انتشار محتوا | یه چک لیست برای حداقل 10 برابر کردن مخاطب

  1. خانه
  2. بازاریابی محتوا
  3. انتشار محتوا | یه چک لیست برای حداقل 10 برابر کردن مخاطب

یک سوال بپرسم؟

پس از زدن دکمه ی”انتشار” چه می کنید؟

اگر وبلاگ شما مخاطب زیادی ندارد، احتمال دارد که کار درست را انجام نمی دهید.

این یک کار اشتباه است که وقت زیادی را صرف نوشتن پست های جدید بکنید و وقتی آن ها را پست کردید از آن ها غافل شوید.

در حقیقت، شما تنها باید 20 %از وقت خود را به محتوا نویسی اختصاص دهید و 80 % باقیمانده را به ترغیب افراد بپردازید تا پست های شما را ببینند.

می پرسید چگونه این کار را انجام دهیم؟

در این محتوای آموزشی رایتینا می خواهیم در مورد 9 کاری که باید بعد از انتشار یک پست انجام دهید صحبت کنیم

این محتوا را در اصل می توانید یک چک لیستی در نظر بگیرید که باید بعد از انتشار هر پست جلوی خودتان بگذارید و چک کنید که همه کارها را به درستی انجام می دهید یا نه ، و با این کار وبلاگ یا سایت خودتان را از چاه تاریک بیرون بکشید .

با دنبال کردن این پیشنهادات می توانید منتظر باشید که 10 برابر قبل برای پست های وبلاگ خودتان مخاطب جذب کنید!

آماده اید؟

عالیست، بیایید شروع کنیم.

بعد از انتشار محتوا باید … :  از ایمیل مارکتینگ برای تبلغ پست وبلاگ تان استفاده کنید

پس اولین کاری که باید انجام دهید این است که باید فورا یک متن ایمیل جذاب برای هر پست بنویسید و به کمک ابزارهایی مثل MailerLite و Sender  که تا حدود 1500 تا 2500 کاربر رایگان هستند و می توانید ماهانه تعداد مشخصی ایمیل ارسال کنید، برای تمام مخاطبان سایت تان و افرادی که در سایت شما به نوعی ثبت نام کرده اند یا خرید کرده اند بفرستید .

اصلا فکر نکنید که کار شما به عنوان یک تولید کننده محتوای حرفه ای این است که یک محتوای عالی بنویسید . اگر کسی از تولد محتوای عالی شما خبر نداشته باشد چه طور باید آن را بخواند و پیام شما را بگیرید ؟ پس وظیفه شما این است که مقالات وبلاگ تان را هم مثل یک کالا و خدماتی ببینید که باید برای آن بازاریابی کنید و آن را به مشتری ها بفروشید . مقالات وبلاگ شما هم دقیقا  فروشی هستند و باید برای هر کدام آنها مشتری خاص خودش را پیدا کنید .

البته ارسال ایمیل برای گرفتن ترافیک ترفندهای خاص خودش ار دارد که باید حسابی روی این مهارت کار کنید .

مثلا شاید مخاطب شما بیشتر تمایل داشته باشد که کل مطلب و آموزش را در همان ایمیل به او بگویید و او را به جای دیگری نفرستید . اما این مشخصا هیچ سودی برای شما ندارد و باعث افزایش ترافیک نمی شود .  وعلاوه بر این احتمال گذاشتن کامنت و یا خواندن مقالات مشابه هم به این شکل کم میشود .پس بهترین کار این است که هدف تان از ارسال ایمیلی بعد از انتشار پست فقط ایجاد کنجکاوی و ترغیب مخاطب به ورود به بخش وبلاگ و خواندن محتوا در سایت باشد .

مثلا این ایمیلی است که امروز ما در رایتینا برای مشترکین سایت مان فرستادیم تا بگوییم مقاله ای با عنوان « شیطان تولید محتوا و وبلاگ نویسی » برای شما پیغامی دارد !! (به جهنم تولید محتوا خوش آمدید !)  منتشر کرده ایم که اگر دوست دارید می توانید روی دکمه کلیک کنید و ادامه آن را بخوانید .

کار اولی که باید بعد از انتشار محتوا اتجام دهیم
کار اولی که باید بعد از انتشار محتوا اتجام دهیم

بعد از انتشار محتوا باید … :  یک کمپین همیشه سبز در شبکه های اجتماعی راه بیاندازیم

یکی از کارهایی که وبلاگ نویسان معمولی و غیر حرفه ای انجام می دهند این است که فقط نهایتا لینک مقالات را در همه شبکه های اجتماعی شان منتشر میکنند و تمام !

اما وبلاگ نویس ها و تولید کنندگان حرفه ای تولید محتوا از روش هوشمندانه تیر استفاده میکنند به نام کمپین های شبکه اجتماعی “همیشه سبز”

و این یعنی فقط با یکبار انتشار لینک یا محتوای مقاله در شبکه های اجتماعی دست از سر محتوا بر نمیدارند و آن را برای همیشه فراموش نمی کنند . و بالعکس با یک برنامه ریزی خاص هر چند وقت یکبار به طریقی با ترفندی این محتوا را جلوی چشم مخاطبانش ان در شبکه های اجتماعی میگذارند .

