101 راه افزایش ترافیک ارگانیک ، نرخ تبدیل و فروش سایت ( ارائه راهکارهای تجربه شده برای بهبود سئو + معرفی 28 ابزار کاربردی )

  1. خانه
  2. دیجیتال مارکتینگ
  3. 101 راه افزایش ترافیک ارگانیک ، نرخ تبدیل و فروش سایت ( ارائه راهکارهای تجربه شده برای بهبود سئو + معرفی 28 ابزار کاربردی )

قطعا همه ما می دانیم که هرچه تعداد ترافیک ارگانیک سایت ما بیشتر شود مشخصا نرخ تبدیل و در نهایت فروش ما هم بیشتر می شود . و فروش بیشتر بدون تومانی هزینه تبلیغات می تواند ما را به یک امپراطوری بزرگ در تجارت الکترونیک تبدیل کند . اما در عمل گرفتن ترافیک ارگانیک اصلا به راحتی گفتن آن نیست و برای گرفتن ترافیک بیشتر نیاز به تولید محتوای خاص و منحصر به فرد و سئو حرفه ای داریم.

در این مقاله رایتینا می خواهیم در کنار هم به 101 راه افزایش ترافیک ارگانیک از طریق بهبود سئو سایت بپردازیم :

ساختار سایت

ساختار سایت شما فونداسیون سایت شماست . بنابراین هر گونه اشتباه و عملکرد نامناسب در این قسمت می تواند باعث نابودی کل سایت و دلسرد و ناامید شدن شما از ساخت سایت و فروش آنلاین شود .

پس بهتر است از این ترفندها استفاده کنید و یک تجربه کاربری عالی و فراموش نشدنی برای کاربران و مخاطب خودتان فراهم کنید .

1 . فروشگاه اینترنتی یا سایت تجاری شما باید روی HTTPS باشد . این مساله باعث میشود که شما بتوانید از اطلاعات مشتری محافظت کنید ، از طرفی گوگل هم به شما اعتماد کند و در نهایت باعث بهبود سئو SEO سایت شما میشود .

سرعت لود شدن سایت
سرعت لود شدن سایت

2 . سرعت یک عامل بسیار مهم برای موتورهای جستجو می باشد که شما باید به آن توجه کنید . با افزایش سرعت لود شدن ، قطعا میزان bounce rate یا نرخ ترک بازدید کننده هم افزایش می یابد که این مساله متاسفانه از نظر موتورهای جستجو خیلی بد است .

3 . این روزها به هیچ وجه جستجو موبایل را نادیده نگیرید. طبق آمارها به زودی 50 % در آمد آنلاین از اکانت هایی است که از طریق موبایل آنلاین هستند. پس حتما در اولویت بسیار بالا سایت خودتان را برای موبایل بهینه کنید .

بهینه کردن سایت برای موبایل
بهینه کردن سایت برای موبایل

 4 . ایجاد لینک های قوی و با کیفیت می تواند میزان ترافیک و رتبه سایت تان را به میزان زیادی تحت تاثیر قرار بدهد .

 5 .نوشتن meta-descriptions یا توضیحات متا قوی و حرفه ای می تواند در افزایش CTR یا نرخ کلیک ارگانیک موثر باشد . توضیحات متا رنک شما را به طور مستقیم تحت تاثیر قرار نمیدهد اما می تواند در CTR یا نرخ کلیک روی لینک سایت شما تاثیر گذار باشد .

 6 . تگ ALT را در عکس ها فراموش نکنید این نه تنها باعث میشود که ربات های جستجو گر راحت تر موضوع عکس شما و همین طور متن شما را تشخیص بدهند بلکه به بازدید کننده ها هم کمک میکند که در جستجوی کلمه کلیدی یا عبارت کلیدی موضوع عکس شما را به راحتی تشخیص بدهند .

برای بهبود سئو سایت از Breadcrumb یا نشانگر صفحه استفاده کنید
برای بهبود سئو سایت از Breadcrumb یا نشانگر صفحه استفاده کنید

7 .حتما در بالای صفحات از Breadcrumb یا نشانگر صفحه استفاده کنید . این نشانگر های صفحه به مخاطب کمک می کنند که موقعیت فعلی خود را در سایت شما بدون اینکه نیاز باشد به آدرس URL نگاه کند و از روی آن تشخیص بدهد پیدا می کند .

8 .اگر در سایت تان یک محصولی دارید که دیگر موجود نیست و یا منقضی شده است بهتر است از 301 ریدایرکت 301-redirect به جای نمایش صفحه 404 استفاده کنید . ریدایرکت 301 به معنی انتقال دائمی یک آدرس یا صفحه به صفحه معتبر دیگر می باشد . این حرکت باعث میشود که اعتبار و رتبه سایت شما حفظ شود و تمام اعتبار حفظ شده به صفحه جدیدی انتقال یابد .

 9 .بهتر است صفحات دسته بندی مثلا لباس زنانه یا مردانه در یک سایت فروش لباس را کاملا مجزا در غالب یک صفحه اصلی در نظر بگیرید و طراحی و محتوای خاص خودش را تولید کنید .

10 . URL صفحات را جوری تعیین کنید که هم کاربر پسند باشد هم گوگل پسند.

موثرترین ساختار URL برای صفحات دسته بندی یا محصول به این شکل است :

صفحه دسته بندی :  Website.com/category/

صفحه زیر دسته : Website.com/category/sub-category/

صفحه محصول : website.com/category-sub-category/product-name/

11 .همیشه در ساختار سایت زیر دسته بندی ها را هم با رفتن روی لینک نشان بدهید . دقیقا مانند کاری که آمازون میکند .

12 .برای کمتر شدن زمان بارگزاری سایت تان حتما از تصاویر فشرده شده استفاده کنید .

معرفی سایت : برای گرفتن امتیاز 100 از 100 از Google PageSpeed Insights می توانید از این راهنما استفاده کنید .

معرفی مقاله مرتبط : چگونه در PageSpeed Insights گوگل امتیاز ۱۰۰% در سرعت سایت بگیریم ؟ (راهنمای تخصصی افزایش نرخ تبدیل )

13 .به هیچ وجه SEO اختصاصی برای سایت های بزرگ فروش اینترنتی را نادیده نگیرید . مثلا در مورد سایت های خارجی که محل اصلی فروش شان در آمازون است، سئو اختصاصی برای آمازون به یک فروشگاه کمک کرد که بتواند با بهینه سازی در عرض 10 دقیقه 320% فروش خود را افزایش دهد . ( منبع )

14 .عنوان سئو صفحات یا مقاله ها را با حدود 60-70 حرف بهینه کنید و حتما سعی کنید از کلمات کلیدی جذاب و جلب توجه کننده استفاده کنید .

عنوان مقاله را جذاب بنویسید
عنوان مقاله را جذاب بنویسید

15 .همیشه در صفحات محصول دکمه های به اشتراک گذاری در شبکه ها اجتماعی بگذارید تا بازدید کنندگان بتوانند در صورتی که از محصول خوششان آمد و تمایل داشتند به دوستان شان هم معرفی کنند ،به راحتی با این دکمه های به اشتراک گذاری این کار را انجام دهند.

 

صفحات error 404 را به ماشین پولسازی تبدیل کنید !
صفحات error 404 را به ماشین پولسازی تبدیل کنید !

16 .صفحات خطای 404 سایت را به یک ماشین پول سازی تبدیل کنید !! صفحات خطای 404 زمانی به نمایش در می آیند که آدرس صفحه تغییر کرده باشد یا برای همیشه حذف شده باشد و یا کاربر به اشتباه یک آدرس را وارد کرده است .

برای اینکه بازدید کننده فکر نکند که بیرون سایت شما پرتاب شده است می توانید کارهای زیادی انجام دهید از جمله اینکه لینک صفحات پر بازدید خودتان را در این صفحه قرار دهید و یا یک امکان جستجو در سایت برای کاربر تعریف کنید و یا از ریدایرکت 301 استفاده کنید .

17 .با اضافه کردن قابلیت چت آنلاین نرخ تبدیل خود را می توانید تا 50% افزایش بدهید .

18 .همیشه یک سایت مپ و Robots.txt بسازید و به گوگل برای اسکن کردن و ایندکس شدن بیشتر ارائه بدهید .

19 .مطمئن شوید که با افزایش سرعت و لینک های داخلی خوب نرخ ترک یا Bounce rate سایت خودتان را کم کرده اید .

20 .حتما از لینک های داخلی و معرفی محصولات بیشتر و مرتبط با محصولی که در حال حاضر کاربر در صفحه آن است استفاده کنید .

