوید قطعا فقط زمان خود و مخاطب را هدر داده اید و هیچ گونه اطلاعات درستی از این نظر سنجی به دست نخواهید آورد.

 

برای نوشتن یک نظر سنجی مفید و هدفمند به این روش عمل کنید:

1-تعداد مناسب و محدود سوال بپرسید

بیشتر خوانندگان این روزها وقت و حوصله کافی برای پاسخ گویی به سوالات زیاد را ندارند . پس بهتر است در ابتدا هر سوالی که به ذهن تان می رسد و دوست دارید از مخاطب بپرسید را روی کاغذ بیاورید اما باید این سوالات در مرحله بعد محدود شوند و به تعداد محدودی سوال هدفمند کاهش یابند.

2-سوالات خود را فیلتر کنید

سوالاتی که در مرحله اول نوشته اید را چندین و چند بار بخوانید و هر بار فقط سوالات مهم و کاربردی که اشتباهاتی که گفتیم در آنها وجود ندارد را انتخاب کنید .

3- فرم نظر سنجی و سوالات خود را برای مخاطب هدف خود بفرستید

مشخصا باید برای پاسخگویی به سوالات فرم نظرسنجی خودتان باید یک جامعه هدف مشخص و درست انتخاب کنید و فرم را برای آنها بفرستید .

روش 4 :  هشتگ های داغ توییتر

هشتگ های داغ توییتر

شاید برای شما جالب باشد که از توییتر یا هر شبکه اجتماعی دیگر بتوانید برای بازاریابی محتوا یا تولید محتوای حرفه ای کمک بگیرید . اما باید بدانید که اتفاقا توییتر یکی از جاهایی است که اگر به صورت حرفه ای بتوانید از آن استفاده کنید کلی ایده جدید و موضوعات جدید در آن برای وبلاگ تان پیدا می کنید .

ایده تولید محتوای وبلاگ به کمک هشتگ ها در توییتر

در ابتدا پیشنهاد رایتینا این است که به این سایت بروید و هر هشتگ یا کلمه ای که مد نظرتان هست را سرچ کنید . چون ما به دنبال همه هشتگ هایی هستیم که حوزه کاری ما را در بر می گیرند پس گزینه “ALL” را انتخاب می کنیم .

هشتگ های پربازدید در توییتر

همانطوری که در عکس ها هم می بینید ، این سایت تعداد زیادی از هشتگ های ترند شده در مورد کلمه کلیدی ای که جستجو کرده ایم را به ما نشان میدهد . کمی اسکرول کنید . در قسمت پایین صفحه هم ، به شما موضوعات کلی مرتبط با حوزه کاری شما که بیشترین سرچ را داشته اند را به شما نشان میدهد . مثلا در مورد محتوا content بیشترین کلمات مرتبط سرچ شده استراتژی محتوا ، ابزار محتوا ، برند وکانال بود .

ایده وبلاگ نویسی با هشتگ های توییترایده وبلاگ نویسی با هشتگ های توییتر

 

هشتگ در توییتر

خب حالا برای گرفتن کلی ایده جدید و به روز از توییتر ، یکی از کلمات یا ترکیب کلماتی که بیشترین سرچ را داشته اند را انتخاب کنید . مثلا ما در اینجا استراتژی محتوا content strategy  را انتخاب می کنیم و در توییتر این عبارت را جستجو می کنیم . توییتر کلی مقاله و مطالب مرتبط به شما معرفی میکنید که با الگو برداری از آنها می توانید وبلاگ خودتان با داغ ترین موضوعات و عنوان ها به روز کنید.

به همین راحتی ! فقط از طریق این روش و توییتر می توانید حداقل بین 25 تا 100 ایده جدید و به روز را پیدا کنید و از آنها استفاده کنید .

خلاصه مقاله در 300 کلمه

راهکارهایی که در این مقاله ارائه شده است می تواند برای تمامی کسانی که به صورت حرفه ای برای سایت ها و کسب و کارها تولید محتوا میکنند و یا وبلاگ نویسان حرفه ای و شخصی مفید باشد.

نویسندگان خوب دنبال خلق ایده ها برای تولید محتوا هستند اما نویسندگان حرفه ای از مخاطب برای ایده گرفتن هدفمند استفاده می کنند.

روش 1 : به سایت KeywordTool.io که یک سایت پر طرفدار و فوق العاده برای پیدا کردن کلمات کلیدی مشابه و پر جستجو است بروید . با وارد کردن کلمه کلیدی مورد نظرتان می توانید پیشنهاد های زیادی دریافت کنید که همه این پیشنهادها مطابق آن چیزی است که مخاطب شما در فضای آنلاین جستجو کرده است و به دنبال آن می گردد.

روش 2 : به سایت آمازون بروید . کلمه کلیدی مورد نظر خود را جستجو کنید . اولین کتاب و پر فروش ترین را انتخاب کنید . روی کتاب کلیک کنید . در قسمت پیش نمایش تمام سرفصل های این کتاب پر فروش می تواند بهترین ایده ها برای موضوع تولید محتوا شما باشد .

روش 3 : یک فرم نظر سنجی با 10 سوال هدفمند در مورد سوالات و دغدغه های مخاطب تان طراحی کنید . برای مخاطب هدف خود ارسال کنید . از پاسخ های دریافتی می توانید صدها ایده جدید و هدفمند برای وبلاگ تان استخراج کنید .