در اینجا ایده هایی برای کمپین های هیمشه سبز از محتوای مقالات وبلاگ را با هم بررسی کنیم :

  • . هر بار عنوان محتوا را به شکل های مختلف و خلاقانه تغییر بدهید و در شبکه های اجتماعی منتشر کنید
  • . از پست خود یک نقل قول یا قطعه ای کوچک را انتخاب کنید و همراه با لینک آن را در شبکه های اجتماعی منتشر کنید.
  • . هر بار یکی از عکس های جذاب یا نمودار و گزارش های محتوا را پست کنید
  • . یک فرد تاثیرگذار یا اینفلوئنسر را که از آن در محتوای تان نام برده اید را تگ کنید.

بعد از انتشار محتوا باید … : یک اینفلوئنسر مرتبط پیدا کنید و جوری او را متقاعد کنید که محتوای شما را به اشتراک بگذارد

یکی از فعالیت های مهمی که پس از به اشتراک گذاشتن پست هایتان باید به آن توجه کنید ارتباط برقرار کردن با اینفلوئنسرهاست  است. هنگامی که یک فرد تاثیرگذار پست شما را در شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارد، این کار بازدید پست شما را صدها و هزاران بار بالاتر می برد!

چگونه این افراد تاثیرگذار را پیدا کنیم؟

یکی از شیوه های یافتن افراد تاثیرگذار استفاده از سایت BuzzSumo است. تنها کافیست به قسمت تاثیرگذارها بروید و موضوع مربوط به وبلاگ خود را جستجو کنید. در آنجا لیستی از بهترین افراد تاثیرگذار که مطلبی مرتبط با موضوع شما به اشتراک گذاشته اند برایتان نمایش داده می شود.

بعد از انتشار محتوا باید ... : یک اینفلوئنسر مرتبط پیدا کنید
بعد از انتشار محتوا باید … : یک اینفلوئنسر مرتبط پیدا کنید

برای اینکه فرد تاثیرگذار مناسب را پیدا کنید، بر روی گزینه ی “لینک های اشتراک گذاری شده” در سمت راست اسم و مشخصات هر کدام کلیک کنید. در این قسمت لیستی از لینک هایی که اخیرا به اشتراک گذاشته اند برای شما نمایش داده می شود. به URL های لینک ها نگاه کنید تا ببینید آنها تا چه حد پست های دیگران را به اشتراک می گذارند.

البته این برنامه ماهیانه حدود 99 دلار برای شما آب می خورد که با این وضعیت دلار و… واقعا پرداخت آنها برای ما خیلی سخت است . اگر توانایی پرداخت چنین هزینه ای را ندارید،میتوانید از دوره ی 14 روزه ی آزمایشی و رایگان آن ها استفاده کنید تا با جستجوی کلمات کلیدی مربوط به نیچ یا محتوای تخصصی  خودتان بتوانید تعداد زیادی اینفلوئنسر مرتبط پیدا کنید.

زمانی که این دوره ی آزمایشی به پایان رسید و هیچ راهی نداشتید ، می توانید موضوع مورد نظر خودتان را در گوگل جستجو کنید و وبلاگ های محبوب را پیدا کنید. سپس، صاحب وبلاگ را در شبکه های اجتماعی پیدا کنید و چک کنید که آیا آنها افراد تاثیرگذار مناسبی هستند یا نه. ممکن است این کار زمان زیادی طول بکشد ولی ارزشش را دارد.

به محض اینکه لیست این افراد تاثیرگذار را جمع آوری کردید، به آنها اطلاع بدهید که شما در وبلاگ خود پستی را منتشر کرده اید که ممکن است آن ها علاقه داشته باشند با مخاطبان خود در بستر وبلاگشان به اشتراک بگذارند.( البته بعضی از بلاگرهای حرفه ای هم هستند که بخشنده تر از چیزی هستند که فکرش را بکنید و بدون هیچ چشم داشتی پست ها و محتواهای با کیفیت دیگران را به اشتراک میگذارند تا به بهبود فرهنگ بخشندگی و به اشتراک گذاری کمک کنند مثل شاهین کلانتری که مدیر سایت بسیار مفید و ارزشمند مدرسه نویسندگی برای نویسنده ها و تولید کننده های محتوا است )

بعد از انتشار محتوا باید … : در جستجوی لینک های ورودی با ارزش باشید

اگر می خواهید تا حد امکان مخاطبان محتوای خود را افزایش دهید، باید محتوایتان را در رده بندی گوگل بالا ببرید.

ولی برای این کار باید شواهد محکمی را فراهم کنید تا گوگل پست شما را لایق صفحه ی نخست و دست نیافتنی خود بداند – مخصوصا، باید پیوندهای ورودی ارزشمند در حوزه تخصصی خودتان و  از منابع با کیفیت بگیرید . این کار به موتورهای جستجو نشان می دهد که پست شما کیفیت بالایی دارد.

برای پیدا کردن وبلاگ نویس های دیگری که ممکن است تمایل داشته باشند با شما ارتباط برقرار کنند، در گوگل موضوع خود را جستجو کنید. شما باید به ویژه در جستجوی منابعی باشید که به وبلاگ های زیادی همانند وبلاگ شما لینک داده اند.