21 .از کلمات جذب کننده و جالب تر از ” اینجا کلیک کنید ” استفاده کنید تا نرخ کلیک را در سایت تان افزایش دهید .

22 . حتما روی UX یا تجربه کاربری به صورت حرفه ای کار کنید . در حال حاضر مهمترین فاکتور بهینه سازی SEO ،کاربران واقعی هستند نه موتورهای جستجو . پس بهتر است برای بهبود تجربه کاربری، طراحی سایت و مطالب داخل سایت را کاملا قابل فهم و ساده کنید .

UX تجربه کاربری
UX تجربه کاربری

23 .دائما در حال تغییر و بهینه سازی دکمه های CTA یا اقدام به عمل سایت خود بر اساس فصل و مناسبت های خاص و اهداف کوتاه مدت باشید.

24 .روی صفحه ” درباره ما ” حسابی کار کنید و سعی کنید یک صفحه حرفه ای با محتوای عالی بسازید و خودتان و کسب و کارتان را به طور کامل و دقیق به گوگل و مخاطب معرفی کنید .

25 .همشه در قسمت توضیحات متا از نام محصول یا معرفی چند کلمه ای محصولی که قرار است در آن صفحه به مخاطب نشان داده شود استفاده کنید تا به مخاطبی که وارد سایت تان میشود دقیقا همان چیزی را بدهید که دنبال آن است .

26 .حتما روی کلمات کلیدی طولانی و دنباله دار تمرکز کنید . این نوع کلمات شاید باور نکنید اما قادر هستند 20.000 برابر ترافیک ارگانیک بیشتری در ماه به سمت سایت شما هدایت کنند .

27 .صفحه اصلی سایت شما باید شروعی برای روند فروش شما باشد ! باید در صفحه اول دقیقا محصولات و پیشنهادهایی بگذارید که به هیچ وجه رد شدنی نباشند.

28 .حتما صفحات دسته بندی با کلمات کلیدی خاص بسازید . مثلا صفحه ” قفل دیجتال اثر انگشتی ” در یک سایتی که نمایندگی فروش قفل دیجیتال است می تواند یک صفحه دسته بندی بسیار پربازدید باشد .

29 .فراموش نکنید که گوگل URL هایی با کلمات کلیدی واضح و کوتاه و کم حجم را می پسندد . پس بهتر است تا جایی که ممکن است از حروف و کلمات نا مفهوم و بی ربط استفاده نکنید و به جای آن  از کلمات کلیدی هدفمند استفاده کنید .

طبق این نمودار URL های کوتاه در مقایسه با نوع طولانی تر از نظر گوگل بهتر است و رتبه بالاتری به آنها می دهد .

تاثیر طول URL روی رتبه در گوگل
تاثیر طول URL روی رتبه در گوگل

30 .حتما از گواهی SSL یا Secure Socket Layer که یک پروتکل امنیتی برای تامین امنیت تبادلات روی اینترنت است استفاده کنید . قطعا گوگل برای سایت شما در این حالت اعتبار بیشتری قائل میشود .

31 .زمانی که در حال حاضر محصولی را در انبار موجود ندارید بهتر است مشتری راغبی که به سایت تان آمده را نگذارید همین طوری از سایت خارج شود . او را به محصولات مشابه هدایت کنید یا اینکه از او بخواهید آدرس ایمیل اش را به شما بدهد تا درآینده در صورت موجود بودن آن محصول به او اطلاع بدهید .

32 .حتما در نسخه بهینه شده سایت برای موبایل مطمئن شوید که عکس ها کوچکتر از 70kB هستند چون در غیر این صورت زمان لود شدن صفحه بالا می رود .

33 .اطلاعات لینک ورودی به صفحه محصول را جوری بنویسید و تنظیم کنید که تقریبا کاربر با یک نگاه کل اطلاعات محصول را ببیند و بداند که دقیقا می خواهد وارد چه صفحه ای بشود . این حالت باعث افزایش نرخ کلیک روی لینک سایت شما می شود .

مثلا به صورت مختصر توضیح بدهید که : ارسال رایگان به سراسر ایران + خدمات پشتیبانی 24 ساعته + امکان برگشت محصول تا 7 روز + و..

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”reg” ihc_mb_template=”3″ ]

34 .حتما از تگ های h1 برای صفحات محصول استفاده کنید . که این مساله هم سئو سایت تان را بهبود میدهد و هم برای راحتی کاربر بهتر است . به عنوان مثال شما می توانید از نام محصول به عنوان تگ h1 استفاده کنید .

35 .از تگ های canonical برای سازمان دادن محتوا و صفحات تکراری استفاده کنید . زمانی که روبات ها به صفحاتی با مطالب یکسان بر می خورند اگر هر دو مطلب را ایندکس کنند برای شما نتیجه بسیار بدی دارد و اینجاست که تگ canonical  به کمک شما می آید .

36 .در صفحات محصول حتما فوریت و محدودیت قائل شوید . یعنی چی؟ یعنی مثلا در زیر محصول بنویسید که فقط 9 روز وقت باقی مانده برای استفاده از تخفیف 10%

برای زمان تخفیف محدودیت قائل شوید
برای زمان تخفیف محدودیت قائل شوید

محتوای سایت

37 .برای افزایش نرخ کلیک یا CTR  حتما از عبارت های ترغیب کننده مانند ” ارسال رایگان در سراسر ایران “ ، ” تخفیف ” و ” حراج ” و.. استفاده کنید .

38 .در تمامی صفحات محصول و دسته بندی محصولات حداقل 1000 کلمه محتوا بنویسید . و حدود 3 تا 5 بار کلمات کلیدی و کلمات مشابه را به کار ببرید .

39 .بدون محتوا گوگل شما را در رتبه بندی خود وارد نمی کند و هیچ ترافیک ارگانیکی به سایت تان نمی فرستد . پس حتما برای توضیحات محصول محتوای غنی و کامل بنویسید .

40 .حتما از محتوایی برای مقایسه محصولات مختلف چه در مورد محصولات سایت خودتان چه مقایسه آنها با محصولات مشابه استفاده کنید .

41 .از زبان و لحن قانع کننده و کلمات قدرت مند برای عنوان محصولات و همین طور توضیح محصول استفاده کنید .

42 .سعی کنید هر ماه تعداد پست های بیشتری منتشر کنید . طبق تحقیقاتی که HubSpot انجام داده و منتشر کرده است ، سایت هایی که 16 + پست در وبلاگ خودشان در هر ماه منتشر می کنند ترافیک و فروش بیشتری هم دارند .

ارتباط افزایش تعداد پست های وبلاگ و افزایش ترافیک ارگانیک
ارتباط افزایش تعداد پست های وبلاگ و افزایش ترافیک ارگانیک

43 . حتما در محتوای سایت خودتان از” راهنماها و ترفندها ” برای هدایت ترافیک بیشتر و ارگانیک به سایت تان استفاده کنید . در مطالعات زیادی مشخص شد که “جستجوی کاربر “حرف اول را در هدایت ترافیک به سایت شما دارد .

44 .حتما به ترندها و مطالب داغ روز توجه کنید و از آنها برای تولید محتوای سایت یا شبکه های اجتماعی استفاده کنید .

45 .محتوای مناسب با نیاز مخاطب برای توضیح محصول و همین طور محتوای طولانی تر منجر به بهبود بیشتر سئو سایت می شوند .

46 .اگر دنبال رتبه بالاتر در گوگل هستید حتما پست های وبلاگ طولانی بنویسید . بالاتر از 1500 کلمه .

47 .در وبلاگ خودتان حتما یک قسمت دانلود رایگان مرتبط با تخصص خودتان قرار بدهید . مثلا دانلود کتاب الکترونیکی ، دانلود والپیپر ، دانلود تصاویر خاص و…

دانلود رایگان
دانلود رایگان

48 . برای توضیح محصولات خودتان حتما یک دستورالعمل استاندارد داشته باشید .

برای تولید محتوای با کیفیت و طولانی برای توضیح محصولات می توانید از این الگو پیروی کنید :

  • یک عنوان با تگ h2 با اسم محصول + کلمه کلیدی دوم
  • یک پاراگراف معرفی ( حدود 50 کلمه )
  • لیست ویژگی های محصول با بولت
  • یک پاراگراف توضیحات محصول تکمیلی ( حدود 50 کلمه )
  • یک ویدئو از نحوه کاربرد و استفاده از محصول

49 .برای هر قسمت از قیف فروش محتوای مخصوص به خودش را بنویسید. معمولا خریداران فوری و در همان لحظه ورودشان به سایت خرید نمی کنند. برای هر مرحله از شک و تردید مخاطب باید یک محتوای تخصص داشته باشید . مثلا در یک جایی لازم است از مزایای خاص محصول تان بگویید و به مخاطب نشان دهید که محصول شما چه مشکلی را در زندگی او حل میکند یا نسبت به بقیه محصولات مشابه بازار چه ویژگی خاص و منحصر به فردی دارد . نباید بگذارید هیچ شک و تردید در دل مخاطب باقی بماند .