روش 4 :  به این سایت بروید و هر هشتگ یا کلمه ای که مد نظرتان هست را سرچ کنید. هشتگ هایی که بیشترین جستجو را داشته اند و مرتبط با حوزه کاری شما هستند را انتخاب کنید . به اکانت توییتر خود بروید و هشتگ یا عبارت مورد نظر را سرچ کنید . تعداد زیادی پست و مقالات با موضوعات مرتبط به تخصص شما پیشنهاد می شود که می توانید از تک تک آنها برای موضوع تولید محتوا استفاده کنید.

مینی‌آموزش UX-Writing | دکمه‌نویسی

هدف: یادگیری دکمه‌نویسی و CTA ها ( چه جوری یه دکمه یا لینک رو انقدر جذاب و تاثیرگذار بنویسیم که کاربر روش کلیک کنه؟ )

۱۳ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • فرهاد عطارحمیدی لنگرودی
    ۱۳۹۶/۰۹/۲۷ ۸:۳۸ ب.ظ

    درود برشما
    از مقالات زیبایتان خوشم آمد . اما به خوبی متوجه نشدم . که برای ایجاد وبلاگ باید به کدام سایت مراجعه شود. در بنده تا کنون وبلاگ کسب و کار نداشته ام .
    لطفاَ بیشتر راهنمایی نمایید!
    سپاسگزارم

    • لحظاتتون سبز .
      از اینکه از این مقاله راضی بودید بسیار خوشحالیم و از اینکه نظر خودتون رو ثبت کردید بسیار سپاسگزاریم .
      این مقاله در مورد راهکارهای خاص برای پیدا کردن ایده های جدید و خلاقانه مقالات وبلاگ نوشته شده و در این زمینه هم چند سایت مختلف مثل آمازون معرفی شده . اما اگر شروع کارتون هست شاید بهتر باشه از مقالات با موضوعات پایه ای تر در مورد کسب و کارتون شروع کنید .
      در ضمن اگر تمایل دارید میتونید آدرس سایت تون رو برای ما تو قسمت مشاوره صفحه اصلی یا همین جا بذارید تا ما با حوزه تخصصی کسب و کارتون آشنا بشیم وبتونیم مشاوره بهتر و دقیق تری بدیم و با هم یه وبلاگ خوب و پر مخاطب بسازیم .
      پیروز و پاینده باشید.

  • سلام
    مطلبی که نوشتید بسیار عالی و کاربردی بود

    ممنون

  • مهسامعبود مژدهی
    ۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۵:۰۰ ب.ظ

    برای تولید محتوا در حوزه زنان:
    ۱. داشتن اندام متناسب برای زنان چقدر آب می خورد؟
    ۲. چرا باید به نابرابری درآمد بین زنان و مردان اعتراض کنیم؟
    ۳.جراحی های زیبایی زنان، دام تازه پزشکان
    ۴.زنان در دوره قاجار چطور لباس می پوشیدند؟
    ۵. شروط ضمن عقد چه سودی برای زنان دارد؟
    ۶.چرا ورزش زنان جدی گرفته نمی شود؟
    ۷.زنان برای موفقیت چه هزینه هایی را می پردازند؟
    این هفت ایده از طریق هشتگ های توییتر و سایت کیورد تول به ذهن من رسید

  • خلاصه نویسی مقاله، ایده بهتری بود

  • سلام مقالتون جالب بود
    ولی اون قسمتش که در مورد پیدا کردن ایده با کلمات کلیدی و پیدا کردن موضوع مورد نظر یا همون عنوان
    شما میگید بعد پیدا کردن ایده نباید ازش کپی برداری بشه، عنوان پیدا شده مطالبش از کجا گرداوری کنیم.

  • سلام .یه سوال کلی: خب به فرض مثال ما تونستیم تولید محتوای حرفه ای هم داشته باشیم … همه راضی باشن . اما یه سوال دقبقا باید چطوری پول به دست بیاریم ؟ منظورم اینه پول واریز می کنن به حسابمون ؟ چطوریه اخه ؟ میشه لطفا بگید .ممنون می شم

    • سلام . لحظه هاتون سبز و عالی . سوال خیلی خوبی پرسیدید اما یه سوال کلی با پاسخ طولانی هست که شاید با چند جمله نشه توضیح جامع و کاملی داد .روش های پولسازی از محتوا این روزاها به شدت متنوع هستن . مثلا اسپانسری محتوا ،اینفلوئنسر مارکتینگ ، فروش محتوا به عنوان محصول و افیلیت مارکتینگ و… تعدادی از روش های پولسازی از طریق تولید محتوای حرفه ای هستند. علاوه بر اینکه شما در هر برند و کسب و کاری که فعال باشید این محتوا هست که مخاطب رو به خرید ترغیب میکنه و باعث فروش بیشتر شما میشه

  • خب بعد کسی میاد محتواهامون رو میخره ؟ چطوریه ؟

  • سلام ممنون بابت اطلاعتون منتها تو آمازون مثل اینکه پیش نمایش کتابارو حذف کردن من پیدا نکردم سایت soolve ;باز نشد توییتر هم فیلتره با فیلترشکنم موفق نشدم وقتی مخاطبی فعلا نداریم سوال جوابم مفید نیست روش های دیگم معرفی کنید کاربردیتر باشه و فیلتر نباشه خیلی خوب میشه ممنون مثلا در زمینه سایت موسیقی دنبال ایده جدید بودم و طراحی سایت