بعد از انتشار محتوا باید ... : در جستجوی لینک های ورودی با ارزش باشید
بعد از انتشار محتوا باید … : در جستجوی لینک های ورودی با ارزش باشید

در گوگل عبارات زیر را جستجو کنید:

. راهنما و نکات کاربردی درباره (موضوع شما)

. روش های (موضوع شما)

.منابع (موضوع شما)

. (موضوع شما) لینک ها

از وبلاگ هایی که می خواهید با آنها ارتباط برقرار کنید یک لیست تهیه کنید و اطلاعات تماس صاحبان آنها را جایی یادداشت کنید. برای آنها ایمیلی ارسال کنید و بگویید که از خواندن پست آنها لذت بردید و خودتان هم مطلبی مشابه آن نوشته اید. به آنها بگویید که خوشحال می شوید نظرشان را بدانید. سپس، اگر پاسخ مثبتی دریافت کردید، از آنها بخواهید اگر مخاطبانشان به این مطالب علاقه دارند، پست شما را در مطالبشان بازنشر دهند.

همه ی آنها پاسخ مثبت نخواهند داد ولی شما ده درصد شانس دارید. (اگر نتیجه این باشد که از هر ده وبلاگ نویس یک نفر به شما پیوند ورودی بدهد هم قطعا شما موفق بوده اید و از رقیبان خودتان جلو هستید )

بعد از انتشار محتوا باید … : یک نگاه دقیق و خریدارانه هم به لینک های داخلی محتوای تان بیاندازید

لینک های داخلی هم از لحاظ اهمیت دست کمی از لینک های خارجی ندارند و باید حسابی در تولید محتوا  وبلاگ شخصی خودتان هم باید مراقب آنها باشید.

اگر از داخل مقالات خود به مقالت دیگر سایت تان لینک داخلی بدهید، گوگل هم آسان تر آنها را شاخص گذاری می کند. این کار به شما کمک می کند تا در موتورهای جستجو در رده بندی بهتری قرار بگیرید و خوانندگان همواره وبلاگ شما را در جستجوها ببینند!

بنابراین، همیشه بعد از انتشار 10 دقیقه زمان را برای بررسی لینک های داخلی بگذارید. به مقالات و محتواهای دیگر سایت تان نگاهی بیاندازید و در صورت امکان از آن ها به پست های جدیدتان لینک بدهید .( راستی در مورد قانون 10 دقیقه ها چیزی خوانده اید ؟ اگر نه یک نگاهی به این لینک بیاندازید حرف های جالبی برای گفتن دارد : اگر بتوانید این مقاله را در ۱۰ دقیقه بخوانید می توانید …. ( قانون ۵۰ به ۱۰ چیست ؟) )

این کار را یک بازی در نظر بگیرید و ببینید در ده دقیقه می توانید چند لینک داخلی اضافه کنید!

بعد از انتشار محتوا باید … : محتواهای خودتان را چندمنظوره کنید

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”2,3,4″ ihc_mb_template=”1″ ]

فراموش نکنید که محتوا فرم های بسیار زیادی دارد و تنها به محتوای نوشتاری و متنی خلاصه نمی شود.  چندمنظوره کردن محتوا ها شیوه ای هوشمندانه و موثر برای جذب مخاطبان جدید است!

برای نمونه، شما می توانید وقتی پست های خود را می خوانید صدایتان را ضبط کنید، و آن را به یک پادکست تبدیل کنید.

این تنها یک ایده است. شما هم چنین می توانید :

. محتوای خودتان را به یک اسلاید تبدیل کنید و به صورت وبینار ارائه دهید.

. محتوا را به یک ویدیو تبدیل کنید.

. یک pdf قابل دانلود از پست خود تهیه کنید.

. چند پست مختلف را انتخاب کنید و از آنها یک کتاب الکترونیکی بسازید.

و حتی نباید خودتان را فقط به این گزینه ها محدود کنید و شما گزینه های بسیار بیشتری داریدکه می توانید از آنها استفاده کنید.

بعد از انتشار محتوا باید … :  محتوای خودتان را به یک آگهی فیس بوکی تغییر دهید

آیا می دانستید که وبلاگ های مطرح پست های خود را به تبلیغات فیس بوک تغییر می دهند تا ترافیک بالاتری دریافت کنند؟

خب، تبلیغات فیس بوک تنها برای وبلاگ های بزرگ با بودجه ی تبلیغاتی زیاد نیستند … و نیازی نیست که شما بیش از مبلغ ناچیز روزانه هزینه کنید.

بعد از انتشار محتوا باید ... : محتوای خودتان را به یک آگهی فیس بوکی تغییر دهید
بعد از انتشار محتوا باید … : محتوای خودتان را به یک آگهی فیس بوکی تغییر دهید

مثلا Mary Fernandez میگوید من برای اینکه از طریق تبلیغات فیس بوکی لیست ایمیل خودم را تا 532  مشترک و فقط در 43 روز ارتقاء بدهم فقط و فقط  به اندازه ی یک فنجان قهوه هزینه کردم!

و خوبی تبلیغات فیس بوک اینست که شما با آن گروه های خاصی را هدف قرار می دهید. برای مثال، شما می توانید تبلیغات خود را به افرادی که صفحات فیس بوک دیگری را در نیچ شما می پسندند، نشان دهید. یا می توانید افرادی را هدف قرار دهید که به موضوعات خاصی علاقه دارند.