50 .حتما این روزها از محتوای ویدئویی برای افزایش فروش و همین طور سئو سایت تان استفاده کنید .

51 .در یک جدول و به صورت کلیدی ویژگی های محصول خودتان را با محصول رقیبان مقایسه کنید .

ار تقا و آگاهی از برند

52 .کسب اعتبار و دید مثبت نسبت به برند شما مهمترین مساله در آگاهی از برند و موفقیت برند شماست . طبق بررسی ها 85% مشتریان به توصیه دوستان یا اطرافیان شان یا حتی بقیه افراد جامعه که حتی شاید آنها را نشناسند خرید می کنند .

بازاریابی دهان به دهان
بازاریابی دهان به دهان

53 .از جستجوهای ارگانیک برای خرید محصول خاص غافل نشوید . بیشترین فروش ها از هدایت خریدارانی ایجاد میشود که خودشان دنبال خرید یک محصول خاص بوده اند نه اینکه به کمک تبلیغات به سمت یک صفحه هدایت شده اند .

54 .حتما از سیستم نظر دهی و رتبه بندی محصولات استفاده کنید .

55 .حتما با فروشگاه های بزرگ اینترنتی مانند دیجی کالا و بامیلو و… برای معرفی محصولات خودتان استفاده کنید و محتوای اختصاصی برای گذاشتن محصولات تان در این نوع سایت ها بنویسید و در آنجا در صورت اجازه به سایت خودتان لینک بدهید .

56 .طبق آخرین الگوریتم های گوگل در رتبه بندی سایت ها لینک دهی و محتوای با کیفیت دو فاکتور اصلی و مهم در رتبه بندی هستند . پس برای همه قسمت های سایت تان از محتوای با کیفیت و مخاطب پسند استفاده کنید .

57 .با وبلاگ نوس های حرفه ای یا اینفلونسرهای اینستاگرام و شبکه های اجتماعی تماس بگیرید و از آنها بخواهید در صورت استفاده از محصول و رضایت برای شما تبلیغ کنند و اسم محصول و لینک سایت یا شبکه اجتماعی شما را در صفحه خودشان بگذارند .

58 .حتما مشتریان را ترغیب کنید که در پایین محصولات شما نظر خودشان را ثبت کنند چون به این طریق هم مشتریان دیگر رغبت بیشتری به خرید پیدا میکنند و اعتمادشان بیشتر میشود و هم به صورت رایگان در حال محتوا سازی و افزایش حجم محتوای صفحه هستید .

ترغیب مشتریان برای گذاشتن کامنت
ترغیب مشتریان برای گذاشتن کامنت

59 .همیشه به شعار و اهداف برندتان پایبند باشید تا هم مخاطب به شما اطمینان کند و هم گوگل.

60 .حتما در تولید محتوای سایت از” پست مهمان “استفاده کنید. شما به عنوان نویسنده سایت یا مدیر سایت می توانید با وب سایت های دیگر توافق کنید و هر چند وقت یک بار به صورت تعاملی یک پست برای وب سایت های دیگر بنویسید و در قسمت بیو نویسنده به سایت یا وبلاگ خودتان لینک بدهید . البته همه شرایط بسته به توافق دو طرف است .

61 .حتما از ریچ اسنیپت rich snippet برای بهینه سازی سئو سایت استفاده کنید . ریچ اسنیپت برای توصیف اطلاعات و داده های نشانه گذاری شده وب سایت ها استفاده میشود که وبمسترها می توانند این داده ها را به کد HTML سایت خود اضافه کنند . ریچ اسنیپت های برای کمک به موتورهای جستجو برای درک بهتر موضوع و محتوای یک وب سایت استفاده میشوند .

62 .از تبلیغات کلیکی برای شناساندن و معرفی برند خودتان در سایت های معتبر و مرتبط به حوزه کاری خودتان استفاده کنید .

63 .از پست های وبلاگ مرتبط با محصولات خودتان استفاده کنید . بیشتر پست هایی که به صورت راهنما و ترفند هستند نه اشاره مستقیم به محصول و نه معرفی محصول . مثلا اگر شما یک فروشگاه اینترنتی لباس دارید در وبلاگ سایت یک مقاله بنویسید در مورد اینکه ” چگونه رنگ لباس را متناسب با رنگ پوست مان انتخاب کنیم ؟”

64 .در وبلاگ یا وب سایت های دیگر یک رپورتاژ خبری مفید و هیجان برانگیز برای معرفی سایت یا محصولات تان منتشر کنید . اینکار علاوه بر افزایش ترافیک ارگانیک باعث یک بک لینک خوب هم میشود .

65 .از استراتژی لینک شکسته یا Broken Link برای افزایش ترافیک سایت تان استفاده کنید . لینک شکسته به لینکی گفته میشود که بنابر دلایلی در اتصال و آدرس دهی مشکلی دارد و هیچ کاربری با کلیک روی لینک مورد نظر به آدرس و صفحه ی مورد نظر انتقال نمی یابد و با خطا و اشکال مواجه میشود . اگر هر چند وقت یکبار سرکشی به سایت نکنید و لینک های شکسته یا خراب را پیدا نکنید و مشکل را برطرف نکنید قطعا در سئو سایت تاثیر منفی دارد .

تعمیر لینک های شکسته
تعمیر لینک های شکسته

66 .گوگل لینک های طبیعی را از هر چیزی بیشتر دوست دارد و برای آن ارزش قائل است و ارتباط های سالم و صادقانه را می پسندد . بهتر است با سایت های دیگر در ارتباط باشید و با یکدیگر تبادل لینک داشته باشید . دقیقا مانند همکاری اسنپ با بسیاری از کسب و کارها و سایت های دیگر و به اشتراک گذاشتن لینک آنها همراه با تخفیف سفر برای هر مسافر.

67 .همیشه دنبال مناسبت ها ، همایش ها ، کارهای خیریه و هر اتفاقی که می توانید با تولید محتوای مناسب باعث معرفی برند خود شوید باشید و به عنوان اسپانسر در آنها شرکت کنید .

68 .در بحث های فروم ها و انجمن های مختلف شرکت کنید و به روش های مختلف سعی کنید نامی از برندتان در آنها بیاورید و برند خودتان را به افراد معرفی کنید .

69 .اگر محتوایی به صورت کتاب الکترونیکی دارید حتما در سایت هایی مانند کتاب سبز یا کتابناک یا هر سایت دیگری که به صورت رایگان می توانید کتاب خود را آپلود کنید بگذارید .

تجربه رایتینا : ما در رایتینا این مورد را تجربه کردیم و کتاب الکترونیکی ” چگونه یک هکر روانشناسی در تولید محتوا شویم ؟” را در سایتهایی مانند کتاب سبز ، کتابناک و… منتشر کردیم و نتیجه خوبی هم گرفتیم

70 .حتما در سایت ها و اپلیکیشن هایی که کارشان معرفی خدمات و کسب و کارها به صورت رایگان است ثبت نام کنید . یک نمونه قدیمی این سایت ها ایستگاه است که به صورت رایگان تبلیغ مشاغل و کسب و کارها را میکند .

71 .حتما با محتوای مناسب کاربران را تشویق کنید که بعد از خرید از شما حتما در کامنت ها نظرات خود را بازگو کنند و برای اینکار یک جایزه کوچک یا بن تخفیف برای خرید بعدی یا هر چیز دیگری که به ذهنتان می رسد برای تشویق مخاطب به کامنت گذاری استفاده کنید .

البته آمازون از یک روش جذاب و اتومات برای گرفتن نظر مشتریان استفاده میکند که در زیر می توانید یک نمونه آن را ببینید:

کامنت گذاشتن کاربران
کامنت گذاشتن کاربران

ابزارهای مفید

72 .از google shopping برای افزایش نرخ تبدیل به جای تبلیغات کلیکی استفاده کنید .

73 .از Google Trends برای جستجوی کلمات کلیدی و مقایسه آنها استفاده کنید . این عمل فقط برای نوشتن مقاله ها نیست . راه جدیدتر و کاربردی تر این است که علاوه بر استفاده از این ابزار در هنگام نوشتن محتوا بعدها برای بازنویسی مقالات هم استفاده کنید و هر چند وقت یکبار کلمات کلیدی جدیدتر و به روز تر را جایگزین قبلی ها بکنید .