  • سلام
    کتاب های رایگان بعد از اینکه گفتید خرید شما با موفقیت ارسال شد….چرا به ایمیلمون نمی فرستید؟؟

  • سلام
    چرا کتاب های رایگان رو بعد از خرید به ایمیل مان ارسال نمی کنید؟

ببخشید، برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید

پیدا کردن { موضوع برای تولید محتوا } در 10 دقیقه

اگر شما هم مانند من تجربه تولید محتوای وبلاگ را داشته باشید با این جمله موافق هستید که سخت ترین قسمت تولید محتوای با کیفیت یا یک مقاله جذاب، پیدا کردن موضوع برای تولید محتوا هست .

بسیاری از افرادی که تازه کار هستند و تجربه کافی در نوشتن ندارند روزها و ساعت ها در اتاقی خلوت می نشینند و فکر میکنند و فکر میکنند تا شاید در نهایت 5 یا 10 ایده به ذهن آنها برسد .

ایده هایی که شاید حتی با نوشتن بهترین متن ها به هیچ وجه نتواند مخاطب را جذب کند و برای آنها مفید باشد . و همین راه خسته کننده باعث می شود بسیاری از افراد از نوشتن فرار کنند و هیچ زمانی هم به سراغ آن نروند.

اما تولید کنندگان محتوای حرفه ای می دانند که برای جذب مخاطب بیشتر ، باید از ایده هایی که از خود مخاطب می گیرند استفاده کنند. بیشتر مخاطبان یا خوانندگان شما به این خاطر به سایت شما یا وبلاگ شما سر می زنند یا از طریق گوگل به آن هدایت میشوند که دنبال پاسخی برای سوال خود یا راه حلی برای مشکل خود بوده اند .

اگر شما نتوانید هیچ مشکلی از مخاطب را رفع کنید پس هیچ دلیلی ندارد از آنها توقع داشته باشید در سایت شما بمانند یا دوباره به شما سر بزنند .

نویسندگان حرفه ای ذهن خودشان را فقط درگیر موضوعاتی می کنند که دغدغه مخاطب آنهاست .

برای پیدا کردن ایده هایی که مورد علاقه مخاطب هستند یا مخاطب به دنبال آنها است ، در فضای آنلاین با این روش ها که در مجموع ممکن است از شما 10 دقیقه وقت بگیرد، می توانید با سختگیری و فیلتر کردن های زیاد بین 90 تا 100 ایده جذاب برای وبلاگ پیدا کنید :

93 ایده برای تولید محتوای وبلاگ

روش 1 : شناسایی نیازهای مخاطب

آیا می توانید ذهن مخاطب تان را بخوانید و بدانید چه سوالهایی در ذهن او می گذرد؟ آیا با مشکلات مخاطب خودتان آشنایی دارید و به دنبال راه حل هایی برای رفع این مشکلات هستید؟

اگر شما پاسخ درست و دقیقی به این دو سوال داشته باشید یکی از قدم های اصلی برای نوشتن یک محتوای جذاب برای مخاطب تان را برداشته اید .

در فضای آنلاین ذهن خوانی مخاطب و پیدا کردن چیزهایی که مورد علاقه اوست اصلا کار سختی نیست .

باید بگوییم یکی از بهترین راه های رسیدن به دغدغه مخاطب نگاهی دقیق به جستجوهای آنها در موتورهای جستجوست.

رایتینا برای شما یک راه حل خوب دارد :

فرض کنیم سایت شما یک سایت در حوزه تکنولوژی است . خودتان را جای مخاطب بگذارید . چه چیزی در حال حاضر برای شما مهم است ؟ دنبال چه چیزی هستید ؟ آیا می خواهید موبایل بخرید اما نمی دانید سامسونگ بهتر است یا آیفون ؟ شاید به این موضوع فکر کنید که یک مقاله بنویسید در مورد مقایسه گوشی های سامسونگ و آیفون . ولی این موضوع خیلی کلی و نخ نماست .

برای اینکه بدانید دقیقا به صورت خاص کدام گوشی های دو برند را با هم مقایسه کنید که مخاطب بیشتر دنبال آن است، بهترین راه حل پیدا کردن سایت هایی است که به شما نشان می دهند مخاطب در این حوزه خاص چه کلمات یا موضوعاتی را بیشتر جستجو کرده است .

جستجوی کلمه کلیدی در گوگل و ایده گرفتن برای موضوع مقالات وبلاگ و تولید محتوا

به احتمال زیاد شما به عنوان مخاطب این وبلاگ به دنبال موضوعات مرتبط با وبلاگ نویسی و یا تولید محتوا هستید پس بهتر است یک مثال تخصصی در مورد کلمه کلیدی ” تولید محتوا ” را با هم پیش ببریم . فرض کنیم شما تصمیم دارید در مورد موضوع تولید محتوا و یا آموزش تولید محتوا برای مخاطب خودتان بنویسید.

این یک ایده کلی است که برای پیدا کردن عنوان خاص تر برای یک مقاله لازم است کمی روی موضوع دقیق تر شوید . برای اینکه دقیق تر بدانید که مخاطب شما بیشتر چه چیزی را جستجو می کند، یک پیشنهاد ساده این است که از خود گوگل استفاده کنید .