فرصتی که فیس بوک با انتشار تبلیغ پست شما برایتان فراهم می سازد را نباید نادیده گرفت. در حقیقت، بیش از 1.9 بیلیون کاربر در ماه در فیس بوک فعالیت دارند. بنابراین، مخاطب مورد نظر شما در آنجاست! چرا آنها را به دیدن بهترین محتوای خود ترغیب نکنید؟

بعد از انتشار محتوا باید … : حتما بعد از یک هفته محتوای خودتان را آنالیز کنید

این فعالیت یکی از کارهایی است که از همه بیش تر نادیده گرفته می شود، ولی یکی از مهم ترین ها نیز می باشد. اگر شما عملکرد پست های خود را آنالیز نکنید، چگونه می خواهید تشخیص دهید چه چیزی کارایی دارد یا خیر؟

یکی از بهترین روش های آنالیز استفاده ازgoogle console و google analytics است  . پس از یک هفته از ارسال پست خود به داده ها نگاه کنید تا ببینید بلافاصله پس از انتشار چه عملکردی داشته است.

 آیا در حد انتظار شما ترافیک دریافت کرده است؟

بازدیدکنندگان چه زمدت زمانی در وبلاگ شما ماندند تا پست هایتان را بخوانند، و آیا این محتوا برایشان جذاب بوده و مدت زمان زیادی روی سایت بوده اند ؟

چه میزانی از ترافیک فعلی شما مربوط به شبکه های اجتماعیو چه میزان مربوط به لینک هایی است که سایت های دیگر به شما می دهند ؟

اما اینکار نباید فقط در همین یک هفته بعد انجام شود و رها شود و لازم است در دوره های زمانی مشخص دوباره به این تجزیه و تحلیل ها سری بزنید

بعد از انتشار محتوا باید … : به فکر تازه کردن و به روز رسانی محتوا هم باشید

آیا می دانستید به روز بودن یکی از فاکتورهای مهمی است که گوگل زمانیکه قصد دارد پست شما را در نتایج جسنجو نشان دهد به آن توجه می کند؟

شما باید بهترین و با کیفیت ترین پست های وبلاگ خودتان را دائما  با اطلاعات جدید و به صورت منظم به روز رسانی کنید.

به این شکل همیشه این مقالات حرفی برای گفتن به مخاطب دارند و تاریخ انقضایشان نمیگذرد و به جمع مقالاتی که برای همیشه خاک میخورند نمی پیوندند و در نتایج گوگل همیشه بالا می مانند

مشکل اینجاست که این کار را به راحتی فراموش می کنید.

بنابراین، پس از اینکه دکمه ی انتشار را زدید، یک یادآور برای خودتان بگذارید تا هرچند وقت یکبار این پست را چک کنید و مطالب آن را به روز کنید .

زمانی که می خواهید به روز رسانی را انجام دهید مهم است که ببینید این پست چه قدر ترافیک جذب کرده است ، و اگر ناچیز و قابل چشم پوشی است ، ارزش ندارد که آنرا به روز رسانی کنید. (با این حال، اگر فکر می کنید آن پست ارزش دارد شانس دوباره بدهید، آنرا با تیتر جدیدی دوباره به اشتراک بگذارید).

اگر عملکرد پست خوب است، آن را از راه های زیر به روز رسانی کنید:

  • . افزودن نکات جدید، مثال ها یا دیدگاه هایی که از زمان انتشار مقاله به بعد دریافت کرده اید
  • . کامنت ها را برای پاسخ به سوال های احتمالی کاربران چک کنید
  • . اطلاعات تاریخ گذشته را اصلاح کنید
  • . چک کنید که همه ی لینک ها درست کار می کنند یا نه
  • . چک کنید که آیا منابع یا ابزارهایی که پیشنهاد کرده اید هنوز بهترین ها هستند
  • . پاک کردن یا جایگزین کردن شیوه هایی که دیگر آن ها را قبول ندارید
  • . افزودن یا به روز رسانی کردن عکس ها، اسکرین شات ها، نمودارها و غیره

زمانی که اصلاحات پست خود را انجام دادید، آن را به صورت به روز آوری شده علامت گذاری کنید. شما می توانید در آخر تیتر گزینه ی به روز آوری شده را اضافه کنید یا در ابتدای پست آن را اضافه کنید.

بعد از انتشار محتوا به محتواها شانسی برای دیده شدن بدهید

اگر فکر می کنید زمانی که دکمه ی انتشار را بزنید کارتان تمام می شود، باید این طرز فکر را هرچه زودتر دور بریزید.

کارهایی که پس از انتشار محتوا انجام می دهید بسیار مهم تر از کارهای قبل از انتشار پست می باشد. اگر پای خود را از روی پدال گاز بردارید تمامی تلاش هایتان برای نوشتن محتوا به هدر می رود.

به جای اینکه پشت سر هم پست بنویسید، زمانی را صرف کنید تا افراد را ترغیب کنید پست هایی که از قبل نوشته اید را بخوانند.