74 .برای اطلاع از میزان ترافیک ارگانیک و سایر اطلاعات مفید و کاربردی حتما برای تجزیه و تحلیل سایت تان از Analytics استفاده کنید .

75 .از سایت هایی مانند Crazy Egg که به شما نقشه حرارتی سایت تان را نشان می دهند برای تجزیه و تحلیل گرافیکی سایت تان استفاده کنید . به کمک نقشه حرارتی شما به وسیله رنگ ها می توانید به صورت بصری ببینید که چه قسمت هایی از محتوا یا سایت شما بیشتر در معرض چشم بازدید کنندگان است و کلیک بیشتری دارد .

 نقشه حرارتی heatmap
نقشه حرارتی heatmap

76 .از Search Console برای تجزیه و تحلیل کلمات و عبارت هایی استفاده کنید که در حال حاضر بیشترین سرچ را در رسیدن مخاطب به سایت شما داشته اند .

77 .از AdWords Keyword Planner برای پیدا کردن کلمات کلیدی اصلی و کلمات کلیدی مشابه برای نوشتن محتوا برای سایت تان استفاده کنید .

78 .از e-commerce tracking in Analytics برای جمع آوری اطلاعات در HTML و جاوا اسکریپت برای افزایش سرعت سایت استفاده کنید .

79 .برای تجزیه و تحلیل رقیبان خودتان و گرفتن بک لینک از Moz’s Open Site Explorer استفاده کنید .

80 .پلاگین Yoast SEO که برای بهینه سازی سایت های وردپرسی است را حتما نصب کنید .

yoast seo
yoast seo

81 .از Siteliner برای اسکن سایت تان برای محتواهای تکراری که تاثیر بسیار منفی روی سئو سایت دارند استفاده کنید .

82 .از LSI Keyword Generator برای تولید کلمات کلیدی مشابه استفاده کنید . مثلا من به عنوان نمونه ” تولید محتوا ” را در این سایت جستجو کردم تا کلمات کلیدی مشابه را معرفی کند .

83 .حتما از AddThis برای ایجاد دکمه های به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی استفاده کنید .

84 .از شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام ، تلگرام ، فیس بوک و یا پینترست برای افزایش ترافیک ارگانیک سایت خودتان استفاده کنید .

از شبکه های اجتماعی برای افزایش ترافیک ارگانیک استفاده کنید
از شبکه های اجتماعی برای افزایش ترافیک ارگانیک استفاده کنید

85 .از پیشنهادهای سایت هایی مانند آمازون برای کشف تعداد زیادی کلمات کلیدی طبیعی که بازدید کننده ها برای پیدا کردن محصولات مورد نظرشان سرچ میکنند استفاده کنید .

86 .از نحوه دسته بندی محصولات و زیر دسته بندی های سایت هایی مانند آمازون برای کمک به دسته بندی حرفه ای سایت تان استفاده کنید .

87 .از Keyword Tool Dominator برای جستجوی کلمات سریع در آمازون ، یوتیوب و گوگل استفاده کنید.

88 .از ScreamingFrog برای جستجوی صفحات با خطای 404 و محتواهای تکراری و موارد دیگر استفاده کنید .

89 .از سایت های خارجی برای ایده گرفتن و نام گذاری بخش های مختلف سایت تان به نام های جدید تر کمک بگیرید . مثلا سایتی مانند Williams Sonoma به جای “blog” از ” taste ” برای مقالات و طرز تهیه غذاهای مختلف استفاده میکند .

90 .از سایتی مانند Mention برای دیدن سایت هایی که نام برند شما را برده اند یا منشن کرده اند استفاده کنید . در این بین می توانید سایت هایی را پیدا کنید که فقط از شما نام برده اند و لینکی نداده اند گاهی این سایت ها با دادن هزینه ،لینک سایت شما را هم می گذارند .

91 .برای پیدا کردن برچسب ها و کلمات کلیدی عمومی می توانید از پیشنهادهای خود گوگل که در پایین صفحه جستجو می آید استفاده کنید .

92 .برای تجزیه و تحلیل بک لینک های سایت و همین طور ترافیک ارگانیک می توانید از سایت Do this on Ahrefs  استفاده کنید .

93 .برای تولید محتوای ویدئویی رایگان و نسخه نمایشی محصول می توانید از Biteable استفاده کنید .

محتوای ویدئویی
محتوای ویدئویی

94 .از طریق Link Bait محتوایی تولید کنید که انقدر مفید و با ارزش باشد که تعداد زیادی بک لینک طبیعی را به سایت شما سرازیر کند . این نوع محتوا می تواند هر نوعی از محتوا شامل ، فایل صوتی ، ویدئو ، عکس یا یک فایل آموزشی باشد . برای این مورد شما می توانید از ابزار Canva استفاده کنید .

95 .شما فقط 7 ثانیه وقت دارید که بتوانید مخاطب را راضی به خواندن محتوای خود بکنید . اگر نتوانید از این زمان استفاده کنید و محتوای شما خوانا نباشد نرخ ترک سایت شما افزایش می یابد . شما می توانید از سایت Readable برای تست خوانایی محتوا استفاده کنید .

96 .از سایت هایی مثل Quick Sprout برای بهبود on-page SEO سایت استفاده کنید که قطعا باعث افزایش ترافیک ارگانیک و نرخ کلیک میشود .

97 .حتما هر چند روز یکبار به سایت Quora سری بزنید و سوالات مطرح شده در مورد محصول یا محصولات مشابه را ببینید . علاوه بر این می توانید هر از گاهی به سوالات سئو هم سری بزنید . این سوالات همراه پاسخ های آن می توانند یک کتاب باارزش آموزشی برای شما شوند تا بتوانید با تولید محتوای هدفمند به سوالات مخاطب محصولات تان پاسخ بدهید و هم سئو سایت خودتان را بهبود بدهید . ( Quora یک سایت برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل و مباحث مختلف از جمله سئو ، اینترنت ، مدیریت و… است )

98 .از سایت Google’s free Mobile Testing Tool برای اطمینان از اینکه سایت تان برای موبایل بهینه شده است یا نه استفاده کنید . این سایت البته پیشنهادهایی را هم برای بهبود به شما می دهد .

99 .برای افزایش فروش حتما باید دنبال کلمات کلید ای باشید که کاربران به قصد خرید سرچ می کنند . یکی از سایت هایی که بیشتر سئوکارهای حرفه ای از طریق آن مشکلات سئو را پیدا میکنند SEMrush است . این سایت به صورت رایگان نیست و با پرداخت هزینه ماهانه می توانید اطلاعات زیادی برای بهبود سئو سایت از آن استخراج کنید .

100 .تکنیک های سئو الزاما همیشه سیاه و سفید نیستند . با استفاده از ابزار Raven Tools می توانید هر نکته و مسائلی که پشت پرده باقی مانده و از آنها اطلاع ندارید را کشف کنید و اصلاح کنید .

101 .در بازاریابی دیجیتال یا هر هدف دیگری که برای کسب و کار و زندگی خود تعیین می کنید واقع بین باشید . این راهنما قطعا به شما کمک میکند که سئو SEO سایت خود را بهبود دهید اما قطعا نه فوری . قبل از اینکه وارد اجرای تمامی این راهکارها بشوید بهتر است اهداف خود را تعیین کنید .

 

 

مینی‌آموزش UX-Writing | دکمه‌نویسی

هدف: یادگیری دکمه‌نویسی و CTA ها ( چه جوری یه دکمه یا لینک رو انقدر جذاب و تاثیرگذار بنویسیم که کاربر روش کلیک کنه؟ )

۳ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • سلام. ممنون از مقاله های جالب تون

  • سلام.
    اگر سایت ما در زمینه ای فعالیت کنه برای کاربر ضروری هست ولی به دلیل جدید بودن این مسائل کلمات کلیدی مرتبط جستجوی قابل توجهی در گوگل نداشته باشند، در اینصورت چطور باید از ترافیک ارگانیک گوگل استفاده کرد؟

    اگر کلمه کلیدی توسط سایت های زرد مثل بیتوته استفاده شده باشه و محتوای سطحی و نامعتبر به خورد کاربر داده شده باشه اونوقت باید چکار کرد؟

    • ناتاشا جعفری
      ۱۳۹۸/۱۲/۱۰ ۶:۱۵ ق.ظ

      سلام . لحظه هاتون سبز و شاد
      بعضی از کلمات کلیدی هستن که درسته ممکنه تو این زمان زیاد سرچ نشن ولی ممکنه تا چند ماه آینده این قابلیت رو داشته باشن که ترند بشن یا تعداد دفعات سرچ بالا بره . در کنارش شما با تولید محتوای باارزش و بسیار کاربردی و مخاطب پسند قطعا میتونید به سایت های زرد غلبه کنید و پیشرو باشید .