یعنی در گوگل عنوان کلمه کلیدی را جستجو کنید ،در قسمت پایین صفحه گوگل علاوه بر 10 صفحه ای که به شما معرفی می کند چندین پیشنهاد هم به شما میدهد . استفاده از گوگل ساده و راحت است اما ممکن است پیشنهادهای زیادی به شما ندهد .

اگر دوست دارید پیشنهادهای بیشتری بگیرید و به مرور زمان در مورد کلماتی که بیشترین جستجو را دارند عنوان نویسی کنید، رایتینا به شما یکی از سایت های معتبر در این زمینه را که به صورت رایگان به شما تعداد زیادی کلمات کلیدی پیشنهاد میدهد را معرفی می کند.

سایت KeywordTool.io مناسب برای پیدا کردن کلمات کلیدی مشابه و پر جستجو در تولید محتوای سایت

شاید برای جستجوی کلمات کلیدی مشابه در مورد این سایت کمتر شنیده باشید.  سایت KeywordTool.io یک سایت پر طرفدار و فوق العاده برای پیدا کردن کلمات کلیدی مشابه و پر جستجو می باشد که با وارد کردن کلمه کلیدی مد نظرتان می توانید پیشنهاد های زیادی دریافت کنید که بر اساس جستجوی مخاطب در موتورهای جستجوی مختلف است.

جستجوی کلمه کلیدی در سایت KeywordTool.io برای ایده گرفتن مقالات وبلاگ یا تولید محتوا

اگر باز هم می خواهید در مورد دغدغه مخاطب تان در این مورد دقیق تر بدانید می توانید از سایت soovle.com استفاده کنید که این سایت هم نتیجه جستجو کلمه کلیدی مورد نظرتان را برای چند موتور جستجو مثل bing  ، google  ، yahoo و حتی you tube  و ویکی پدیا نشان میدهد .

معرفی سایت برای پیدا کردن کلمات کلیدی و عناوین وبلاگ در تولید محتوا

حالا زمانی است که نتایج را باید کنار هم بگذارید و یک تجزیه و تحلیل ساده بکنید . مثلا ما با جستجوی کلمه کلیدی تولید محتوا به این نتایج رسیدیم:

همانطوری که در عکس هم مشخص است از جمله کلمات پیشنهادی این سایت در زمینه تولید محتوا که ما تصمیم گرفتیم در چند هفته پیش رو در مورد آنها کار کنیم این کلمات یا عبارت ها هستند : تولید محتوا به انگلیسی ، تولید محتوا برای سایت ، استخدام تولید محتوا ، تولید محتوای الکترونیکی چیست ؟ ،تولید محتوا چیست؟ ، تولید محتوای آموزشی ، تولید محتوا برای شبکه های اجتماعی ، برنامه تولید محتوا ، پاورپوینت تولید محتوا ، تیم تولید محتوا ، چگونه تولید محتوا کنیم ؟ ، تولید محتوا چگونه است و..

در مورد کلمه کلیدی تولید محتوا که هدف ما بود این سایت حدود 185 مورد پیشنهاد داد که بیشتر آنها هم برای افرادی که می خواهند در خصوص تولید محتوا بنویسند کاملا کاربردی است .

با این روش در چیزی حدود 3 دقیقه با تعداد زیادی از سوالات و کلماتی که مخاطب جستجو میکند آشنا شدیم که چند صد مقاله و عنوان می توانیم از دل این کلمات و عبارات کلیدی پیدا کنیم .

به کمک این ابزار ها می توانیم مقالاتی بنویسیم که مخاطب به دنبال آنهاست و خودش تمایل به خواندن آنها دارد و بدون تلاش مستقیم می توانیم میزان بازدید کننده های سایت یا وبلاگ مان را افزایش دهیم.

 

روش 2 : آمازون جنگلی پر از ایده های بکر و ناب!

شاید در ابتدا کمی عجیب به نظر برسد . آمازون به عنوان یک سایت فروش کتاب چه کمکی می تواند به ما برای پیدا کردن کلمات کلیدی و عنوان مقالات وبلاگ کند ؟!

جالب است بدانید که با اجرای این روش در پایان می توانید چند صد ایده ناب برای محتوای وبلاگ تان پیدا کنید که هر کدام از آنها می تواند سیلی از مخاطبان تشنه یادگیری را به سمت وبلاگ و سایت شما هدایت کند .

ما باز هم در اینجا دو کلمه مهم و مرتبط با حوزه فعالیت رایتینا را انتخاب کردیم تا با این دو مثال این مرحله را پیش ببریم : SEO و Content

اگر فکر می کنید که این قدم بیشتر برای کسانی مفید است که سطح زبان خوبی دارند باید بگوییم که در این مورد اشتباه فکر می کنید . با پیدا کردن عناوین بکر و تازه از طریق آمازون با یک مترجم معمولی مانند Google Translate هم می توانید به راحتی عناوین را ترجمه کنید ، نه کلمه به کلمه بلکه در حد مفهومی و کلی ایده جدید برای وبلاگ تان با این روش پیدا کنید .

جستجو در سایت آمازون برای ایده گرفتن برای مقالات وبلاگ و تولید محتوای سایت

 

ابتدا سایت Amazon.com را باز کنید . بعد کلمه کلیدی مورد نظرتان را در قسمت جستجوی سایت بزنید ( ما در اینجا کلمه کلیدی SEO سئو را انتخاب کردیم ) .