 

مینی‌آموزش UX-Writing | دکمه‌نویسی

هدف: یادگیری دکمه‌نویسی و CTA ها ( چه جوری یه دکمه یا لینک رو انقدر جذاب و تاثیرگذار بنویسیم که کاربر روش کلیک کنه؟ )

ببخشید، برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید

انتشار محتوا | یه چک لیست برای حداقل 10 برابر کردن مخاطب

یک سوال بپرسم؟

پس از زدن دکمه ی”انتشار” چه می کنید؟

اگر وبلاگ شما مخاطب زیادی ندارد، احتمال دارد که کار درست را انجام نمی دهید.

این یک کار اشتباه است که وقت زیادی را صرف نوشتن پست های جدید بکنید و وقتی آن ها را پست کردید از آن ها غافل شوید.

در حقیقت، شما تنها باید 20 %از وقت خود را به محتوا نویسی اختصاص دهید و 80 % باقیمانده را به ترغیب افراد بپردازید تا پست های شما را ببینند.

می پرسید چگونه این کار را انجام دهیم؟

در این محتوای آموزشی رایتینا می خواهیم در مورد 9 کاری که باید بعد از انتشار یک پست انجام دهید صحبت کنیم

این محتوا را در اصل می توانید یک چک لیستی در نظر بگیرید که باید بعد از انتشار هر پست جلوی خودتان بگذارید و چک کنید که همه کارها را به درستی انجام می دهید یا نه ، و با این کار وبلاگ یا سایت خودتان را از چاه تاریک بیرون بکشید .

با دنبال کردن این پیشنهادات می توانید منتظر باشید که 10 برابر قبل برای پست های وبلاگ خودتان مخاطب جذب کنید!

آماده اید؟

عالیست، بیایید شروع کنیم.

بعد از انتشار محتوا باید … :  از ایمیل مارکتینگ برای تبلغ پست وبلاگ تان استفاده کنید

پس اولین کاری که باید انجام دهید این است که باید فورا یک متن ایمیل جذاب برای هر پست بنویسید و به کمک ابزارهایی مثل MailerLite و Sender  که تا حدود 1500 تا 2500 کاربر رایگان هستند و می توانید ماهانه تعداد مشخصی ایمیل ارسال کنید، برای تمام مخاطبان سایت تان و افرادی که در سایت شما به نوعی ثبت نام کرده اند یا خرید کرده اند بفرستید .

اصلا فکر نکنید که کار شما به عنوان یک تولید کننده محتوای حرفه ای این است که یک محتوای عالی بنویسید . اگر کسی از تولد محتوای عالی شما خبر نداشته باشد چه طور باید آن را بخواند و پیام شما را بگیرید ؟ پس وظیفه شما این است که مقالات وبلاگ تان را هم مثل یک کالا و خدماتی ببینید که باید برای آن بازاریابی کنید و آن را به مشتری ها بفروشید . مقالات وبلاگ شما هم دقیقا  فروشی هستند و باید برای هر کدام آنها مشتری خاص خودش را پیدا کنید .

البته ارسال ایمیل برای گرفتن ترافیک ترفندهای خاص خودش ار دارد که باید حسابی روی این مهارت کار کنید .

مثلا شاید مخاطب شما بیشتر تمایل داشته باشد که کل مطلب و آموزش را در همان ایمیل به او بگویید و او را به جای دیگری نفرستید . اما این مشخصا هیچ سودی برای شما ندارد و باعث افزایش ترافیک نمی شود .  وعلاوه بر این احتمال گذاشتن کامنت و یا خواندن مقالات مشابه هم به این شکل کم میشود .پس بهترین کار این است که هدف تان از ارسال ایمیلی بعد از انتشار پست فقط ایجاد کنجکاوی و ترغیب مخاطب به ورود به بخش وبلاگ و خواندن محتوا در سایت باشد .

مثلا این ایمیلی است که امروز ما در رایتینا برای مشترکین سایت مان فرستادیم تا بگوییم مقاله ای با عنوان « شیطان تولید محتوا و وبلاگ نویسی » برای شما پیغامی دارد !! (به جهنم تولید محتوا خوش آمدید !)  منتشر کرده ایم که اگر دوست دارید می توانید روی دکمه کلیک کنید و ادامه آن را بخوانید .

کار اولی که باید بعد از انتشار محتوا اتجام دهیم
کار اولی که باید بعد از انتشار محتوا اتجام دهیم

بعد از انتشار محتوا باید … :  یک کمپین همیشه سبز در شبکه های اجتماعی راه بیاندازیم

یکی از کارهایی که وبلاگ نویسان معمولی و غیر حرفه ای انجام می دهند این است که فقط نهایتا لینک مقالات را در همه شبکه های اجتماعی شان منتشر میکنند و تمام !

اما وبلاگ نویس ها و تولید کنندگان حرفه ای تولید محتوا از روش هوشمندانه تیر استفاده میکنند به نام کمپین های شبکه اجتماعی “همیشه سبز”

و این یعنی فقط با یکبار انتشار لینک یا محتوای مقاله در شبکه های اجتماعی دست از سر محتوا بر نمیدارند و آن را برای همیشه فراموش نمی کنند . و بالعکس با یک برنامه ریزی خاص هر چند وقت یکبار به طریقی با ترفندی این محتوا را جلوی چشم مخاطبانش ان در شبکه های اجتماعی میگذارند .