ببخشید، برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید

101 راه افزایش ترافیک ارگانیک ، نرخ تبدیل و فروش سایت ( ارائه راهکارهای تجربه شده برای بهبود سئو + معرفی 28 ابزار کاربردی )

قطعا همه ما می دانیم که هرچه تعداد ترافیک ارگانیک سایت ما بیشتر شود مشخصا نرخ تبدیل و در نهایت فروش ما هم بیشتر می شود . و فروش بیشتر بدون تومانی هزینه تبلیغات می تواند ما را به یک امپراطوری بزرگ در تجارت الکترونیک تبدیل کند . اما در عمل گرفتن ترافیک ارگانیک اصلا به راحتی گفتن آن نیست و برای گرفتن ترافیک بیشتر نیاز به تولید محتوای خاص و منحصر به فرد و سئو حرفه ای داریم.

در این مقاله رایتینا می خواهیم در کنار هم به 101 راه افزایش ترافیک ارگانیک از طریق بهبود سئو سایت بپردازیم :

ساختار سایت

ساختار سایت شما فونداسیون سایت شماست . بنابراین هر گونه اشتباه و عملکرد نامناسب در این قسمت می تواند باعث نابودی کل سایت و دلسرد و ناامید شدن شما از ساخت سایت و فروش آنلاین شود .

پس بهتر است از این ترفندها استفاده کنید و یک تجربه کاربری عالی و فراموش نشدنی برای کاربران و مخاطب خودتان فراهم کنید .

1 . فروشگاه اینترنتی یا سایت تجاری شما باید روی HTTPS باشد . این مساله باعث میشود که شما بتوانید از اطلاعات مشتری محافظت کنید ، از طرفی گوگل هم به شما اعتماد کند و در نهایت باعث بهبود سئو SEO سایت شما میشود .

سرعت لود شدن سایت
سرعت لود شدن سایت

2 . سرعت یک عامل بسیار مهم برای موتورهای جستجو می باشد که شما باید به آن توجه کنید . با افزایش سرعت لود شدن ، قطعا میزان bounce rate یا نرخ ترک بازدید کننده هم افزایش می یابد که این مساله متاسفانه از نظر موتورهای جستجو خیلی بد است .

3 . این روزها به هیچ وجه جستجو موبایل را نادیده نگیرید. طبق آمارها به زودی 50 % در آمد آنلاین از اکانت هایی است که از طریق موبایل آنلاین هستند. پس حتما در اولویت بسیار بالا سایت خودتان را برای موبایل بهینه کنید .

بهینه کردن سایت برای موبایل
بهینه کردن سایت برای موبایل

 4 . ایجاد لینک های قوی و با کیفیت می تواند میزان ترافیک و رتبه سایت تان را به میزان زیادی تحت تاثیر قرار بدهد .

 5 .نوشتن meta-descriptions یا توضیحات متا قوی و حرفه ای می تواند در افزایش CTR یا نرخ کلیک ارگانیک موثر باشد . توضیحات متا رنک شما را به طور مستقیم تحت تاثیر قرار نمیدهد اما می تواند در CTR یا نرخ کلیک روی لینک سایت شما تاثیر گذار باشد .

 6 . تگ ALT را در عکس ها فراموش نکنید این نه تنها باعث میشود که ربات های جستجو گر راحت تر موضوع عکس شما و همین طور متن شما را تشخیص بدهند بلکه به بازدید کننده ها هم کمک میکند که در جستجوی کلمه کلیدی یا عبارت کلیدی موضوع عکس شما را به راحتی تشخیص بدهند .

برای بهبود سئو سایت از Breadcrumb یا نشانگر صفحه استفاده کنید
برای بهبود سئو سایت از Breadcrumb یا نشانگر صفحه استفاده کنید

7 .حتما در بالای صفحات از Breadcrumb یا نشانگر صفحه استفاده کنید . این نشانگر های صفحه به مخاطب کمک می کنند که موقعیت فعلی خود را در سایت شما بدون اینکه نیاز باشد به آدرس URL نگاه کند و از روی آن تشخیص بدهد پیدا می کند .

8 .اگر در سایت تان یک محصولی دارید که دیگر موجود نیست و یا منقضی شده است بهتر است از 301 ریدایرکت 301-redirect به جای نمایش صفحه 404 استفاده کنید . ریدایرکت 301 به معنی انتقال دائمی یک آدرس یا صفحه به صفحه معتبر دیگر می باشد . این حرکت باعث میشود که اعتبار و رتبه سایت شما حفظ شود و تمام اعتبار حفظ شده به صفحه جدیدی انتقال یابد .

 9 .بهتر است صفحات دسته بندی مثلا لباس زنانه یا مردانه در یک سایت فروش لباس را کاملا مجزا در غالب یک صفحه اصلی در نظر بگیرید و طراحی و محتوای خاص خودش را تولید کنید .

10 . URL صفحات را جوری تعیین کنید که هم کاربر پسند باشد هم گوگل پسند.

موثرترین ساختار URL برای صفحات دسته بندی یا محصول به این شکل است :

صفحه دسته بندی :  Website.com/category/

صفحه زیر دسته : Website.com/category/sub-category/

صفحه محصول : website.com/category-sub-category/product-name/

11 .همیشه در ساختار سایت زیر دسته بندی ها را هم با رفتن روی لینک نشان بدهید . دقیقا مانند کاری که آمازون میکند .

12 .برای کمتر شدن زمان بارگزاری سایت تان حتما از تصاویر فشرده شده استفاده کنید .

معرفی سایت : برای گرفتن امتیاز 100 از 100 از Google PageSpeed Insights می توانید از این راهنما استفاده کنید .

معرفی مقاله مرتبط : چگونه در PageSpeed Insights گوگل امتیاز ۱۰۰% در سرعت سایت بگیریم ؟ (راهنمای تخصصی افزایش نرخ تبدیل )

13 .به هیچ وجه SEO اختصاصی برای سایت های بزرگ فروش اینترنتی را نادیده نگیرید . مثلا در مورد سایت های خارجی که محل اصلی فروش شان در آمازون است، سئو اختصاصی برای آمازون به یک فروشگاه کمک کرد که بتواند با بهینه سازی در عرض 10 دقیقه 320% فروش خود را افزایش دهد . ( منبع )

14 .عنوان سئو صفحات یا مقاله ها را با حدود 60-70 حرف بهینه کنید و حتما سعی کنید از کلمات کلیدی جذاب و جلب توجه کننده استفاده کنید .

عنوان مقاله را جذاب بنویسید
عنوان مقاله را جذاب بنویسید

15 .همیشه در صفحات محصول دکمه های به اشتراک گذاری در شبکه ها اجتماعی بگذارید تا بازدید کنندگان بتوانند در صورتی که از محصول خوششان آمد و تمایل داشتند به دوستان شان هم معرفی کنند ،به راحتی با این دکمه های به اشتراک گذاری این کار را انجام دهند.

 

صفحات error 404 را به ماشین پولسازی تبدیل کنید !
صفحات error 404 را به ماشین پولسازی تبدیل کنید !

16 .صفحات خطای 404 سایت را به یک ماشین پول سازی تبدیل کنید !! صفحات خطای 404 زمانی به نمایش در می آیند که آدرس صفحه تغییر کرده باشد یا برای همیشه حذف شده باشد و یا کاربر به اشتباه یک آدرس را وارد کرده است .

برای اینکه بازدید کننده فکر نکند که بیرون سایت شما پرتاب شده است می توانید کارهای زیادی انجام دهید از جمله اینکه لینک صفحات پر بازدید خودتان را در این صفحه قرار دهید و یا یک امکان جستجو در سایت برای کاربر تعریف کنید و یا از ریدایرکت 301 استفاده کنید .

17 .با اضافه کردن قابلیت چت آنلاین نرخ تبدیل خود را می توانید تا 50% افزایش بدهید .

18 .همیشه یک سایت مپ و Robots.txt بسازید و به گوگل برای اسکن کردن و ایندکس شدن بیشتر ارائه بدهید .

19 .مطمئن شوید که با افزایش سرعت و لینک های داخلی خوب نرخ ترک یا Bounce rate سایت خودتان را کم کرده اید .

20 .حتما از لینک های داخلی و معرفی محصولات بیشتر و مرتبط با محصولی که در حال حاضر کاربر در صفحه آن است استفاده کنید .