ایده مقالات وبلاگ و تولید محتوای سایت

 

در اینجا به شما تعدادی کتاب معرفی می شود که به شما پیشنهاد می دهیم که در مرحله اول پر فروش ترین کتاب را انتخاب کنید . سپس روی عنوان کتاب بزنید . با اینکار شما به قسمت پیش نمایش کتاب هدایت میشوید . در اینجا کمی اسکرول کنید تا به قسمت فهرست کتاب برسید . خب اینجا جذاب ترین قسمت این مرحله است . این شما و کلی ایده و موضوع برای وبلاگ تان .

ایده تولید محتوای سایت

 

ایده هایی برای وبلاگ یک سایت در زمینه سئو SEO

 

مثلا ما برای وبلاگ رایتینا برای قسمت سئو محتوا این ایده ها را برداشتیم و یادداشت کردیم که در آینده ای این نزدیک در مورد آنها بنویسیم:

  • روشهای قدیمی SEO که دیگر جواب نمی دهند
  • چگونه کلمات کلیدی ای انتخاب کنید که ترافیک سایت شما را افزایش دهد
  • چگونه با انتخاب کلمات کلیدی مناسب رنک سایت تان را متحول کنید
  • چگونه مطابق با آخرین به روز رسانی های گوگل جزو اولین نتایج گوگل باشید

و بیش از 70+ تا ایده جدید دیگر برای مقالات وبلاگ با موضوع سئو پیدا کردیم که اتفاقا بسیار جذاب و پر کاربرد هم هستند .

شما می توانید این مرحله را با هر کلمه کلیدی دیگری امتحان کنید. تنها کاری که باید انجام بدهید این است که کتابی پیدا کنید که در حوزه کاری و کسب و کار شما پر فروش است . بعد به قسمت فهرست بروید و تمام عنوان ها و سرفصل های کتاب را به دقت بررسی کنید .

یک نکته جالب در این جا این است که نیازی نیست شما کتاب را بخوانید . شاید بهتر باشد بگوییم اصلا کتاب را نخوانید !

چون قطعا خواندن کتاب شما را چه بخواهید و نخواهید به سمت کپی برداری هدایت می کند . اما وقتی متن کتاب را نخوانده باشید ، مشخصا امکان هیچ کپی برداری ای نیست . شما فقط با این روش کلی ایده و موضوع جدید پیدا کرده اید که هر کدام حتی می تواند موضوع بیش از یک مقاله باشد. و این یک راه کاملا موثر در پیدا کردن ایده هایی ناب برای محتوای وبلاگ شماست .

نویسنده های کتاب های پرفروش در آمازون ساعت ها و روزها زمان گذاشته اند و این عناوین را برای سرفصل های کتاب شان انتخاب کرده اند و شما در عرض چند دقیقه می توانید از ایده های ناب و تازه آنها استفاده کنید .

روش 3  : یک نظرسنجی هدفمند

 

فرم نظرسنجی مخاطب وبلاگ

این مرحله شاید کمی ساده تر از مراحل قبل به نظر برسد اما مشخصا یک سری نکات مهم در طراحی سوالات نظر سنجی باید رعایت شود تا از مطرح کردن این سوالات نتیجه نهایی خوبی بگیرید.

برای شروع این قدم باید یک فرم نظر سنجی ساده طراحی کنید و از مخاطبان تان بخواهید به سوالات مطرح شده پاسخ بدهند و یا اینکه خودشان هر سوال یا مشکلی دارند مستقیما با شما در میان بگذارند و در عوض به آنها قول بدهید که به زودی با تولید محتوای کاربردی مرتبط با سوالات آنها پاسخ آنها را می دهید و مشکل شان را حل می کنید .

این روش یک روش عالی و فوق العاده است البته در شرایطی که مخاطب شما حوصله و وقت پاسخ گویی به نظرسنجی شما را داشته باشد .

بنابراین تا جای ممکن سعی کنید که نظر سنجی شما مختصر و مفید و با سوالات حرفه ای و هدفدار طراحی شده باشد . با تحقیقاتی که در SurveyMonkey منتشر شده است از لحاظ تعداد سوالات، تعداد استاندارد و نرمال برای این گونه نظر سنجی ها 10 سوال است.  اما همانطوری که در عکس هم میبینید گاهی در نظر سنجی های تخصصی بازاریابی و یا انواع دیگر ممکن است لازم باشد تعداد سوالات بیشتر یا کمتری شود .

نظرسنجی استاندارد برای موضوع وبلاگ و تولید محتوا

به هیچ وجه نباید مخاطب خود را خسته و بی حوصله کنید .و فقط روی سوالاتی تمرکز کنید که پاسخ آنها واقعا برای شما اهمیت دارد .

در اینجا چند اشتباه رایجی که افراد زیادی در مطرح کردن سوالات در فرم نظر سنجی مرتکب آن میشوند را با شما در میان میگذاریم تا شما مرتکب این اشتباهات نشوید.

برای نوشتن یک نظر سنجی مفید و هدفمند این اشتباهات را مرتکب نشوید:

1-سوالات بله / خیر نپرسید

” آیا شما مقالات کوتاه را بیشتر دوست دارید ؟” از طریق این نوع سوالات بله / خیر شما نمی توانید پاسخ های مفیدی از مخاطب بگیرید . چون پشت سر هر بله و خیر چندین دلیل وجود دارد که شما با پرسیدن سوالات فقط با دو پاسخ بله یا خیر نمی توانید به این دلایل پی ببرید.