در اینجا ایده هایی برای کمپین های هیمشه سبز از محتوای مقالات وبلاگ را با هم بررسی کنیم :

  • . هر بار عنوان محتوا را به شکل های مختلف و خلاقانه تغییر بدهید و در شبکه های اجتماعی منتشر کنید
  • . از پست خود یک نقل قول یا قطعه ای کوچک را انتخاب کنید و همراه با لینک آن را در شبکه های اجتماعی منتشر کنید.
  • . هر بار یکی از عکس های جذاب یا نمودار و گزارش های محتوا را پست کنید
  • . یک فرد تاثیرگذار یا اینفلوئنسر را که از آن در محتوای تان نام برده اید را تگ کنید.

بعد از انتشار محتوا باید … : یک اینفلوئنسر مرتبط پیدا کنید و جوری او را متقاعد کنید که محتوای شما را به اشتراک بگذارد

یکی از فعالیت های مهمی که پس از به اشتراک گذاشتن پست هایتان باید به آن توجه کنید ارتباط برقرار کردن با اینفلوئنسرهاست  است. هنگامی که یک فرد تاثیرگذار پست شما را در شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارد، این کار بازدید پست شما را صدها و هزاران بار بالاتر می برد!

چگونه این افراد تاثیرگذار را پیدا کنیم؟

یکی از شیوه های یافتن افراد تاثیرگذار استفاده از سایت BuzzSumo است. تنها کافیست به قسمت تاثیرگذارها بروید و موضوع مربوط به وبلاگ خود را جستجو کنید. در آنجا لیستی از بهترین افراد تاثیرگذار که مطلبی مرتبط با موضوع شما به اشتراک گذاشته اند برایتان نمایش داده می شود.

بعد از انتشار محتوا باید ... : یک اینفلوئنسر مرتبط پیدا کنید
بعد از انتشار محتوا باید … : یک اینفلوئنسر مرتبط پیدا کنید

برای اینکه فرد تاثیرگذار مناسب را پیدا کنید، بر روی گزینه ی “لینک های اشتراک گذاری شده” در سمت راست اسم و مشخصات هر کدام کلیک کنید. در این قسمت لیستی از لینک هایی که اخیرا به اشتراک گذاشته اند برای شما نمایش داده می شود. به URL های لینک ها نگاه کنید تا ببینید آنها تا چه حد پست های دیگران را به اشتراک می گذارند.

البته این برنامه ماهیانه حدود 99 دلار برای شما آب می خورد که با این وضعیت دلار و… واقعا پرداخت آنها برای ما خیلی سخت است . اگر توانایی پرداخت چنین هزینه ای را ندارید،میتوانید از دوره ی 14 روزه ی آزمایشی و رایگان آن ها استفاده کنید تا با جستجوی کلمات کلیدی مربوط به نیچ یا محتوای تخصصی  خودتان بتوانید تعداد زیادی اینفلوئنسر مرتبط پیدا کنید.

زمانی که این دوره ی آزمایشی به پایان رسید و هیچ راهی نداشتید ، می توانید موضوع مورد نظر خودتان را در گوگل جستجو کنید و وبلاگ های محبوب را پیدا کنید. سپس، صاحب وبلاگ را در شبکه های اجتماعی پیدا کنید و چک کنید که آیا آنها افراد تاثیرگذار مناسبی هستند یا نه. ممکن است این کار زمان زیادی طول بکشد ولی ارزشش را دارد.

به محض اینکه لیست این افراد تاثیرگذار را جمع آوری کردید، به آنها اطلاع بدهید که شما در وبلاگ خود پستی را منتشر کرده اید که ممکن است آن ها علاقه داشته باشند با مخاطبان خود در بستر وبلاگشان به اشتراک بگذارند.( البته بعضی از بلاگرهای حرفه ای هم هستند که بخشنده تر از چیزی هستند که فکرش را بکنید و بدون هیچ چشم داشتی پست ها و محتواهای با کیفیت دیگران را به اشتراک میگذارند تا به بهبود فرهنگ بخشندگی و به اشتراک گذاری کمک کنند مثل شاهین کلانتری که مدیر سایت بسیار مفید و ارزشمند مدرسه نویسندگی برای نویسنده ها و تولید کننده های محتوا است )

بعد از انتشار محتوا باید … : در جستجوی لینک های ورودی با ارزش باشید

اگر می خواهید تا حد امکان مخاطبان محتوای خود را افزایش دهید، باید محتوایتان را در رده بندی گوگل بالا ببرید.

ولی برای این کار باید شواهد محکمی را فراهم کنید تا گوگل پست شما را لایق صفحه ی نخست و دست نیافتنی خود بداند – مخصوصا، باید پیوندهای ورودی ارزشمند در حوزه تخصصی خودتان و  از منابع با کیفیت بگیرید . این کار به موتورهای جستجو نشان می دهد که پست شما کیفیت بالایی دارد.

برای پیدا کردن وبلاگ نویس های دیگری که ممکن است تمایل داشته باشند با شما ارتباط برقرار کنند، در گوگل موضوع خود را جستجو کنید. شما باید به ویژه در جستجوی منابعی باشید که به وبلاگ های زیادی همانند وبلاگ شما لینک داده اند.