21 .از کلمات جذب کننده و جالب تر از ” اینجا کلیک کنید ” استفاده کنید تا نرخ کلیک را در سایت تان افزایش دهید .

22 . حتما روی UX یا تجربه کاربری به صورت حرفه ای کار کنید . در حال حاضر مهمترین فاکتور بهینه سازی SEO ،کاربران واقعی هستند نه موتورهای جستجو . پس بهتر است برای بهبود تجربه کاربری، طراحی سایت و مطالب داخل سایت را کاملا قابل فهم و ساده کنید .

UX تجربه کاربری
UX تجربه کاربری

23 .دائما در حال تغییر و بهینه سازی دکمه های CTA یا اقدام به عمل سایت خود بر اساس فصل و مناسبت های خاص و اهداف کوتاه مدت باشید.

24 .روی صفحه ” درباره ما ” حسابی کار کنید و سعی کنید یک صفحه حرفه ای با محتوای عالی بسازید و خودتان و کسب و کارتان را به طور کامل و دقیق به گوگل و مخاطب معرفی کنید .

25 .همشه در قسمت توضیحات متا از نام محصول یا معرفی چند کلمه ای محصولی که قرار است در آن صفحه به مخاطب نشان داده شود استفاده کنید تا به مخاطبی که وارد سایت تان میشود دقیقا همان چیزی را بدهید که دنبال آن است .

26 .حتما روی کلمات کلیدی طولانی و دنباله دار تمرکز کنید . این نوع کلمات شاید باور نکنید اما قادر هستند 20.000 برابر ترافیک ارگانیک بیشتری در ماه به سمت سایت شما هدایت کنند .

27 .صفحه اصلی سایت شما باید شروعی برای روند فروش شما باشد ! باید در صفحه اول دقیقا محصولات و پیشنهادهایی بگذارید که به هیچ وجه رد شدنی نباشند.

28 .حتما صفحات دسته بندی با کلمات کلیدی خاص بسازید . مثلا صفحه ” قفل دیجتال اثر انگشتی ” در یک سایتی که نمایندگی فروش قفل دیجیتال است می تواند یک صفحه دسته بندی بسیار پربازدید باشد .

29 .فراموش نکنید که گوگل URL هایی با کلمات کلیدی واضح و کوتاه و کم حجم را می پسندد . پس بهتر است تا جایی که ممکن است از حروف و کلمات نا مفهوم و بی ربط استفاده نکنید و به جای آن  از کلمات کلیدی هدفمند استفاده کنید .

طبق این نمودار URL های کوتاه در مقایسه با نوع طولانی تر از نظر گوگل بهتر است و رتبه بالاتری به آنها می دهد .

تاثیر طول URL روی رتبه در گوگل
تاثیر طول URL روی رتبه در گوگل

30 .حتما از گواهی SSL یا Secure Socket Layer که یک پروتکل امنیتی برای تامین امنیت تبادلات روی اینترنت است استفاده کنید . قطعا گوگل برای سایت شما در این حالت اعتبار بیشتری قائل میشود .

31 .زمانی که در حال حاضر محصولی را در انبار موجود ندارید بهتر است مشتری راغبی که به سایت تان آمده را نگذارید همین طوری از سایت خارج شود . او را به محصولات مشابه هدایت کنید یا اینکه از او بخواهید آدرس ایمیل اش را به شما بدهد تا درآینده در صورت موجود بودن آن محصول به او اطلاع بدهید .

32 .حتما در نسخه بهینه شده سایت برای موبایل مطمئن شوید که عکس ها کوچکتر از 70kB هستند چون در غیر این صورت زمان لود شدن صفحه بالا می رود .

33 .اطلاعات لینک ورودی به صفحه محصول را جوری بنویسید و تنظیم کنید که تقریبا کاربر با یک نگاه کل اطلاعات محصول را ببیند و بداند که دقیقا می خواهد وارد چه صفحه ای بشود . این حالت باعث افزایش نرخ کلیک روی لینک سایت شما می شود .

مثلا به صورت مختصر توضیح بدهید که : ارسال رایگان به سراسر ایران + خدمات پشتیبانی 24 ساعته + امکان برگشت محصول تا 7 روز + و..

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”reg” ihc_mb_template=”3″ ]

34 .حتما از تگ های h1 برای صفحات محصول استفاده کنید . که این مساله هم سئو سایت تان را بهبود میدهد و هم برای راحتی کاربر بهتر است . به عنوان مثال شما می توانید از نام محصول به عنوان تگ h1 استفاده کنید .

35 .از تگ های canonical برای سازمان دادن محتوا و صفحات تکراری استفاده کنید . زمانی که روبات ها به صفحاتی با مطالب یکسان بر می خورند اگر هر دو مطلب را ایندکس کنند برای شما نتیجه بسیار بدی دارد و اینجاست که تگ canonical  به کمک شما می آید .

36 .در صفحات محصول حتما فوریت و محدودیت قائل شوید . یعنی چی؟ یعنی مثلا در زیر محصول بنویسید که فقط 9 روز وقت باقی مانده برای استفاده از تخفیف 10%

برای زمان تخفیف محدودیت قائل شوید
برای زمان تخفیف محدودیت قائل شوید

محتوای سایت

37 .برای افزایش نرخ کلیک یا CTR  حتما از عبارت های ترغیب کننده مانند ” ارسال رایگان در سراسر ایران “ ، ” تخفیف ” و ” حراج ” و.. استفاده کنید .

38 .در تمامی صفحات محصول و دسته بندی محصولات حداقل 1000 کلمه محتوا بنویسید . و حدود 3 تا 5 بار کلمات کلیدی و کلمات مشابه را به کار ببرید .

39 .بدون محتوا گوگل شما را در رتبه بندی خود وارد نمی کند و هیچ ترافیک ارگانیکی به سایت تان نمی فرستد . پس حتما برای توضیحات محصول محتوای غنی و کامل بنویسید .

40 .حتما از محتوایی برای مقایسه محصولات مختلف چه در مورد محصولات سایت خودتان چه مقایسه آنها با محصولات مشابه استفاده کنید .

41 .از زبان و لحن قانع کننده و کلمات قدرت مند برای عنوان محصولات و همین طور توضیح محصول استفاده کنید .

42 .سعی کنید هر ماه تعداد پست های بیشتری منتشر کنید . طبق تحقیقاتی که HubSpot انجام داده و منتشر کرده است ، سایت هایی که 16 + پست در وبلاگ خودشان در هر ماه منتشر می کنند ترافیک و فروش بیشتری هم دارند .

ارتباط افزایش تعداد پست های وبلاگ و افزایش ترافیک ارگانیک
ارتباط افزایش تعداد پست های وبلاگ و افزایش ترافیک ارگانیک

43 . حتما در محتوای سایت خودتان از” راهنماها و ترفندها ” برای هدایت ترافیک بیشتر و ارگانیک به سایت تان استفاده کنید . در مطالعات زیادی مشخص شد که “جستجوی کاربر “حرف اول را در هدایت ترافیک به سایت شما دارد .

44 .حتما به ترندها و مطالب داغ روز توجه کنید و از آنها برای تولید محتوای سایت یا شبکه های اجتماعی استفاده کنید .

45 .محتوای مناسب با نیاز مخاطب برای توضیح محصول و همین طور محتوای طولانی تر منجر به بهبود بیشتر سئو سایت می شوند .

46 .اگر دنبال رتبه بالاتر در گوگل هستید حتما پست های وبلاگ طولانی بنویسید . بالاتر از 1500 کلمه .

47 .در وبلاگ خودتان حتما یک قسمت دانلود رایگان مرتبط با تخصص خودتان قرار بدهید . مثلا دانلود کتاب الکترونیکی ، دانلود والپیپر ، دانلود تصاویر خاص و…

دانلود رایگان
دانلود رایگان

48 . برای توضیح محصولات خودتان حتما یک دستورالعمل استاندارد داشته باشید .

برای تولید محتوای با کیفیت و طولانی برای توضیح محصولات می توانید از این الگو پیروی کنید :

  • یک عنوان با تگ h2 با اسم محصول + کلمه کلیدی دوم
  • یک پاراگراف معرفی ( حدود 50 کلمه )
  • لیست ویژگی های محصول با بولت
  • یک پاراگراف توضیحات محصول تکمیلی ( حدود 50 کلمه )
  • یک ویدئو از نحوه کاربرد و استفاده از محصول

49 .برای هر قسمت از قیف فروش محتوای مخصوص به خودش را بنویسید. معمولا خریداران فوری و در همان لحظه ورودشان به سایت خرید نمی کنند. برای هر مرحله از شک و تردید مخاطب باید یک محتوای تخصص داشته باشید . مثلا در یک جایی لازم است از مزایای خاص محصول تان بگویید و به مخاطب نشان دهید که محصول شما چه مشکلی را در زندگی او حل میکند یا نسبت به بقیه محصولات مشابه بازار چه ویژگی خاص و منحصر به فردی دارد . نباید بگذارید هیچ شک و تردید در دل مخاطب باقی بماند .