2-سوالهای چند گزینه ای را محدود نکنید

فقط در صورتی گذاشتن این نوع سوالات در نظرسنجی درست است که مطمئن باشید هیچ پاسخ دیگری برای این سوال علاوه بر این 4 گزینه وجود ندارد . در غیر این صورت بهتر است حتما یک باکس برای “موارد دیگر” بگذارید تا مخاطب بتواند نظر دقیق خود را به شما بگوید.

3-از مخاطب راه حل نخواهید

مثلا پرسیدن این سوال که ” یک راه حل مناسب برای انتخاب عنوان وبلاگ از نظر شما چیست؟” یک سوال کاملا اشتباه است.

مخاطبانی که به سایت یا وبلاگ شما سر میزنند به احتمال زیاد دنبال راه حل هستند نه به اشتراک گذاری راه حل با شما . پس پرسیدن این نوع سوالات باعث ایجاد ترس و اضطراب در آنها می شود . و این حس منفی را در آنها ایجاد میکند که آنها هیچ چیزی نمی دانند . پس قطعا با دیدن این نوع سوالات سایت یا وبلاگ شما را برای همیشه ترک می کنند.

 

4-پاسخ خودتان را در صورت سوال نگذارید

سوال غلط : ” آیا شما برای جا به جایی روزانه از اسنپ استفاده میکنید ؟” بله /خیر

سوال درست : شما برای حمل و نقل درون شهری از کدام برنامه یا اپلیکیشن استفاده می کنید ؟

5-دو سوال در یک سوال نکنید!

مثلا پرسیدن این سوال که : ” شما به چه میزان از محتوای سایت رایتینا و طراحی آن خوش تان آمده است ؟” یک سوال کاملا اشتباه است چون در صورت سوال در مورد دو موضوع کاملا جدا گانه سوال و مقایسه انجام گرفته است . اگر مخاطب شما از طراحی سایت شما راضی باشد و از محتوای آن کاملا ناراضی چه پاسخی باید به شما بدهد؟! پس هر موضوع را در یک سوال جداگانه بپرسید.

6-از سوالات مطلق استفاده نکنید

” آیا شما همیشه مقالات را از ابتدا تا انتها می خوانید؟”  این نوع سوال هم جزو سوالات اشتباه یک نظر سنجی برای انتخاب موضوعات وبلاگ است .

ایجاد انگیزه برای پاسخگویی فرم نظرسنجی توسط مخاطب

7- انگیزه غلط برای مخاطب در مقابل پاسخگویی ایجاد نکنید

مثلا اگر شما یک سایت تولید محتوا هستید ، یک کار اشتباه این است که به مخاطب خود بگویید در صورت پاسخ گویی به سوالات به عنوان هدیه به او یک دست لباس ورزشی میدهید !

به نظر شما چند درصد خوانندگان وبلاگ و نظر سنجی شما به ورزش علاقه دارند ؟ آیا گذاشتن این نوع جایزه می تواند انگیزه مناسبی در آنها ایجاد کند ؟

بهتر نیست در یک وبلاگ یا سایت بازاریابی محتوا یا تولید محتوا به مخاطب مان بگوییم در صورتی که با دقت فرم نظر سنجی ما را پرکند یک ایبوک رایگان بازارایابی محتوا به او هدیه می دهیم؟ مشخصا این پیشنهاد برای کسانی در حوزه تولید محتوا فعالیت می کنند بسیار جذاب است.

8-محدودیت زمانی برای پاسخگویی در نظر بگیرید

اگر مخاطب شما هیچ مهلت زمانی را در فرم نظر سنجی نبیند و حس کند زمان زیادی برای پاسخگویی دارد مشخصا فرم پاسخ گویی را در همان لحظه اول می بندد و پاسخ گویی را به بعد موکول می کند.

از مخاطب سوالات سخت نپرسید

9-سوالات بسیار سخت نپرسید

پرسیدن این سوال که “بزرگترین اشتباهی که نویسندگان محتوای سایت مرتکب می شوند چیست ؟ ” سوالی است که می تواند اطلاعات مخاطب را به چالش بکشد و باعث رها کردن و سکوت او در مقابل سوال شما شود .

10- از اصطلاحات بسیار سخت و تخصصی استفاد نکنید

در صورتی از اصطلاحات تخصصی یا مخفف کلمات استفاده کنید که مطمئن باشید که مخاطب شما آنها را کاملا می شناسد . در غیر این صورت بهتر است از آنها استفاده نکنید یا معادل آنها را کنارشان بنویسید . مثلا اگر در جایی شما مجبور هستید از CMS استفاده کنید بهتر است در کنار آن مفهوم آن را که سیستم مدیریت محتوا است را هم بنویسید. یا اگر از CRM در جایی استفاده میکنید حتما مفهوم آن را که مدیریت ارتباط با مشتری است در کنار آن بیاورید.

اگر شما مرتکب این اشتباهات در طرح سوال های نظر سنجی شوید قطعا فقط زمان خود و مخاطب را هدر داده اید و هیچ گونه اطلاعات درستی از این نظر سنجی به دست نخواهید آورد.