بعد از انتشار محتوا باید ... : در جستجوی لینک های ورودی با ارزش باشید
بعد از انتشار محتوا باید … : در جستجوی لینک های ورودی با ارزش باشید

در گوگل عبارات زیر را جستجو کنید:

. راهنما و نکات کاربردی درباره (موضوع شما)

. روش های (موضوع شما)

.منابع (موضوع شما)

. (موضوع شما) لینک ها

از وبلاگ هایی که می خواهید با آنها ارتباط برقرار کنید یک لیست تهیه کنید و اطلاعات تماس صاحبان آنها را جایی یادداشت کنید. برای آنها ایمیلی ارسال کنید و بگویید که از خواندن پست آنها لذت بردید و خودتان هم مطلبی مشابه آن نوشته اید. به آنها بگویید که خوشحال می شوید نظرشان را بدانید. سپس، اگر پاسخ مثبتی دریافت کردید، از آنها بخواهید اگر مخاطبانشان به این مطالب علاقه دارند، پست شما را در مطالبشان بازنشر دهند.

همه ی آنها پاسخ مثبت نخواهند داد ولی شما ده درصد شانس دارید. (اگر نتیجه این باشد که از هر ده وبلاگ نویس یک نفر به شما پیوند ورودی بدهد هم قطعا شما موفق بوده اید و از رقیبان خودتان جلو هستید )

بعد از انتشار محتوا باید … : یک نگاه دقیق و خریدارانه هم به لینک های داخلی محتوای تان بیاندازید

لینک های داخلی هم از لحاظ اهمیت دست کمی از لینک های خارجی ندارند و باید حسابی در تولید محتوا  وبلاگ شخصی خودتان هم باید مراقب آنها باشید.

اگر از داخل مقالات خود به مقالت دیگر سایت تان لینک داخلی بدهید، گوگل هم آسان تر آنها را شاخص گذاری می کند. این کار به شما کمک می کند تا در موتورهای جستجو در رده بندی بهتری قرار بگیرید و خوانندگان همواره وبلاگ شما را در جستجوها ببینند!

بنابراین، همیشه بعد از انتشار 10 دقیقه زمان را برای بررسی لینک های داخلی بگذارید. به مقالات و محتواهای دیگر سایت تان نگاهی بیاندازید و در صورت امکان از آن ها به پست های جدیدتان لینک بدهید .( راستی در مورد قانون 10 دقیقه ها چیزی خوانده اید ؟ اگر نه یک نگاهی به این لینک بیاندازید حرف های جالبی برای گفتن دارد : اگر بتوانید این مقاله را در ۱۰ دقیقه بخوانید می توانید …. ( قانون ۵۰ به ۱۰ چیست ؟) )

این کار را یک بازی در نظر بگیرید و ببینید در ده دقیقه می توانید چند لینک داخلی اضافه کنید!

بعد از انتشار محتوا باید … : محتواهای خودتان را چندمنظوره کنید

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”2,3,4″ ihc_mb_template=”1″ ]

فراموش نکنید که محتوا فرم های بسیار زیادی دارد و تنها به محتوای نوشتاری و متنی خلاصه نمی شود.  چندمنظوره کردن محتوا ها شیوه ای هوشمندانه و موثر برای جذب مخاطبان جدید است!

برای نمونه، شما می توانید وقتی پست های خود را می خوانید صدایتان را ضبط کنید، و آن را به یک پادکست تبدیل کنید.

این تنها یک ایده است. شما هم چنین می توانید :

. محتوای خودتان را به یک اسلاید تبدیل کنید و به صورت وبینار ارائه دهید.

. محتوا را به یک ویدیو تبدیل کنید.

. یک pdf قابل دانلود از پست خود تهیه کنید.

. چند پست مختلف را انتخاب کنید و از آنها یک کتاب الکترونیکی بسازید.

و حتی نباید خودتان را فقط به این گزینه ها محدود کنید و شما گزینه های بسیار بیشتری داریدکه می توانید از آنها استفاده کنید.

بعد از انتشار محتوا باید … :  محتوای خودتان را به یک آگهی فیس بوکی تغییر دهید

آیا می دانستید که وبلاگ های مطرح پست های خود را به تبلیغات فیس بوک تغییر می دهند تا ترافیک بالاتری دریافت کنند؟

خب، تبلیغات فیس بوک تنها برای وبلاگ های بزرگ با بودجه ی تبلیغاتی زیاد نیستند … و نیازی نیست که شما بیش از مبلغ ناچیز روزانه هزینه کنید.

بعد از انتشار محتوا باید ... : محتوای خودتان را به یک آگهی فیس بوکی تغییر دهید
بعد از انتشار محتوا باید … : محتوای خودتان را به یک آگهی فیس بوکی تغییر دهید

مثلا Mary Fernandez میگوید من برای اینکه از طریق تبلیغات فیس بوکی لیست ایمیل خودم را تا 532  مشترک و فقط در 43 روز ارتقاء بدهم فقط و فقط  به اندازه ی یک فنجان قهوه هزینه کردم!