50 .حتما این روزها از محتوای ویدئویی برای افزایش فروش و همین طور سئو سایت تان استفاده کنید .

51 .در یک جدول و به صورت کلیدی ویژگی های محصول خودتان را با محصول رقیبان مقایسه کنید .

ار تقا و آگاهی از برند

52 .کسب اعتبار و دید مثبت نسبت به برند شما مهمترین مساله در آگاهی از برند و موفقیت برند شماست . طبق بررسی ها 85% مشتریان به توصیه دوستان یا اطرافیان شان یا حتی بقیه افراد جامعه که حتی شاید آنها را نشناسند خرید می کنند .

بازاریابی دهان به دهان
بازاریابی دهان به دهان

53 .از جستجوهای ارگانیک برای خرید محصول خاص غافل نشوید . بیشترین فروش ها از هدایت خریدارانی ایجاد میشود که خودشان دنبال خرید یک محصول خاص بوده اند نه اینکه به کمک تبلیغات به سمت یک صفحه هدایت شده اند .

54 .حتما از سیستم نظر دهی و رتبه بندی محصولات استفاده کنید .

55 .حتما با فروشگاه های بزرگ اینترنتی مانند دیجی کالا و بامیلو و… برای معرفی محصولات خودتان استفاده کنید و محتوای اختصاصی برای گذاشتن محصولات تان در این نوع سایت ها بنویسید و در آنجا در صورت اجازه به سایت خودتان لینک بدهید .

56 .طبق آخرین الگوریتم های گوگل در رتبه بندی سایت ها لینک دهی و محتوای با کیفیت دو فاکتور اصلی و مهم در رتبه بندی هستند . پس برای همه قسمت های سایت تان از محتوای با کیفیت و مخاطب پسند استفاده کنید .

57 .با وبلاگ نوس های حرفه ای یا اینفلونسرهای اینستاگرام و شبکه های اجتماعی تماس بگیرید و از آنها بخواهید در صورت استفاده از محصول و رضایت برای شما تبلیغ کنند و اسم محصول و لینک سایت یا شبکه اجتماعی شما را در صفحه خودشان بگذارند .

58 .حتما مشتریان را ترغیب کنید که در پایین محصولات شما نظر خودشان را ثبت کنند چون به این طریق هم مشتریان دیگر رغبت بیشتری به خرید پیدا میکنند و اعتمادشان بیشتر میشود و هم به صورت رایگان در حال محتوا سازی و افزایش حجم محتوای صفحه هستید .

ترغیب مشتریان برای گذاشتن کامنت
ترغیب مشتریان برای گذاشتن کامنت

59 .همیشه به شعار و اهداف برندتان پایبند باشید تا هم مخاطب به شما اطمینان کند و هم گوگل.

60 .حتما در تولید محتوای سایت از” پست مهمان “استفاده کنید. شما به عنوان نویسنده سایت یا مدیر سایت می توانید با وب سایت های دیگر توافق کنید و هر چند وقت یک بار به صورت تعاملی یک پست برای وب سایت های دیگر بنویسید و در قسمت بیو نویسنده به سایت یا وبلاگ خودتان لینک بدهید . البته همه شرایط بسته به توافق دو طرف است .

61 .حتما از ریچ اسنیپت rich snippet برای بهینه سازی سئو سایت استفاده کنید . ریچ اسنیپت برای توصیف اطلاعات و داده های نشانه گذاری شده وب سایت ها استفاده میشود که وبمسترها می توانند این داده ها را به کد HTML سایت خود اضافه کنند . ریچ اسنیپت های برای کمک به موتورهای جستجو برای درک بهتر موضوع و محتوای یک وب سایت استفاده میشوند .

62 .از تبلیغات کلیکی برای شناساندن و معرفی برند خودتان در سایت های معتبر و مرتبط به حوزه کاری خودتان استفاده کنید .

63 .از پست های وبلاگ مرتبط با محصولات خودتان استفاده کنید . بیشتر پست هایی که به صورت راهنما و ترفند هستند نه اشاره مستقیم به محصول و نه معرفی محصول . مثلا اگر شما یک فروشگاه اینترنتی لباس دارید در وبلاگ سایت یک مقاله بنویسید در مورد اینکه ” چگونه رنگ لباس را متناسب با رنگ پوست مان انتخاب کنیم ؟”

64 .در وبلاگ یا وب سایت های دیگر یک رپورتاژ خبری مفید و هیجان برانگیز برای معرفی سایت یا محصولات تان منتشر کنید . اینکار علاوه بر افزایش ترافیک ارگانیک باعث یک بک لینک خوب هم میشود .

65 .از استراتژی لینک شکسته یا Broken Link برای افزایش ترافیک سایت تان استفاده کنید . لینک شکسته به لینکی گفته میشود که بنابر دلایلی در اتصال و آدرس دهی مشکلی دارد و هیچ کاربری با کلیک روی لینک مورد نظر به آدرس و صفحه ی مورد نظر انتقال نمی یابد و با خطا و اشکال مواجه میشود . اگر هر چند وقت یکبار سرکشی به سایت نکنید و لینک های شکسته یا خراب را پیدا نکنید و مشکل را برطرف نکنید قطعا در سئو سایت تاثیر منفی دارد .

تعمیر لینک های شکسته
تعمیر لینک های شکسته

66 .گوگل لینک های طبیعی را از هر چیزی بیشتر دوست دارد و برای آن ارزش قائل است و ارتباط های سالم و صادقانه را می پسندد . بهتر است با سایت های دیگر در ارتباط باشید و با یکدیگر تبادل لینک داشته باشید . دقیقا مانند همکاری اسنپ با بسیاری از کسب و کارها و سایت های دیگر و به اشتراک گذاشتن لینک آنها همراه با تخفیف سفر برای هر مسافر.

67 .همیشه دنبال مناسبت ها ، همایش ها ، کارهای خیریه و هر اتفاقی که می توانید با تولید محتوای مناسب باعث معرفی برند خود شوید باشید و به عنوان اسپانسر در آنها شرکت کنید .

68 .در بحث های فروم ها و انجمن های مختلف شرکت کنید و به روش های مختلف سعی کنید نامی از برندتان در آنها بیاورید و برند خودتان را به افراد معرفی کنید .

69 .اگر محتوایی به صورت کتاب الکترونیکی دارید حتما در سایت هایی مانند کتاب سبز یا کتابناک یا هر سایت دیگری که به صورت رایگان می توانید کتاب خود را آپلود کنید بگذارید .

تجربه رایتینا : ما در رایتینا این مورد را تجربه کردیم و کتاب الکترونیکی ” چگونه یک هکر روانشناسی در تولید محتوا شویم ؟” را در سایتهایی مانند کتاب سبز ، کتابناک و… منتشر کردیم و نتیجه خوبی هم گرفتیم

70 .حتما در سایت ها و اپلیکیشن هایی که کارشان معرفی خدمات و کسب و کارها به صورت رایگان است ثبت نام کنید . یک نمونه قدیمی این سایت ها ایستگاه است که به صورت رایگان تبلیغ مشاغل و کسب و کارها را میکند .

71 .حتما با محتوای مناسب کاربران را تشویق کنید که بعد از خرید از شما حتما در کامنت ها نظرات خود را بازگو کنند و برای اینکار یک جایزه کوچک یا بن تخفیف برای خرید بعدی یا هر چیز دیگری که به ذهنتان می رسد برای تشویق مخاطب به کامنت گذاری استفاده کنید .

البته آمازون از یک روش جذاب و اتومات برای گرفتن نظر مشتریان استفاده میکند که در زیر می توانید یک نمونه آن را ببینید:

کامنت گذاشتن کاربران
کامنت گذاشتن کاربران

ابزارهای مفید

72 .از google shopping برای افزایش نرخ تبدیل به جای تبلیغات کلیکی استفاده کنید .

73 .از Google Trends برای جستجوی کلمات کلیدی و مقایسه آنها استفاده کنید . این عمل فقط برای نوشتن مقاله ها نیست . راه جدیدتر و کاربردی تر این است که علاوه بر استفاده از این ابزار در هنگام نوشتن محتوا بعدها برای بازنویسی مقالات هم استفاده کنید و هر چند وقت یکبار کلمات کلیدی جدیدتر و به روز تر را جایگزین قبلی ها بکنید .