 

برای نوشتن یک نظر سنجی مفید و هدفمند به این روش عمل کنید:

1-تعداد مناسب و محدود سوال بپرسید

بیشتر خوانندگان این روزها وقت و حوصله کافی برای پاسخ گویی به سوالات زیاد را ندارند . پس بهتر است در ابتدا هر سوالی که به ذهن تان می رسد و دوست دارید از مخاطب بپرسید را روی کاغذ بیاورید اما باید این سوالات در مرحله بعد محدود شوند و به تعداد محدودی سوال هدفمند کاهش یابند.

2-سوالات خود را فیلتر کنید

سوالاتی که در مرحله اول نوشته اید را چندین و چند بار بخوانید و هر بار فقط سوالات مهم و کاربردی که اشتباهاتی که گفتیم در آنها وجود ندارد را انتخاب کنید .

3- فرم نظر سنجی و سوالات خود را برای مخاطب هدف خود بفرستید

مشخصا باید برای پاسخگویی به سوالات فرم نظرسنجی خودتان باید یک جامعه هدف مشخص و درست انتخاب کنید و فرم را برای آنها بفرستید .

روش 4 :  هشتگ های داغ توییتر

هشتگ های داغ توییتر

شاید برای شما جالب باشد که از توییتر یا هر شبکه اجتماعی دیگر بتوانید برای بازاریابی محتوا یا تولید محتوای حرفه ای کمک بگیرید . اما باید بدانید که اتفاقا توییتر یکی از جاهایی است که اگر به صورت حرفه ای بتوانید از آن استفاده کنید کلی ایده جدید و موضوعات جدید در آن برای وبلاگ تان پیدا می کنید .

ایده تولید محتوای وبلاگ به کمک هشتگ ها در توییتر

در ابتدا پیشنهاد رایتینا این است که به این سایت بروید و هر هشتگ یا کلمه ای که مد نظرتان هست را سرچ کنید . چون ما به دنبال همه هشتگ هایی هستیم که حوزه کاری ما را در بر می گیرند پس گزینه “ALL” را انتخاب می کنیم .

هشتگ های پربازدید در توییتر

همانطوری که در عکس ها هم می بینید ، این سایت تعداد زیادی از هشتگ های ترند شده در مورد کلمه کلیدی ای که جستجو کرده ایم را به ما نشان میدهد . کمی اسکرول کنید . در قسمت پایین صفحه هم ، به شما موضوعات کلی مرتبط با حوزه کاری شما که بیشترین سرچ را داشته اند را به شما نشان میدهد . مثلا در مورد محتوا content بیشترین کلمات مرتبط سرچ شده استراتژی محتوا ، ابزار محتوا ، برند وکانال بود .

ایده وبلاگ نویسی با هشتگ های توییترایده وبلاگ نویسی با هشتگ های توییتر

 

هشتگ در توییتر

خب حالا برای گرفتن کلی ایده جدید و به روز از توییتر ، یکی از کلمات یا ترکیب کلماتی که بیشترین سرچ را داشته اند را انتخاب کنید . مثلا ما در اینجا استراتژی محتوا content strategy  را انتخاب می کنیم و در توییتر این عبارت را جستجو می کنیم . توییتر کلی مقاله و مطالب مرتبط به شما معرفی میکنید که با الگو برداری از آنها می توانید وبلاگ خودتان با داغ ترین موضوعات و عنوان ها به روز کنید.

به همین راحتی ! فقط از طریق این روش و توییتر می توانید حداقل بین 25 تا 100 ایده جدید و به روز را پیدا کنید و از آنها استفاده کنید .

خلاصه مقاله در 300 کلمه

راهکارهایی که در این مقاله ارائه شده است می تواند برای تمامی کسانی که به صورت حرفه ای برای سایت ها و کسب و کارها تولید محتوا میکنند و یا وبلاگ نویسان حرفه ای و شخصی مفید باشد.

نویسندگان خوب دنبال خلق ایده ها برای تولید محتوا هستند اما نویسندگان حرفه ای از مخاطب برای ایده گرفتن هدفمند استفاده می کنند.

روش 1 : به سایت KeywordTool.io که یک سایت پر طرفدار و فوق العاده برای پیدا کردن کلمات کلیدی مشابه و پر جستجو است بروید . با وارد کردن کلمه کلیدی مورد نظرتان می توانید پیشنهاد های زیادی دریافت کنید که همه این پیشنهادها مطابق آن چیزی است که مخاطب شما در فضای آنلاین جستجو کرده است و به دنبال آن می گردد.

روش 2 : به سایت آمازون بروید . کلمه کلیدی مورد نظر خود را جستجو کنید . اولین کتاب و پر فروش ترین را انتخاب کنید . روی کتاب کلیک کنید . در قسمت پیش نمایش تمام سرفصل های این کتاب پر فروش می تواند بهترین ایده ها برای موضوع تولید محتوا شما باشد .

روش 3 : یک فرم نظر سنجی با 10 سوال هدفمند در مورد سوالات و دغدغه های مخاطب تان طراحی کنید . برای مخاطب هدف خود ارسال کنید . از پاسخ های دریافتی می توانید صدها ایده جدید و هدفمند برای وبلاگ تان استخراج کنید .