و خوبی تبلیغات فیس بوک اینست که شما با آن گروه های خاصی را هدف قرار می دهید. برای مثال، شما می توانید تبلیغات خود را به افرادی که صفحات فیس بوک دیگری را در نیچ شما می پسندند، نشان دهید. یا می توانید افرادی را هدف قرار دهید که به موضوعات خاصی علاقه دارند.

فرصتی که فیس بوک با انتشار تبلیغ پست شما برایتان فراهم می سازد را نباید نادیده گرفت. در حقیقت، بیش از 1.9 بیلیون کاربر در ماه در فیس بوک فعالیت دارند. بنابراین، مخاطب مورد نظر شما در آنجاست! چرا آنها را به دیدن بهترین محتوای خود ترغیب نکنید؟

بعد از انتشار محتوا باید … : حتما بعد از یک هفته محتوای خودتان را آنالیز کنید

این فعالیت یکی از کارهایی است که از همه بیش تر نادیده گرفته می شود، ولی یکی از مهم ترین ها نیز می باشد. اگر شما عملکرد پست های خود را آنالیز نکنید، چگونه می خواهید تشخیص دهید چه چیزی کارایی دارد یا خیر؟

یکی از بهترین روش های آنالیز استفاده ازgoogle console و google analytics است  . پس از یک هفته از ارسال پست خود به داده ها نگاه کنید تا ببینید بلافاصله پس از انتشار چه عملکردی داشته است.

 آیا در حد انتظار شما ترافیک دریافت کرده است؟

بازدیدکنندگان چه زمدت زمانی در وبلاگ شما ماندند تا پست هایتان را بخوانند، و آیا این محتوا برایشان جذاب بوده و مدت زمان زیادی روی سایت بوده اند ؟

چه میزانی از ترافیک فعلی شما مربوط به شبکه های اجتماعیو چه میزان مربوط به لینک هایی است که سایت های دیگر به شما می دهند ؟

اما اینکار نباید فقط در همین یک هفته بعد انجام شود و رها شود و لازم است در دوره های زمانی مشخص دوباره به این تجزیه و تحلیل ها سری بزنید

بعد از انتشار محتوا باید … : به فکر تازه کردن و به روز رسانی محتوا هم باشید

آیا می دانستید به روز بودن یکی از فاکتورهای مهمی است که گوگل زمانیکه قصد دارد پست شما را در نتایج جسنجو نشان دهد به آن توجه می کند؟

شما باید بهترین و با کیفیت ترین پست های وبلاگ خودتان را دائما  با اطلاعات جدید و به صورت منظم به روز رسانی کنید.

به این شکل همیشه این مقالات حرفی برای گفتن به مخاطب دارند و تاریخ انقضایشان نمیگذرد و به جمع مقالاتی که برای همیشه خاک میخورند نمی پیوندند و در نتایج گوگل همیشه بالا می مانند

مشکل اینجاست که این کار را به راحتی فراموش می کنید.

بنابراین، پس از اینکه دکمه ی انتشار را زدید، یک یادآور برای خودتان بگذارید تا هرچند وقت یکبار این پست را چک کنید و مطالب آن را به روز کنید .

زمانی که می خواهید به روز رسانی را انجام دهید مهم است که ببینید این پست چه قدر ترافیک جذب کرده است ، و اگر ناچیز و قابل چشم پوشی است ، ارزش ندارد که آنرا به روز رسانی کنید. (با این حال، اگر فکر می کنید آن پست ارزش دارد شانس دوباره بدهید، آنرا با تیتر جدیدی دوباره به اشتراک بگذارید).

اگر عملکرد پست خوب است، آن را از راه های زیر به روز رسانی کنید:

  • . افزودن نکات جدید، مثال ها یا دیدگاه هایی که از زمان انتشار مقاله به بعد دریافت کرده اید
  • . کامنت ها را برای پاسخ به سوال های احتمالی کاربران چک کنید
  • . اطلاعات تاریخ گذشته را اصلاح کنید
  • . چک کنید که همه ی لینک ها درست کار می کنند یا نه
  • . چک کنید که آیا منابع یا ابزارهایی که پیشنهاد کرده اید هنوز بهترین ها هستند
  • . پاک کردن یا جایگزین کردن شیوه هایی که دیگر آن ها را قبول ندارید
  • . افزودن یا به روز رسانی کردن عکس ها، اسکرین شات ها، نمودارها و غیره

زمانی که اصلاحات پست خود را انجام دادید، آن را به صورت به روز آوری شده علامت گذاری کنید. شما می توانید در آخر تیتر گزینه ی به روز آوری شده را اضافه کنید یا در ابتدای پست آن را اضافه کنید.

بعد از انتشار محتوا به محتواها شانسی برای دیده شدن بدهید

اگر فکر می کنید زمانی که دکمه ی انتشار را بزنید کارتان تمام می شود، باید این طرز فکر را هرچه زودتر دور بریزید.

کارهایی که پس از انتشار محتوا انجام می دهید بسیار مهم تر از کارهای قبل از انتشار پست می باشد. اگر پای خود را از روی پدال گاز بردارید تمامی تلاش هایتان برای نوشتن محتوا به هدر می رود.

به جای اینکه پشت سر هم پست بنویسید، زمانی را صرف کنید تا افراد را ترغیب کنید پست هایی که از قبل نوشته اید را بخوانند.

 

ببخشید، برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید
فهرست