74 .برای اطلاع از میزان ترافیک ارگانیک و سایر اطلاعات مفید و کاربردی حتما برای تجزیه و تحلیل سایت تان از Analytics استفاده کنید .

75 .از سایت هایی مانند Crazy Egg که به شما نقشه حرارتی سایت تان را نشان می دهند برای تجزیه و تحلیل گرافیکی سایت تان استفاده کنید . به کمک نقشه حرارتی شما به وسیله رنگ ها می توانید به صورت بصری ببینید که چه قسمت هایی از محتوا یا سایت شما بیشتر در معرض چشم بازدید کنندگان است و کلیک بیشتری دارد .

 نقشه حرارتی heatmap
نقشه حرارتی heatmap

76 .از Search Console برای تجزیه و تحلیل کلمات و عبارت هایی استفاده کنید که در حال حاضر بیشترین سرچ را در رسیدن مخاطب به سایت شما داشته اند .

77 .از AdWords Keyword Planner برای پیدا کردن کلمات کلیدی اصلی و کلمات کلیدی مشابه برای نوشتن محتوا برای سایت تان استفاده کنید .

78 .از e-commerce tracking in Analytics برای جمع آوری اطلاعات در HTML و جاوا اسکریپت برای افزایش سرعت سایت استفاده کنید .

79 .برای تجزیه و تحلیل رقیبان خودتان و گرفتن بک لینک از Moz’s Open Site Explorer استفاده کنید .

80 .پلاگین Yoast SEO که برای بهینه سازی سایت های وردپرسی است را حتما نصب کنید .

yoast seo
yoast seo

81 .از Siteliner برای اسکن سایت تان برای محتواهای تکراری که تاثیر بسیار منفی روی سئو سایت دارند استفاده کنید .

82 .از LSI Keyword Generator برای تولید کلمات کلیدی مشابه استفاده کنید . مثلا من به عنوان نمونه ” تولید محتوا ” را در این سایت جستجو کردم تا کلمات کلیدی مشابه را معرفی کند .

83 .حتما از AddThis برای ایجاد دکمه های به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی استفاده کنید .

84 .از شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام ، تلگرام ، فیس بوک و یا پینترست برای افزایش ترافیک ارگانیک سایت خودتان استفاده کنید .

از شبکه های اجتماعی برای افزایش ترافیک ارگانیک استفاده کنید
از شبکه های اجتماعی برای افزایش ترافیک ارگانیک استفاده کنید

85 .از پیشنهادهای سایت هایی مانند آمازون برای کشف تعداد زیادی کلمات کلیدی طبیعی که بازدید کننده ها برای پیدا کردن محصولات مورد نظرشان سرچ میکنند استفاده کنید .

86 .از نحوه دسته بندی محصولات و زیر دسته بندی های سایت هایی مانند آمازون برای کمک به دسته بندی حرفه ای سایت تان استفاده کنید .

87 .از Keyword Tool Dominator برای جستجوی کلمات سریع در آمازون ، یوتیوب و گوگل استفاده کنید.

88 .از ScreamingFrog برای جستجوی صفحات با خطای 404 و محتواهای تکراری و موارد دیگر استفاده کنید .

89 .از سایت های خارجی برای ایده گرفتن و نام گذاری بخش های مختلف سایت تان به نام های جدید تر کمک بگیرید . مثلا سایتی مانند Williams Sonoma به جای “blog” از ” taste ” برای مقالات و طرز تهیه غذاهای مختلف استفاده میکند .

90 .از سایتی مانند Mention برای دیدن سایت هایی که نام برند شما را برده اند یا منشن کرده اند استفاده کنید . در این بین می توانید سایت هایی را پیدا کنید که فقط از شما نام برده اند و لینکی نداده اند گاهی این سایت ها با دادن هزینه ،لینک سایت شما را هم می گذارند .

91 .برای پیدا کردن برچسب ها و کلمات کلیدی عمومی می توانید از پیشنهادهای خود گوگل که در پایین صفحه جستجو می آید استفاده کنید .

92 .برای تجزیه و تحلیل بک لینک های سایت و همین طور ترافیک ارگانیک می توانید از سایت Do this on Ahrefs  استفاده کنید .

93 .برای تولید محتوای ویدئویی رایگان و نسخه نمایشی محصول می توانید از Biteable استفاده کنید .

محتوای ویدئویی
محتوای ویدئویی

94 .از طریق Link Bait محتوایی تولید کنید که انقدر مفید و با ارزش باشد که تعداد زیادی بک لینک طبیعی را به سایت شما سرازیر کند . این نوع محتوا می تواند هر نوعی از محتوا شامل ، فایل صوتی ، ویدئو ، عکس یا یک فایل آموزشی باشد . برای این مورد شما می توانید از ابزار Canva استفاده کنید .

95 .شما فقط 7 ثانیه وقت دارید که بتوانید مخاطب را راضی به خواندن محتوای خود بکنید . اگر نتوانید از این زمان استفاده کنید و محتوای شما خوانا نباشد نرخ ترک سایت شما افزایش می یابد . شما می توانید از سایت Readable برای تست خوانایی محتوا استفاده کنید .

96 .از سایت هایی مثل Quick Sprout برای بهبود on-page SEO سایت استفاده کنید که قطعا باعث افزایش ترافیک ارگانیک و نرخ کلیک میشود .

97 .حتما هر چند روز یکبار به سایت Quora سری بزنید و سوالات مطرح شده در مورد محصول یا محصولات مشابه را ببینید . علاوه بر این می توانید هر از گاهی به سوالات سئو هم سری بزنید . این سوالات همراه پاسخ های آن می توانند یک کتاب باارزش آموزشی برای شما شوند تا بتوانید با تولید محتوای هدفمند به سوالات مخاطب محصولات تان پاسخ بدهید و هم سئو سایت خودتان را بهبود بدهید . ( Quora یک سایت برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل و مباحث مختلف از جمله سئو ، اینترنت ، مدیریت و… است )

98 .از سایت Google’s free Mobile Testing Tool برای اطمینان از اینکه سایت تان برای موبایل بهینه شده است یا نه استفاده کنید . این سایت البته پیشنهادهایی را هم برای بهبود به شما می دهد .

99 .برای افزایش فروش حتما باید دنبال کلمات کلید ای باشید که کاربران به قصد خرید سرچ می کنند . یکی از سایت هایی که بیشتر سئوکارهای حرفه ای از طریق آن مشکلات سئو را پیدا میکنند SEMrush است . این سایت به صورت رایگان نیست و با پرداخت هزینه ماهانه می توانید اطلاعات زیادی برای بهبود سئو سایت از آن استخراج کنید .

100 .تکنیک های سئو الزاما همیشه سیاه و سفید نیستند . با استفاده از ابزار Raven Tools می توانید هر نکته و مسائلی که پشت پرده باقی مانده و از آنها اطلاع ندارید را کشف کنید و اصلاح کنید .

101 .در بازاریابی دیجیتال یا هر هدف دیگری که برای کسب و کار و زندگی خود تعیین می کنید واقع بین باشید . این راهنما قطعا به شما کمک میکند که سئو SEO سایت خود را بهبود دهید اما قطعا نه فوری . قبل از اینکه وارد اجرای تمامی این راهکارها بشوید بهتر است اهداف خود را تعیین کنید .

 

 

۳ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • سلام. ممنون از مقاله های جالب تون

  • سلام.
    اگر سایت ما در زمینه ای فعالیت کنه برای کاربر ضروری هست ولی به دلیل جدید بودن این مسائل کلمات کلیدی مرتبط جستجوی قابل توجهی در گوگل نداشته باشند، در اینصورت چطور باید از ترافیک ارگانیک گوگل استفاده کرد؟

    اگر کلمه کلیدی توسط سایت های زرد مثل بیتوته استفاده شده باشه و محتوای سطحی و نامعتبر به خورد کاربر داده شده باشه اونوقت باید چکار کرد؟

    • ناتاشا جعفری
      ۱۳۹۸/۱۲/۱۰ ۶:۱۵ ق.ظ

      سلام . لحظه هاتون سبز و شاد
      بعضی از کلمات کلیدی هستن که درسته ممکنه تو این زمان زیاد سرچ نشن ولی ممکنه تا چند ماه آینده این قابلیت رو داشته باشن که ترند بشن یا تعداد دفعات سرچ بالا بره . در کنارش شما با تولید محتوای باارزش و بسیار کاربردی و مخاطب پسند قطعا میتونید به سایت های زرد غلبه کنید و پیشرو باشید .

ببخشید، برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید
فهرست