روش 4 :  به این سایت بروید و هر هشتگ یا کلمه ای که مد نظرتان هست را سرچ کنید. هشتگ هایی که بیشترین جستجو را داشته اند و مرتبط با حوزه کاری شما هستند را انتخاب کنید . به اکانت توییتر خود بروید و هشتگ یا عبارت مورد نظر را سرچ کنید . تعداد زیادی پست و مقالات با موضوعات مرتبط به تخصص شما پیشنهاد می شود که می توانید از تک تک آنها برای موضوع تولید محتوا استفاده کنید.

۱۳ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • فرهاد عطارحمیدی لنگرودی
    ۱۳۹۶/۰۹/۲۷ ۸:۳۸ ب.ظ

    درود برشما
    از مقالات زیبایتان خوشم آمد . اما به خوبی متوجه نشدم . که برای ایجاد وبلاگ باید به کدام سایت مراجعه شود. در بنده تا کنون وبلاگ کسب و کار نداشته ام .
    لطفاَ بیشتر راهنمایی نمایید!
    سپاسگزارم

    • لحظاتتون سبز .
      از اینکه از این مقاله راضی بودید بسیار خوشحالیم و از اینکه نظر خودتون رو ثبت کردید بسیار سپاسگزاریم .
      این مقاله در مورد راهکارهای خاص برای پیدا کردن ایده های جدید و خلاقانه مقالات وبلاگ نوشته شده و در این زمینه هم چند سایت مختلف مثل آمازون معرفی شده . اما اگر شروع کارتون هست شاید بهتر باشه از مقالات با موضوعات پایه ای تر در مورد کسب و کارتون شروع کنید .
      در ضمن اگر تمایل دارید میتونید آدرس سایت تون رو برای ما تو قسمت مشاوره صفحه اصلی یا همین جا بذارید تا ما با حوزه تخصصی کسب و کارتون آشنا بشیم وبتونیم مشاوره بهتر و دقیق تری بدیم و با هم یه وبلاگ خوب و پر مخاطب بسازیم .
      پیروز و پاینده باشید.

  • سلام
    مطلبی که نوشتید بسیار عالی و کاربردی بود

    ممنون

  • مهسامعبود مژدهی
    ۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ۵:۰۰ ب.ظ

    برای تولید محتوا در حوزه زنان:
    ۱. داشتن اندام متناسب برای زنان چقدر آب می خورد؟
    ۲. چرا باید به نابرابری درآمد بین زنان و مردان اعتراض کنیم؟
    ۳.جراحی های زیبایی زنان، دام تازه پزشکان
    ۴.زنان در دوره قاجار چطور لباس می پوشیدند؟
    ۵. شروط ضمن عقد چه سودی برای زنان دارد؟
    ۶.چرا ورزش زنان جدی گرفته نمی شود؟
    ۷.زنان برای موفقیت چه هزینه هایی را می پردازند؟
    این هفت ایده از طریق هشتگ های توییتر و سایت کیورد تول به ذهن من رسید

  • خلاصه نویسی مقاله، ایده بهتری بود

  • سلام مقالتون جالب بود
    ولی اون قسمتش که در مورد پیدا کردن ایده با کلمات کلیدی و پیدا کردن موضوع مورد نظر یا همون عنوان
    شما میگید بعد پیدا کردن ایده نباید ازش کپی برداری بشه، عنوان پیدا شده مطالبش از کجا گرداوری کنیم.

  • سلام .یه سوال کلی: خب به فرض مثال ما تونستیم تولید محتوای حرفه ای هم داشته باشیم … همه راضی باشن . اما یه سوال دقبقا باید چطوری پول به دست بیاریم ؟ منظورم اینه پول واریز می کنن به حسابمون ؟ چطوریه اخه ؟ میشه لطفا بگید .ممنون می شم

    • سلام . لحظه هاتون سبز و عالی . سوال خیلی خوبی پرسیدید اما یه سوال کلی با پاسخ طولانی هست که شاید با چند جمله نشه توضیح جامع و کاملی داد .روش های پولسازی از محتوا این روزاها به شدت متنوع هستن . مثلا اسپانسری محتوا ،اینفلوئنسر مارکتینگ ، فروش محتوا به عنوان محصول و افیلیت مارکتینگ و… تعدادی از روش های پولسازی از طریق تولید محتوای حرفه ای هستند. علاوه بر اینکه شما در هر برند و کسب و کاری که فعال باشید این محتوا هست که مخاطب رو به خرید ترغیب میکنه و باعث فروش بیشتر شما میشه

  • خب بعد کسی میاد محتواهامون رو میخره ؟ چطوریه ؟

  • سلام ممنون بابت اطلاعتون منتها تو آمازون مثل اینکه پیش نمایش کتابارو حذف کردن من پیدا نکردم سایت soolve ;باز نشد توییتر هم فیلتره با فیلترشکنم موفق نشدم وقتی مخاطبی فعلا نداریم سوال جوابم مفید نیست روش های دیگم معرفی کنید کاربردیتر باشه و فیلتر نباشه خیلی خوب میشه ممنون مثلا در زمینه سایت موسیقی دنبال ایده جدید بودم و طراحی سایت

  • سلام
    کتاب های رایگان بعد از اینکه گفتید خرید شما با موفقیت ارسال شد….چرا به ایمیلمون نمی فرستید؟؟

  • سلام
    چرا کتاب های رایگان رو بعد از خرید به ایمیل مان ارسال نمی کنید؟

ببخشید، برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید
فهرست